Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psow będzie duzo.. kilkadziesiąt napewno...
Jurejo może tym razem jedź bez niej, gdy będzie mogla biegac to będziesz ją zabierać...
a najlepiej jak sie umowimy gdzies przed cytadela bo przy samym rzeźbach Abakanowicz mozemy sie nie znaleźć.

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację nie będzie przeciez stala i patrzyla jak inne psy sie bawią...
Ja sie kompletnie nie orientuje w tej częśći miasta,więc będziemy musiały wszystko dokładnie ustalić.

Posted

Ustalimy wszystkie szczegóły w piątek(jak będę w 100% pewna,że pojadę,ale na dzien dzisiejszy to jadę;) ).A dlaczego chcesz tak wczesnie,nie idziemy na wspólny spacerek forumowiczów o 13?:cool3:

Posted

Jasne,że będzie szczegółowa relacja i duuużo fotek8-) .
A Nugacik przepiękny;) ale świętoszek z niego:evil_lol: moje nie usiedzą sekundy w wannie.

Posted

Bzuma to od Ciebie chyba będzie szczeniak na moim osiedlu u "sąsiada"z bloku czyż nie?Ale to na jesien o ile sie nie myle-to tak na marginesie.
Qrcze zapomniałem-jak sie wstawia fotki?:pthx:roll:

Posted

Tak Darek ode mnie :eviltong: szybko sie wiesci rozchodza widze:eviltong:
bedziemy ja kryc na jesien i dzieki za namiary na weta-ciezko nam ukonczyc championat z ta lapka(moze jeszcze cos sie da zrobic:-( )

• 4 weeks later...
Posted

Coś wątek się nie rozwija.A tak dobrze się zapowiadało:miała być galeria,a tu co?:shake:
Jak sie mają forumowe seterki?
Mój rośnie jak na drożdżach:p.Jest śliczny i jego mamusia także wspaniała.Na początku czerwca dołączy do naszej rodzinki:loveu: .

Posted

Jureja napisał(a):
Jest śliczny i jego mamusia także wspaniała.Na początku czerwca dołączy do naszej rodzinki:loveu: .

zazdroszczę...

W majowym PP jest wywiad z p. Konkiel;)

Posted

Jureja napisał(a):

Mój rośnie jak na drożdżach:p.Jest śliczny i jego mamusia także wspaniała.Na początku czerwca dołączy do naszej rodzinki:loveu: .

Też zazdroszczę. Szczeniolki są slodkie. Moja niestety już dorasta. 5 maja kończy rok. Nadal zwariowana ale to już nie o samo. I coś mi ptaszki ćwierkają, że cieczka się zbliża...

Posted

Iwona i Gucia napisał(a):

W majowym PP jest wywiad z p. Konkiel;)

Sporo artykułów jest na nowej stronie "Arislandu" ale ten wywiad pewnie nie jest jeszcze zamieszczony.

moth masz już dużą dziewczynke;) szkoda,że szczeniorki tak szybko rosną... moja rodezjanka tez wkrotce skończy rok,a cieczke miała już w wieku 7 m-cy.

Posted

Jureja napisał(a):
moja rodezjanka tez wkrotce skończy rok,a cieczke miała już w wieku 7 m-cy.

Irlandki potrafią mie w wieku 20-22 miesięcy nawet. ;-)

• 3 weeks later...
Posted

moth napisał(a):
To ja wstawię takie zdjęcie. W tym momencie niezbyt kocham mojego setera. :mad:

ehm.....nie wiem co mam powiedzieć :grin:

to ta w środku prawda? :evil_lol:

Posted

Stella popatrz na to z innej perspektywy-jaka ona była wtedy szczęśliwa,błotko i tak lepsze od "tego" co mój pies w zeszłym roku przywlukł z pól w Ojcowie-świeżo wylana gnojówka spełniajaca rolę nawozu :D to dopiero była kąpiel...

Posted

Czy myślisz, że mnie to pociesza? Nie pociesza. Nie widzialeś jak wygądala woda podczas kąpieli. :shake: Najgorsze jest to, że każdy spacer się tak kończy. :mad:

Posted

Jureja napisał(a):
:crazyeye: :lol: po prostu brak słów:-D ....współczucia Stella.

Ty się lepiej przygotuj, bo czeka Cię to samo. :eviltong: Wiesz już który szczeniaczek jest Twój? Na seterkowie są zdjęcia wszystkich z ich rodowodowymi imionami. :cool3: