Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):

Jak tam przygotowania do światówki? Pamiętajcie żeby do niedzieli zgłosić, bo inaczej będzie dużo wyższa stawka - niestety.

Ja juz dawno zgłosiłam:eviltong: tylko jak narazie nie doczekałam sie zadnego potwierdzenia,które mieli przysłać:shake: (o rodowodzie to już nie wspomne).

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jurejkooooooooooooo potwierdzenie zgłoszenia dostaje sie kilka dni przed wystawą........

Asiu zgłosiłam do championów ;) no bo jak już się pokazać to wśród najlepszych no nie? :)
do Wrocka niestety nie jade.. brak funduszy.. jedynie, że mnie zasponsorujesz :)

Posted

Gana napisał(a):
Jurejkooooooooooooo potwierdzenie zgłoszenia dostaje sie kilka dni przed wystawą........

A no tak.....ostati pies był wystawiany jakieś 6 lat temu.Zapomniałam juz jak to jest;) .

Posted

Gana ja na razie nie mam czym oplacić światówki a ty chcesz sponsora :lol: Ja też jednak zgłaszam do championów (mama mnie zmusza :lol: ). Ja sens widze jednak duży Marto w wystawieniu psa na światówce. Nie chodzi mi bynajmniej o wygraną. Tylko jak to Gana ujęła pokazaniu się wśród najlepszych :) Jak szaleć to szaleć, choćby Rubin był najbrzydszy w klasie.:evil_lol: Fajnie, że będzie nawet Jasio.
Zdrowko

Posted

Nie, Jadwigi nie będzie we Wrocławiu. Ja wystawiam jej psy teraz w Toruniu, potem będzie Warszawa i Legionowo no i światówka, w tym roku skromnie z wystawami :) :) :)

Wiesz Asiu ja będę miała do wystawiania sporo seterów, więc nawet nie chcę zgłaszać Spike'a, wolałabym się z innymi pokazać. Jeżeli Spike zrobi mi konkursy 10 września to obiecuje, że go zgłoszę do użytków wtedy, bo championy bardzo chcę zobaczyć i porobić zdjęcia :)

Zastanawia mnie tylko fakt rozwiązania ringów psów i suk, pewnie będą dwa ringi i ocenianie w tym samym czasie i to osobiście stanowi dla mnie problem, bo mam do wystawienia psa w otwartej i sukę w otwartej...

Posted

Shanny.. napisał(a):
Jureja a wy w jakiej klasie będziecie na światówce?:)

My oczywiście w szczenietach,tylko w tej klasie możemy sie pokazać;) .
Shanny czy twój Rubin to brat Gany,czy mi sie coś pokręciło?

Posted

Jureja nie pomyliło ci się. Rubin to brat Gany. :lol:
Marta będziesz miała pełne ręce roboty na światówce. Do tego zdjęcia. :) Mam nadzieję, że Spike zaliczy konkursy i też się pokażecie. Ja w tym roku jeszcze skromniej, bo chyba tylko Wrocław i światówka. Potem matura...:bigcry:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):

Jak tam przygotowania do światówki?

Ja najchętniej pojechałabym bez psa, żeby poogladać. Bo z psem to nigdy nic nie widzę. :lol: Mam nadzieję, że mi się uda z kimś zabrać.

Posted

eh moze sie okazac ze bede musiala biegac w otwartej.......... bo jeszcze minie przyslali dyplomu a ml.ch.pl nie starczy...
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Marta zadzialas w zarządzie glownym albo ktos.. ja nie moge byc w otwartej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Posted

Ano jestem starsza.
Gana przeciez juz dawno powinnas go dostac. Wysylalas mailem czy poczta? Bo moje 3 wnioski mailem zaginely, dopiero poczta zadzialalo i mi po 2 tyg. przyslali. Albo zadzwon. No nie wiem, jak wy dziewczeta, ale ja wyjezdzam. Moze jeszcze jutro wpadne, jak znajde czas. Ale jakby co - miłego końca wakacji :)
Zdrówko

Posted

Stella-do listopada jeszcze trochę czasu jest,więc moze sie wszystko zmienić,ale jak narazie też mam zamiar jechać,więc nie jesteś sama.Co wiecej Aga zadeklarowała się(oczywiście wszystko do uzgodnienia co i jak),ze możemy jechac jej autem,byle były w nim 4-5 osoby(zrzutka na paliwo),może Ania by chciała,to było by juz 4 osoby w sumie.
P.S.Fajnie było by tak jechac wszyscy razem no nie? :D

• 2 weeks later...
Posted

darek napisał(a):

P.S.Fajnie było by tak jechac wszyscy razem no nie? :D

Ja właśnie przeżyłam podróż w 5 osób, 1400 km w jedną stronę, i wcale fajnie nie było. :eviltong:

Posted

UWAGA!!!
SZUKAMY DOMU DLA WEZYRA!!!

Wezyr to 15-miesięczny Seter Angielski (bi-color).
Co jest warte podkreślenia, jest psem rodowodowym po wspaniałych rodzicach.
Jeśli tylko jesteś zainteresowany/zainteresowana skontaktuj się ze mną- z przyjemnością udziele wszystkich informacji :)

WEZYR

Mama WEZYRA, DENNA (Jenna) z "Brezenskych Reviru".

Tata WEZYRA, KALIF- "Ma-Ja-Ko". Wielokrotny zwycięzca rasy i wystawy

Więcej zdjęć na www.dziew3nka-seter.blog.onet.pl

Posted

[quote name='yokaz']UWAGA!!!
SZUKAMY DOMU DLA WEZYRA!!!

Wezyr to 15-miesięczny Seter Angielski (bi-color).
Co jest warte podkreślenia, jest psem rodowodowym po wspaniałych rodzicach.
Jeśli tylko jesteś zainteresowany/zainteresowana skontaktuj się ze mną- z przyjemnością udziele wszystkich informacji :)

WEZYR

Mama WEZYRA, DENNA (Jenna) z "Brezenskych Reviru".

Tata WEZYRA, KALIF- "Ma-Ja-Ko". Wielokrotny zwycięzca rasy i wystawy

Więcej zdjęć na www.dziew3nka-seter.blog.onet.pl

Yokaz, napisałam do Ciebie na priv.
odezwij sie...

• 1 month later...
Posted

moth napisał(a):
Jak widzę jak fora innych ras tętnią życiem, to jest mi żal. :oops:

To może ktoś rzuci jakis temat :cool3: .
Albo jakieś fotki:razz: .Ja nie mam nowych zdjęć bo mi się cyfrówka zepsuła:shake:

Posted

Pamietam to zdjęcie:loveu: A będzie cos nowego:cool3: :eviltong: ?
Czy dobrze pamiętam,że przyjeżdzasz na światówke?I będziesz u Bigosowej?Chyba,że pokręciłam coś:roll: .

Posted

Jureja napisał(a):
Pamietam to zdjęcie:loveu: A będzie cos nowego:cool3: :eviltong: ?
Czy dobrze pamiętam,że przyjeżdzasz na światówke?I będziesz u Bigosowej?Chyba,że pokręciłam coś:roll: .

Dziś nie bo photobucket muli mi tak ze wyparuję :angryy:

Tak będe w poznaniu od piątku badż od czwartku ale nie u Bigosia :p Plany się pozmieniały jedziemy na zlot :multi:

Posted

Nugatowa napisał(a):

Tak będe w poznaniu od piątku badż od czwartku ale nie u Bigosia :p

:multi: Rozumiem,że poznam Nugata:cool3: .
Plany się pozmieniały jedziemy na zlot :multi:

Jaki zlot?