AGA35 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]Bernardyn Mikrus :-([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]smutny stoi cierpliwie w kolejce za nowym domkiem chociażby tymczasowym .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W schronie jest długo , trafił z interwencji przechadzał sie po ulicach .Może komuś uciekł , moze go ktoś wyrzucił , nie wiadomo. Wiadomo natomiast że psina gaśnie w schronie , za każdym razem wychyla głowę że to moze dzis on wyjedzie i bedzie swobodnie biegał i szalał po ogrodzie ,że bedzie głaskany i drapany za uszkiem , niestety jego kolejka staneła w miejscu a on nadal siedzi samotnie i wypatruje swego człowieka :-( [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pomóżmy mu w odzyskaniu wolności . [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszelakie propozycje mogące mu pomóc są na wage złota :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dopiero zaczynamy nie mam hoteliku , delkaracji ani pomysłu jak mu pomóc[/FONT] Quote
GoniaP Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Gdzie jest Benio? Ile a lat i w ogóle, co o num wiadomo? Quote
AGA35 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Mikrus ma około 3-4 lat przebywa w schronisku w klembowie . Jest oazą spokoju , na wybiegu nie szczeka na inne psy Quote
AGA35 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Zapraszam zapraszam każda wizyta i propozycja pomocy mile widziana Quote
Akrum Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jestem... jedyne jak moge pomóc, to zrobić mu ogłoszenia... Quote
Malwi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jestem, zaraz benkowym ciotkom podrzucą .... piekniś jest :loveu: Quote
Basia1968 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Koniecznie napisz do Paulina_mickey to cudowna dziewczynka i zna mnóstwo ludzi od bernardynków, zreszta sama kocha wielkopsiaczki razem ze swoim narzeczonym Quote
Malwi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mikrus podrzucony na watek benkowy, Paulina, zuzlik i Madallena na pewno tu zawitają jak tylko będą na dogo. Mikrus ma też już od jakiegoś czasu wątek na forum benkowym (www.bernardyn.com.pl) Quote
AGA35 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Basia1968']Koniecznie napisz do Paulina_mickey to cudowna dziewczynka i zna mnóstwo ludzi od bernardynków, zreszta sama kocha wielkopsiaczki razem ze swoim narzeczonym przesłane dziękuje za podpowiedz Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aga, czy on ma też taką "niedźwiedzią łapę" jak Homerek, czy tylko tak koślawo na zdjęciu wysze3dł? ;) Quote
Malwi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wrzucam jeszcze fotki, które znalazłam na jakimś innym wątku : i poproszę o sprawdzenie i ewentualne uzupełnienie informacji ;) 1. Imię – Mikrus 2. Płeć - pies 3. Wiek – 5 lat 4. Sierść - półdługa 5. Sterylizacja - 6. Wielkość - (wysokość w cm w kłębie ) 7. Miejscowość - ok. Warszawy 8. Miejsce Pobytu - schronisko (?) 9. Zachowanie - spokojny 10. Zachowanie względem Dzieci – nie wiadomo 11. Zachowanie względem Zwierząt - jak jest na wybiegu nie atakuje innych psów i nie szczeka na klatki 12. Dla Kogo - 13. Historia – z interwencji 14. Kontakt – 15. Krótki Opis - Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='AGA35']podejrze jutro[/QUOTE] Chyba ma biedaczek. Lewa tylna łapa; niemal tak samo jak u Homerka. Co za bydlę go z domu wyrzuciło?? Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no własnie jakas dziwna ta tylna łapka ????// czy on ma szanse byc kastowany ???/w tym schronisku .. czy on toleruje inne psy mam dom chetny na benka płec obojętna byle młody i tolerował inne psy ... ale najlepiej aby był kastrowany !!!! Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mikrus jest piękny trzebaby go światu pokazać ...!!!! tylko ta kastracja Quote
AGA35 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 mamy skarbonkę (co prawda świeci pustkami) dla psaków z klembowa wiec kasrtacja jest jak najbardziej możliwa Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dzięki za zaproszenie. Pomogę w szukaniu domu. Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mikrus jest cudownym benkiem! Jest piękny! Widze, że malwi już działa i wrzuciła chłopaka na nasza stronkę Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jestem i ja. Kurde, myslalam, ze jako pierwsza sie tu wpisze a tu taka mala niespodzianka :) No wlasnie kastracja i RTG tylnych lap... to podstawa. Moze miec dysplazje albo jakies inne cholerstwo. Mozemy kombinowac z wyciagnieciem go i umieszczeniem w hotelu, tylko benkowe nie podejma sie utrzymywania benka, dopoki nie splacimy kilkutysiecznych dlugow za naszych poprzednich podopiecznych :( Gdyby jednak udalo sie deklaracje pozbierac :( Mysle o hotelu w Konstancinie (tam gzie jest Tofik) - koszt 400 zl + karma. Kilka "naszych" sztuk juz tam bylo. jeden jeszcze siedzi (benek) wiec hotel sprawdzony w wielkopsach. Quote
Recommended Posts