Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AGA35']właśnie wróciłam ze schroniska i mikrusa zabrała jakaś pani z fundacji emir[/QUOTE]
Jak to? Dlaczego? Śmierdzi coś ...

Posted

Wuniu, a co Ci smierdzi?
I dlaczego po herbacie?

Rzeczywiscie benia przejęlismy z Klembowa, chyba lepiej mu bedzie u nas niz w Klembowie, prawda? Kastracja tez bedzie fachowa.
Albo Wam zalezy na psie albo nie....

Posted

Rozmawiałam z Panią Krystyną z Emira - wszystko jest pod kontrolą. Pies będzie zdiagnozowany, wykastrowany a później będą mu szukać domu. Ja jestem spokojna. Uważam że dobrze się stało. Skupmy się na innych psiakach z Klembowa.

Posted

[quote name='Malwi']gagato - a takim razie proszę o uzupełnienie metryczki żeby móc go wrzucić na benkową stronę.[/QUOTE]
Jeszcze tylko sprawdze parę rzeczy, dobrze?

Posted

SUPER WIEŚĆI

DZIEKUJE WAM BARDZO kochani

wiem ze pies bedzie co ja pisze jest już bezpieczny !!!!!

bedzie zdiagnozowany i kastrowany

lepiej nie mógł trafić

jęsli ma ktoś życzenie chęć .....bardzo WAs proszę o wsparcie tych działań

każdy grosz na wage złota niestety nawet Emirowi nie kapie z nieba .....

jeśli ktoś ma życzenie prześle nr konta na pv... zresztą jest dostępny na stronie Fundacji

bardzo WAs proszę

my tu gdybaliśmy gadaliśmy a tu akcja ekspresowa
tak trzymac dalej !!!!

Posted

[quote name='Wunia']nie widzę takiej potrzeby.[/QUOTE]
Szkoda, bo taka wypowiedz na publicznym forum jednak powinna miec jakies uzasadnienie..
Jak sie powiedziało A wypada mieć odwage i powiedziec B...

Posted

To nie jest kwestia odwagi, tylko mojej subiektywnej opinii, w której być może jestem odosobniona, więc nie będę ciągnęła tematu jeżeli pozwolisz ... zastosuję się do sentencji z Twojego baneru.

Posted

Nawet subiektywne opinie winny mieć jakies podstawy...Inaczej nie są opinia tylko plotka....
A mój banerek dotyczy rozmów z idiotami , póki co nie uważam,że sie kwalifikujesz....

Posted

[quote name='anouk92']Rozmawiałam z Panią Krystyną z Emira - wszystko jest pod kontrolą. Pies będzie zdiagnozowany, wykastrowany a później będą mu szukać domu. Ja jestem spokojna. Uważam że dobrze się stało. Skupmy się na innych psiakach z Klembowa.[/QUOTE]
Super że Mikrus już nie siedzi w schronie i że będzie miał fachową pomoc :) badanie, kastracja :) teraz będzie już tylko lepiej :)
Też nie rozumiem wypowiedzi Wuni, ja bynajmniej mam pełne zaufanie do działań Fundacji Emir, wiem ile dobrego robią dziewczyny z chociażby oddziału poznańskiego, jak walczyły o Balbinkę, teraz Rodi i Tiger... I jak tylko zobaczyłam, że pojawiła się tu GoniaP z poznańskiego oddziału Emira, wiedziałam, że od teraz już będzie wszystko dobrze i tak też jest :)
Tym bardziej że gagata się tu na wątku pojawiła, to też mam nadzieję,że co jakiś czas jakaś informacja czy zdjęcia do nas dotrą i przynajmniej nikt nie będzie mógł rzucać bezpodstawnych oskarżeń.

Posted

tak tak Mikrus to teraz Hardy
dzisiaj zaszczepiony
jutro odrobaczenie

potem obserwacja i na koniec m-ca kastracja

podoba wam sie taki plan działania

bo mnie bardzo ..lepiej byc nie mogło

udało mu sie i tyle
nei wiem ktora to ciotka Emirowa go dojrzała .....i która uratowała ale chylę czoła i pozdrawiam ...