Tola^^ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak się cięszę że już nasz michu nie jest w schronie tylko fachowa opieka Fundacji Emir! Mi się plan działania również bardzo podoba! :) Quote
Laura1108 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gagata napisał(a): Rzeczywiscie benia przejęlismy z Klembowa, chyba lepiej mu bedzie u nas niz w Klembowie, prawda? Kastracja tez bedzie fachowa. Albo Wam zalezy na psie albo nie.... Tola^^ napisał(a):Jak się cięszę że już nasz michu nie jest w schronie tylko fachowa opieka Fundacji Emir! Mi się plan działania również bardzo podoba! :) Zależy nam na psie i wg mnie nie mógł trafić lepiej :lol: Akcja ekspresowa z resztą jak każda akcja Emir:multi: Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ANETTTA napisał(a):tak tak Mikrus to teraz Hardy dzisiaj zaszczepiony jutro odrobaczenie potem obserwacja i na koniec m-ca kastracja podoba wam sie taki plan działania bo mnie bardzo ..lepiej byc nie mogło udało mu sie i tyle nei wiem ktora to ciotka Emirowa go dojrzała .....i która uratowała ale chylę czoła i pozdrawiam ... ekstra :) lepiej trafić nie mógł :) A z czasem jakieś fotki tez zobaczymy?? Quote
gagata Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Foty będą, tylko muszę reanimować swój aparat.... Quote
Akrum Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 oj... to czekamy z niecierpliwością na fotorelacje :) a jak się w ogóle teraz Hardy czuje? już coś możecie o nim powiedzieć? jaki jest, jak się zachowuje? Quote
pokemon Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 info skończyło mi się na tym, że przejął go Emir..szczepienie odrobaczenie.. potem kastracja, a co z tą jego chorą łapka? to coś poważnego? i co dalej z Mikrusem.. są już jacyś chętni :roll: czekamy na fotorelację Quote
pokemon Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Malwi napisał(a):gagato - a takim razie proszę o uzupełnienie metryczki żeby móc go wrzucić na benkową stronę. i co z Mikrusem po za tym ze przejął go emir ?? Na bernardynach nie ma nic nowego o nim .. a i na stronie fundacji emir też go nie znalazłam.. temat się urwał, chyba że coś przeoczyłam? Quote
pokemon Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ..a czy to na pewno emir go przejął? może jakieś pseudo się podszyło?? ma ktoś jakiś kontakt z emirem by to sprawdzić na miejscu? Quote
pokemon Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ..no to mi ulżyło, bo juz zaczęłam wątpić gdy temat się urwał... ale ta cisza nadal mnie martwi :( Quote
Malwi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 no niestety tak jest z wszystkimi benkami od emira ... Quote
ANETTTA Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mikrus jest w Emirze zaprosze tU Gagatkę .... Quote
Malwi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 anetto - gagata jest na watku ... tyle że mimo zapewnień o wiadomościach i zdjęciach takowych nie ma :( a ja coraz bardziej zawodzę się na fundacji i jej obietnicach o wiadomościach :( i nie tylko ... gagata wie o czym piszę. Quote
ANETTTA Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 brak czasu ja tylko w ten sposób mogę to tłumaczyc .... ale nie chce byc adwokatem ... Quote
gagata Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jestem jestem, miałam poważną awarię aparatu i nie miałam jak robic nowych fot. No i dośc trudno mi pisac jesli nic nowego sie nie dzieje. Malwi, masz racje, zaraz po aktualizacji naszego forum pozakładam na nowo beniowe watki z emira Quote
Malwi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gagato ... nam starczy tylko info że wszystko jest ok - no i miała być kastracja .. kiedy będzie ? wiadomo ? Quote
gagata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Z Hardym vel Mikrusem jest wszystko ok, - to miły przytulasty piesio. Kastracja bedzie, tylko kasy musimy poszukac - niestety pierwszeństwo u nas maja psy wymagajace leczenia, a jest ich pare... Quote
gagata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Oto Hardy: [IMG]http://lh6.ggpht.com/_hEk-vQZyAMg/S93mb-O1O8I/AAAAAAAABmc/bynp6rPaX6M/s640/IMG_0133.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_hEk-vQZyAMg/S93mcydrUDI/AAAAAAAABmk/vVwcRcYpuSo/s640/IMG_0139.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_hEk-vQZyAMg/S93mdhV0_MI/AAAAAAAABmo/s3El1GnK4mw/s640/IMG_0140.JPG[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_hEk-vQZyAMg/S93md0BmOjI/AAAAAAAABms/mMeLHsU_KAs/s512/a.jpg[/IMG] Quote
Tola^^ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ale Beniu się zmienił! Jaki on śliczny! I szczęśliwszy niż na pierwszych zdjęciach! Mam nadzieje że niedługo znajdzie DS :):) Quote
ANETTTA Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 po małej metamorfozie spokoju i pełnym brzuszku Mikrus piękny GAGATKO MOZNA GO ogaszać /// Quote
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ale on wypiękniał :) śliczny i o wiele radośniejszy wzrok ma niż na pierwszych zdjęciach :) Quote
Recommended Posts