Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Don_Vito']Jak się fajnie bawią... Kija tak łatwo nie oddała?[/QUOTE]
:shake: nie ma takiej opcji :evil_lol: ten kij to dla nich jak trofeum, każda go chce i żadna nie chce oddać :mad:

Posted

[quote name='Kapsel']Teren super idealny do wybiegania. Kij też idealny dla dwóch psiaków :):):)
Fajnie też że ma taką przyjazną przyjaciółkę :grin:[/QUOTE]

Dokładnie tam jest taki spokój i tyle miejsca, że one spokojnie mogą sobie biegać :) Ja też bardzo się cieszę, że ma taką przyjaciółkę bo dzięki temu może się wyszaleć i jest troche spokoju :)

Posted

[quote name='ageralion']Fajnie jak bokserek ma towarzystwo psiaka swojej wielkosci. Nic nie wymeczy tak faflaka jak drugi psiak :) Bardzo ladnie tam u Was ;)[/QUOTE]

Dokładnie co pies to pies człowiek nie ma takiej kondycji żeby ganiać tyle z psiakiem :evil_lol: Jeżeli chodzi o to miejsce to dzieki koleżance je odkryłam bo tak nawet nie miałam pojęcia, że można tam iść i że tak fajnie i spokojnie tam jest :razz: Najgorsze to są te komary, które chcą zjeść jak człowiek się tylko zatrzyma :mad:

Posted

[quote name='Bailando'] Najgorsze to są te komary, które chcą zjeść jak człowiek się tylko zatrzyma :mad:[/QUOTE]

Zgadzam się, a jak pies jest pogryziony to po prostu :grab::wallbash: Tragedia!!!

Posted

[quote name='Don_Vito']Zgadzam się, a jak pies jest pogryziony to po prostu :grab::wallbash: Tragedia!!![/QUOTE]

Dokładnie moja ma bombel na bomblu nawet fakt, że ja pryskam nic nie daje :angryy: te zmory i tak gryzą :placz:

Posted

A teraz kilka zdjęć z nową zabawką :) Ile raności było jak paczka do nas doszła :) Na poczatku troche się bała ... szczekała ... skakała ... a później jak zaczeła szaleć to końca nie było...

i po pewnym czasie Luna się zmeczyła ale zabawkę dalej pilnowała hehehe

Posted

piszczące zabaweczki...oj, znam to znam...:lol: moja uwielbia się nimi bawić a najlepiej jak pancia chce w spokoju film obejrzeć :diabloti: wtedy najfajniej jest piszczeć jej taka zabawką przed nosem, coby nie zapomniała, że ma psa :diabloti:

Lunka ślicznie wygląda jak jej się ładnie sierść błyszczy :lol:

Posted

[quote name='Yana']piszczące zabaweczki...oj, znam to znam...:lol: moja uwielbia się nimi bawić a najlepiej jak pancia chce w spokoju film obejrzeć :diabloti: wtedy najfajniej jest piszczeć jej taka zabawką przed nosem, coby nie zapomniała, że ma psa :diabloti:

Lunka ślicznie wygląda jak jej się ładnie sierść błyszczy :lol:[/QUOTE]

Dokładnie Luna też bardzo lubi się nią bawić szczególnie wieczorem jak my chcemy sobie odpocząć. Jeżeli chodzi o sierść to zasługa karmy :)

[quote name='Kapsel']Lunka przesłodka z tym dinozaurem :-D
Kapsel taką samą zabaweczkę kupił. Wyobrażam sobie co by to było, jakby się spotkali :D:D:D[/QUOTE]
Oj chyba bym nie wytrzymała tego pisku hihihi ale szaleństwo było by na 100 %

[quote name='ageralion']Ale super foteczki, Lunka przeslodka jest z tym dinozaurem :)[/QUOTE]
Słodka to ona jest jak już się zmęczy... a tak to można oszaleć od tego piszczenia i jej poszczekiwania ... bo co jakaś zabawka będzie na nią krzyczała hahaha ubaw na całego

• 1 month later...
Posted

My już po urlopie :( było fajnie... Luna pierwszy raz była nad morzem i była bardzo zachwycona wielką piaskownicą i taką ilością wody :) Muszę się pochwalić, że była bardzo grzeczna podczas wakacji a mało tego nauczyła się pływać i skakała przez fale ( widok super). Postaram się zgrać zdjęcia i co nieco umieścić. No cóż wakacje się skończyły i czas było wrócic do pracy ... ani ja nie byłam zadowolona ani Luba, gdyż przyzwyczaiła się że jest cały dzień z nami no i jak wyjechaliśmy to cały dzień była na dworze, więc teraz ciągle piszczy, że chce na dwór :( Poza tym za wiele sie u nas nie zmieniło :) Pozdrawiam wszystkich :cool3:

Posted

Zgodnie z obietnicą zamieszczam kilka zdjęć z wakacji. Nie wszystkie są wyraźnie no ale tak to jest z aparatami.
Pierwszy dzień nad morzem to było istne szaleństwo. Później pomału Luna zaczeła się uspokajac i przyzwyczajać.

a oto jeden z wielu poznanych kolegów

Posted

na plaży nawet pan pomagał kopać dziury

Po kąpieli morskiej najlepiej było się wytrzeć w piasek :)

Luna poczatkowa bała się fal ale później pan nauczył ją pływać i świetnie dawała sobie radę

Po południu szliśmy sobie na spacerek do lasu lub brzegiem morza do Dziwnowa

Mordka cała w piasku ... i o to chodzi ...

Posted

łaauuuu.... jakie fajne fotki !!! Luna jaka szczęsliwa :-) ale miała dziwczyna super wakacje !!! a ten nowy kolega bokser to jakiś dużych rozmiarów chyba :razz:

Posted

Yana napisał(a):
łaauuuu.... jakie fajne fotki !!! Luna jaka szczęsliwa :-) ale miała dziwczyna super wakacje !!! a ten nowy kolega bokser to jakiś dużych rozmiarów chyba :razz:

Moja Luna to dużych nie należy ale jej kolega faktycznie był wielki ale jaki kochany :)

Posted

Kapsel napisał(a):
To dopiero były wakacje! Lunka w morzu sie pluskała. Nie najadła się piachu? :smile::smile::smile:

Jadła piach, glony piła wodę z morza i szalała :)