Malwi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 na stronce będzie lada chwila :) tylko będzie uzupełniona metryczka i już go wrzucam ;) na forum już od jakiegoś czasu jest... Quote
Monika z Katowic Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jaki miły "misiak" :) Tylko smutny troszeczkę... Quote
Lolalola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jESTEM U MIKRUSKA:) CO ZA FUTRZAK KOCHANY,TYLKO TROSZENKE SMUTNY JAKBY:(BEDE MYSLEC............ Quote
Helga&Ares Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aga, czy masz jakąś kontrolę nad jego adopcją? Quote
AGA35 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 na tą chwile dopiero założyłam mu wątek i jest wstawiony na forum dla bernadynów Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 on jest bardzo w typie i nad nim trzeba miec kontrole .. pseudo ani łapy ani nic inego nie przeszkodzi ... Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ANETTTA']on jest bardzo w typie i nad nim trzeba miec kontrole .. pseudo ani łapy ani nic inego nie przeszkodzi ...[/QUOTE] No wlasnie.... Boje sie, zeby nie trafil w niepowolane rece. do rozmnazacza. W swieta lecial Bethoven2. Nie zapominajcie :( Aga czy schronisko jako schronisko nie moze go ciachnac? Przy okazji jak bedzie w narkozie trzeba mu RTG zrobic. Quote
anouk92 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Madallena schron nie kastruje psów bo nie ma na to kasy. Sami musimy sobie to załatwić, niestety. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 cholera, to zle... kastracji benka nie mozna zrobic byle gdzie. Za duzo ostatnio spapranych kastracji wielkopsow :( to sa koszta, dosc spopre, a on musi byc odjajczony. Zapytajcie sie za ile zrobiliby to w schronie. Czy wet, ktory by go cial ma doswiadczenie w cięciu benkow. Po kastracjach czesto wystepuja komplikacje... Quote
anouk92 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Madallena jesli mamy płacić za kastrację to szczerze mówiąc wolałabym żeby odbyła się w Warszawie. Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 dowiedz sie ile by miała kosztować i gdzie jakos wspolnymi siłami musimy to załatwić ... jakas zrzutka .. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 o! furciaczek :) No tak, CC poszly do Ds to trzeba benkom pomoc :D Welcome ! :P Quote
karolina_g_k Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A ja mogę przewieźć Miska w obrębie Warszawy jakby bylo trzeba. Quote
furciaczek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Madallena']o! furciaczek :) No tak, CC poszly do Ds to trzeba benkom pomoc :D Welcome ! :P[/QUOTE] Lordzio w poniedzialek jedzie do domku...nie pytaj jaka szczesliwa jestem!! Ale na jego miejsce dwa nastepne wskoczyly ehh Quote
Akrum Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ANETTTA']no własnie jakas dziwna ta tylna łapka ????// czy on ma szanse byc kastowany ???/w tym schronisku .. czy on toleruje inne psy mam dom chetny na benka płec obojętna byle młody i tolerował inne psy ... ale najlepiej aby był kastrowany !!!![/QUOTE] czyli jakaś nadzieja na domek jest? tylko wszystko od kastracji zależy no i wizyty? Quote
Kinia1984 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jestem i ja...strasznie duzo bezdomnych benkow po Wołominie chodzi...niektore moze maja dom ale łażą po calym miescie...brudne i zakleszczone...i wszystkie takie smutne...ja nie wiem co z tymi ludzmi jest...takie piekne psy...i te smutne oczyska... Quote
AGA35 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 zrzutka widziana jak najbardziej bo w skarbonce dno widać :-( Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 czesc Mikrusku... Akrum, szansa zawsze jest. Pisza id zwonia do nas ludzi zainteresowani benkami. Tylko na 10 telefonow 1 jest ten odopwiedni. I ten 1 wybiera sobie benka, ktory poznij dostaje miano szczescarza :) a my jestesmy mega szczesliwe. Oglaszajac Mikrusa, trzeba bedzie zaznaczyc NA CZERWONO w ogloszeniach ze: a) jest wykastrowany b) przed adcopcja zostanie wykastrowany c) przed adopcja zostanie wykastrowany na koszt przyszlych wlascicieli Ja osobiscie jestem zdania, ze odpowiedz c) najbardziej sie nadaje. Jak ludzi nie stac na kastracje to jak bedie ich stac na 30 kilo zarcia miesiecznie? Quote
ANETTTA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jak to po wołominie łażą benki ..!!!!!!!....ot tak poprostu jeden idzie do domu a tu 3 nastepne czekaja lub łażą ... Quote
Kinia1984 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 dokladnie...łaża...jednego ostatnio pod sklepem spotkalam lezal i sie nie ruszal...chudy jak szczapa..myslalam ze bezdomny ale pan ze sklepu powiedzial ze benek ma dom 2 ulice dalej...okazalo sie ze Laura1108 zna tego Benka dotarla do wlascicieli a oni po prostu powiedzieli ze on ucieka i juz...ze taki pies...rece opadaja... Quote
Piromanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ucieka, ot co... W końcu to wina psa, że ucieka... I ręce i wszystko inne opada.... Quote
Recommended Posts