Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie udało mi się założyć galerię mojego czworonoga. Dzięki Martuś :)
Gdy zobaczyłam to zdjęcie to wiedziałam, że ona musi byc moja

6 tygodni miała jak trafiła do nas i była rozkoszna

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie zdjęcia będą właśnie dzisiaj zrobiłyśmy kilka nowych więc napewno zamieścimy, tylko potrzebujemy programu, który mam zapisany w pracy hihi. Obiecuję jednak że jutro będą zdjęcia i te stare i nowe bo dzisiaj robiłam zdjęcia Lunie na szkoleniu :)

Posted

Zgodnie z obietnicą trochę zdjęć
Na początku Luna jak była mała czyli miała jakieś 6 tygodni

w drodze do domu- z Krakowa

to się nazywa dobra zabawa

była taka mała, że mieściła się do kartonu

nauczyła się wchodzić na krzesełko

a to była półka na napoje- Luna zmieniła jej przeznaczenie

Tu już była trochę większa i bardziej psotna :)

8 miesięcy

Posted

A teraz kilka zdjęć z wczorajszego szkolenia. Luna ma cieczkę i wczoraj rozwaliła całe szkolenie jeżeli chodzi o posłuszeństwo, natomiast przeszkody wszytskim wyszły wzorowo
na poczatek opony

następnie kładka

a na koniec....

Posted

[quote name='ageralion']Ja tam tylko widze dowody na to, ze psa glodzisz :evil_lol: Taka piekna mordka nie moze byc psotna :eviltong:

Piekna to ona jest ale nieznośnia czasami też :)
Co do jedzenia to je i to nie mało grubas jeden

Posted

[quote name='Yana']skąd ja to znam :evil_lol: jakby świnka jadła...:evil_lol:
słodka mordka :loveu:[/QUOTE]

dokładnie, czasami zrobi taki bałagan koło swojej miski, że masakra bez ścierki się nie obędzie bo księżniczka po sobie nie posprząta.

Posted

Ja zawsze po jedzeniu dwa ręczniki papierowe mam w pogotowiu i mordki po jedzeniu wycieram, bo wszystko bym miała upaciane :evil_lol:
Zawsze mi było żal bokserów które ćwiczą szkoląc się i tak sobie myślałam o właścicielach, jak oni mogą tak męczyć boksery??? :angryy: ......... ale teraz już wiem, że to dla nich WIELKA przyjemność :lol:

Bailando, piękną masz córcię nie ma co! :loveu:

Posted

Bez ręcznika po jedzeniu to nie ma co.. u mnie nie ma takiej opcji żeby pyszczek nie został wytart :)

Kapsel napisał(a):

Bailando, piękną masz córcię nie ma co! :loveu:

Dziękuję :)

Posted

Kapsel napisał(a):
I wszystko wcina z apetytem? Jeśli tak to masz dobrze, bo ja dla dwóch (gotowane) stale gotuję gary;)

[FONT=Tahoma]z tym jej apetytem to jest różnie. Czasami na focha i nie chce jeść co mnie strasznie wkurza. Niekiedy kombinuje z jedzeniem to puszka taka to inna byle by piesek zjadł :) teraz dostaje jagnięcinę i muszę przyznać że wcina z wielkim apetytem aż jestem w szoku. Mało tego zje i zagląda czy cos jeszcze dostanie hihihi chyba smakuje jej :)[/FONT]

Posted

Yana napisał(a):
moja je głównie suchą karmę a i tak potrafi zafaflunić pół kuchni :evil_lol:

oj o swojej kuchni to już nic nie mówie. Moja Luna to brudas nr 1

Posted

A moje są czyściutkie, chyba że z ryżem jedzą to później jakoś tak z fafli wyleci ziarnko od czasu do czasu :evil_lol: Porządeczek musi być! :lol:
U Jenny to nawet ręcznika nie trzeba używać, taka czyściutka jest, Kapsel nos ma zawsze brudny, bo być może je jak każdy facet za nisko pysk w misce trzyma, ale Jenny to prawdziwa dama, je delikatnie ;)