AGA35 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 właśnie wróciłam ze schroniska i mikrusa zabrała jakaś pani z fundacji emir Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AGA35']właśnie wróciłam ze schroniska i mikrusa zabrała jakaś pani z fundacji emir[/QUOTE] Jak to? Dlaczego? Śmierdzi coś ... Quote
AGA35 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Też byłam zdzwiona ale jak podjechałyśmy z kago to ona odjeżdzała i wywoziła mikrusa Quote
AGA35 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wątek jest od wczoraj ,od wieczora a dziś pies wyjeżdza Akcja ekspresowa Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Piromanka']????????????????????[/QUOTE] i tyle go widzieli ... :( Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AGA35']Wątek jest od wczoraj ,od wieczora a dziś pies wyjeżdza Akcja ekspresowa[/QUOTE] Niestety są coraz lepsi ... Quote
AGA35 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Jak trafił do emira to zapewne mu krzywdy nie zrobią .... Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AGA35']Jak trafił do emira to zapewne mu krzywdy nie zrobią ....[/QUOTE] tak należy założyć ... Quote
Ellig Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']tak należy założyć ...[/QUOTE] Jestem , a tu po herbacie.............:( Quote
gagata Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wuniu, a co Ci smierdzi? I dlaczego po herbacie? Rzeczywiscie benia przejęlismy z Klembowa, chyba lepiej mu bedzie u nas niz w Klembowie, prawda? Kastracja tez bedzie fachowa. Albo Wam zalezy na psie albo nie.... Quote
anouk92 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozmawiałam z Panią Krystyną z Emira - wszystko jest pod kontrolą. Pies będzie zdiagnozowany, wykastrowany a później będą mu szukać domu. Ja jestem spokojna. Uważam że dobrze się stało. Skupmy się na innych psiakach z Klembowa. Quote
Malwi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 gagato - a takim razie proszę o uzupełnienie metryczki żeby móc go wrzucić na benkową stronę. Quote
gagata Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Malwi']gagato - a takim razie proszę o uzupełnienie metryczki żeby móc go wrzucić na benkową stronę.[/QUOTE] Jeszcze tylko sprawdze parę rzeczy, dobrze? Quote
ANETTTA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 SUPER WIEŚĆI DZIEKUJE WAM BARDZO kochani wiem ze pies bedzie co ja pisze jest już bezpieczny !!!!! bedzie zdiagnozowany i kastrowany lepiej nie mógł trafić jęsli ma ktoś życzenie chęć .....bardzo WAs proszę o wsparcie tych działań każdy grosz na wage złota niestety nawet Emirowi nie kapie z nieba ..... jeśli ktoś ma życzenie prześle nr konta na pv... zresztą jest dostępny na stronie Fundacji bardzo WAs proszę my tu gdybaliśmy gadaliśmy a tu akcja ekspresowa tak trzymac dalej !!!! Quote
ANETTTA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Gagatko skarbie daj nam gwiazdkę z nieba ..jeden usmiech psa na foteczce Quote
gagata Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Jak to? Dlaczego? Śmierdzi coś ...[/QUOTE] Ja bym jednak prosiła o uzasadnienie tej wypowiedzi... Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='gagata']Ja bym jednak prosiła o uzasadnienie tej wypowiedzi...[/QUOTE] nie widzę takiej potrzeby. Quote
gagata Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Wunia']nie widzę takiej potrzeby.[/QUOTE] Szkoda, bo taka wypowiedz na publicznym forum jednak powinna miec jakies uzasadnienie.. Jak sie powiedziało A wypada mieć odwage i powiedziec B... Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To nie jest kwestia odwagi, tylko mojej subiektywnej opinii, w której być może jestem odosobniona, więc nie będę ciągnęła tematu jeżeli pozwolisz ... zastosuję się do sentencji z Twojego baneru. Quote
gagata Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nawet subiektywne opinie winny mieć jakies podstawy...Inaczej nie są opinia tylko plotka.... A mój banerek dotyczy rozmów z idiotami , póki co nie uważam,że sie kwalifikujesz.... Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='anouk92']Rozmawiałam z Panią Krystyną z Emira - wszystko jest pod kontrolą. Pies będzie zdiagnozowany, wykastrowany a później będą mu szukać domu. Ja jestem spokojna. Uważam że dobrze się stało. Skupmy się na innych psiakach z Klembowa.[/QUOTE] Super że Mikrus już nie siedzi w schronie i że będzie miał fachową pomoc :) badanie, kastracja :) teraz będzie już tylko lepiej :) Też nie rozumiem wypowiedzi Wuni, ja bynajmniej mam pełne zaufanie do działań Fundacji Emir, wiem ile dobrego robią dziewczyny z chociażby oddziału poznańskiego, jak walczyły o Balbinkę, teraz Rodi i Tiger... I jak tylko zobaczyłam, że pojawiła się tu GoniaP z poznańskiego oddziału Emira, wiedziałam, że od teraz już będzie wszystko dobrze i tak też jest :) Tym bardziej że gagata się tu na wątku pojawiła, to też mam nadzieję,że co jakiś czas jakaś informacja czy zdjęcia do nas dotrą i przynajmniej nikt nie będzie mógł rzucać bezpodstawnych oskarżeń. Quote
ANETTTA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 tak tak Mikrus to teraz Hardy dzisiaj zaszczepiony jutro odrobaczenie potem obserwacja i na koniec m-ca kastracja podoba wam sie taki plan działania bo mnie bardzo ..lepiej byc nie mogło udało mu sie i tyle nei wiem ktora to ciotka Emirowa go dojrzała .....i która uratowała ale chylę czoła i pozdrawiam ... Quote
Recommended Posts