Bailando Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Yana napisał(a):i jak się czuje Lunka ? nadal tak się męczy ? Z wielka radością muszę powiedzieć, że tabletki zdają egzamin. Moja Lunka czuje się dobrze, odzyskuje siły i energię. Narszcie jest znowu takim szalonym i zwariowanym boksiem. Zaczepia nas żeby się z nią bawić, biega z psami... chyba znowu jest w swoim żywiole <jupi> Quote
Yana Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bailando napisał(a):Z wielka radością muszę powiedzieć, że tabletki zdają egzamin. Moja Lunka czuje się dobrze, odzyskuje siły i energię. Narszcie jest znowu takim szalonym i zwariowanym boksiem. Zaczepia nas żeby się z nią bawić, biega z psami... chyba znowu jest w swoim żywiole <jupi> to super !!! świetne wiadomości ! bardzo się cieszę :-) Quote
Nayantara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To pozostaje życzyć lunie 100% zdrowia ; ] Wymiziaj ją ode mnie Quote
ageralion Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bardzo dobre wiadomosci :) Lunka bedzie brala te tabletki do konca? Quote
Bailando Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tego jescze nie wiem ale prawodopodobie tak być może w jakiejś mniejszej dawce. Teraz w czwartek idziemy do weterynarza to może dowiemy się cos więcej. Quote
ageralion Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bailando napisał(a):Tego jescze nie wiem ale prawodopodobie tak być może w jakiejś mniejszej dawce. Teraz w czwartek idziemy do weterynarza to może dowiemy się cos więcej. To czekamy i zaciskamy kciukasy na szcescie :kciuki: A teraz... GDZIE SA FOTECZKI???:mad::mad::mad:;) Quote
Bailando Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='ageralion']To czekamy i zaciskamy kciukasy na szcescie :kciuki: A teraz... GDZIE SA FOTECZKI???:mad::mad::mad:;) hmm... fotki powiadasz... a to dobre pytanie :) postaram się porobić jakieś nowe fotki i zamieszczę :) bo jakoś odstatnio brakuje mi czasu na wszytsko :( a tak na pocieszenie kilka wczesniejszych zdjęć :) Luna jak miała jakies 8 miesięcy i prosiła o jedzenie a tu jeszcze wspomnienia z zimy :) no i całkiem niedawno ( to za jej głową to moja noga hahahaha) Quote
ageralion Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 http://img266.imageshack.us/img266/7532/dscn6593.jpg Ale rozmarzona, pewnie wspominama smaczna kolacje :) Quote
Bailando Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='ageralion']http://img266.imageshack.us/img266/7532/dscn6593.jpg Ale rozmarzona, pewnie wspominama smaczna kolacje :) Raczej zadowolona bo śpi u Pani na kolanach i to na łóżku :) Ona cwana jest jak uda się jej wejść na łóżko to zrobi wszystko byle jej nie wygonili. Nawet w najmniej wygodnej pozycji jest w stanie leżeć i przez jakąś chwilę nie będzie się ruszać, jak już poczuje się bezpiecznie i pewnie, że jej nie wygonią to dopiero wtedy zaczyna się rozpychać hehehe Pieszczoch z niej mały choć muszę przyznać, że jak była malutka to nie lubiła jak się ją głaszcze czy też tuli a teraz uwielbie :) Quote
Kapsel Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bailando napisał(a):Raczej zadowolona bo śpi u Pani na kolanach i to na łóżku :) Ona cwana jest jak uda się jej wejść na łóżko to zrobi wszystko byle jej nie wygonili. Nawet w najmniej wygodnej pozycji jest w stanie leżeć i przez jakąś chwilę nie będzie się ruszać, jak już poczuje się bezpiecznie i pewnie, że jej nie wygonią to dopiero wtedy zaczyna się rozpychać hehehe Pieszczoch z niej mały choć muszę przyznać, że jak była malutka to nie lubiła jak się ją głaszcze czy też tuli a teraz uwielbie :) Jak tak piszesz O Lunce to tak jakbyś opisywała mojego Kapsla. Dziwne, że boksery mają identyczne zachowania :razz: Życzę dużo zdrówka Lunce! Ma nie wygłupiać się i nas nie straszyć! :loveu: Quote
Bailando Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Kapsel napisał(a):Jak tak piszesz O Lunce to tak jakbyś opisywała mojego Kapsla. Dziwne, że boksery mają identyczne zachowania :razz: Życzę dużo zdrówka Lunce! Ma nie wygłupiać się i nas nie straszyć! :loveu: Dziekuję :) a co do bokserów to one wszytskie takie sama tylko różnią się wyglądem :razz: Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze i że żadne psikusy temu mojemu czortowi nie przyjdą do głowy. Jak narazie znowu jest tym radosnym i szalonym boksiem :razz: Quote
Bailando Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 A oto obiecane nowe fotki. Korzystając z piekniej pogody pojechaliśmy z Luna na działkę co by mogła sobie pobiegać. radość była wielka :) A teraz pobiegam sobie ze swoją miską na wodę, stara jest więc przydałaby się nowa O nie nie dam się złapać No i Luna padła ale tylko na chwilkę Poleżę sobie na tym piasku bo chłodno No dobra jeszcze pobiegam No i czas do domu Quote
ageralion Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ona jest przepiekna :loveu: I ma takie same szelki samochodowe jak moja :evil_lol: Quote
Bailando Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='ageralion']Ona jest przepiekna :loveu: I ma takie same szelki samochodowe jak moja :evil_lol:[/QUOTE] Trochę te szelki jej się obkręcaja musi przymasować co by były dobre ale sa bardzo wygodne i praktyczne do auta Quote
Yana Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jaka zadowolona na tych zdjęciach :-) ale trudno się dziwić, ładna pogoda, piękna okolica, nic tylko biegać :-) Quote
Kapsel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jak ja uwielbiam zdjęciora bokserów z jęzorkiem :loveu::loveu::loveu: Zdjęcie dla nr 1 najpiękniejsze :bigcool::bigcool::bigcool:(moim zdaniem :)) Quote
Bailando Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Kapsel']Jak ja uwielbiam zdjęciora bokserów z jęzorkiem :loveu::loveu::loveu: Zdjęcie dla nr 1 najpiękniejsze :bigcool::bigcool::bigcool:(moim zdaniem :))[/QUOTE] Mi też się ono podoba :) Quote
Bailando Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 (edited) Nowy taras widokowy mojej Luny Ciekawa jestem co jeszcze ten Łobuz wymyśli Tak poza tym chciałam Wam powiedzieć, że moja Lunka za kilka dni tj. 30 maja skończy rok Edited March 23, 2012 by Bailando Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To będziemy opijać roczek, szykuje sie imprezka, super.:multi::multi::multi: Jak patrzę na boksie na parapecie mam jakiś strach.... co by to było jakby okno było otwarte a on np. na 4 piętrze? :shake: Quote
Yana Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ale sobie znalazła fajną miejscówkę :-) świetny punkt obserwacyjny :-) a z okazji zbliżających się urodzin życzymy dużo zdrówka, góry smakołyków, długich spacerków, wielu szaleństw i wytrwałości w wychowywaniu Pańciostwa :evil_lol: Quote
Bailando Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kapsel napisał(a):To będziemy opijać roczek, szykuje sie imprezka, super.:multi::multi::multi: Jak patrzę na boksie na parapecie mam jakiś strach.... co by to było jakby okno było otwarte a on np. na 4 piętrze? :shake: Ten widok dał mi do myślenie... nigdy nie wiesz co zrobi ... tak samo pomyslalam o tym co by było gdyby okno było otwarte a na dole koleżanka Luny lub ulubiony sąsiad. Masakra ... Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 albo kot, albo jakiś jej wróg??? :placz::placz::placz: Quote
Bailando Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 No powiem Ci że straszne. Człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy co takiemy psu może przyjść do głowy. Pamietam jak była mała to bałam się ją wypuszczać na balkon co by nie wypadła. Teraz wiem, że nic jej się nie stanie na balkonie a tu nagle mój pies mnie uświadamia, że jeszcze są okna. Co prawda mi się nie zdaża zostawić okna otwartego ale nigdy nic nie wiadomo.... teraz będę bacznie obserowowała jej pomysły, być może jeszcze czymś mnie zaskoczy Quote
Bailando Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Luna wczoraj skończyła rok :multi: z okazji swoich urodzin otrzymała dyplom ukończenia szkolenia oraz zabraliśmy ją do miasta na spacer co by zobaczyła gdzie mieszka bo jeszcze nigdy nie była w centrum miasta :cool3: Poza tym przespała całą niedziele :evil_lol: Korzystając z ładnej pogody w sobotę byłyśmy cały dzień na działce, Luna się wybiegała, wyszalała później padła i spała pod stołem. Efekt był taki że jak wróciłyśmy do domu koło 20 to mój pies padł i nie miał już siły na nic. Ja za to odpoczełam i się opaliłam :evil_lol: Później zamieszczę kilka fotek ze szkolenia bo dostaliśmy płytę ze zdjęciami i niektóre są naprawdę super :cool3: Quote
Recommended Posts