Fretka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Filmik Baritusowski w wizycie u Alternatywy. Chcieliśmy nagrać też innych ale niestety udało się tylko Keę (tak się odmienia?) z Małgosią. Mogę wysłać oczywiście za zgodą Gosi :cool3: I dziękuję Alternatywie za użyczenie miejsca ;) Quote
Luzia15 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hehe nie ma za co. ;) Naprawdę mi się podoba. Może troszkę Marti niewyraźny ale ten nasz marsz na końcu... zniewalające xD Jeszcze raz dziękujemy :D Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Mam pytanie, jakich komend pies musi sie nauczyc aby zaczać startować w Agility? Quote
Rauni Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No, żeby w ogóle zacząć to przyda się przywołanie i aport, a potem musi się nauczyć pokonywania przeszkód - zobacz sobie regulamin agility na stronie [url=http://www.zkwp-szkolenie.pl]G Quote
Fretka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie pozwolę by Baritus zginął w tle. W ten weekend biorę się za filmik i foty. :mad: Nie ma to tamto! Dobra, kto chce pomóc? XD Quote
zakla Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja będę biegać z trzema psami więc na fotografa już chyba nie dam rady ;) Quote
Fretka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Oh, a z kim jeszcze? Suri, ONek, którego imię mogłabyś zdradzić, bo nie pamiętam (:oops:) i...? To będziecie w ten piątek? :cool3: Quote
Fretka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Haha! Dostałam się do głównego komputera i patrzcie co dla was mam! Foteczki z 28 lutego 2009! Stare ale jare ;D Cóż, trzeba czymś Baritusowy temacik odświeżyć. (wszystkie zdjęcia by mój brat) ^ Nero, a któż by inny ^^ Figo, który już chyba nie uczęszcza. W końcu możemy zmierzyć się wzrokiem! (bohaterska Lili i Jagger) Ponownie Lilka w niezwykłym ujęciu xd Figo Jak dam większość ładnych poszukam fot z innych treningów :diabloti: Quote
Fretka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Łoo, to kiedyś fotki z tego treningu dałam ale samego Nero. Ah ta skleroza. :shake: Dobrze, że przynajmniej się nie powtarzam xd. Macie więc ciutek więcej, i potem przestanę zapeszać starymi fotami przejdziem do nowych z nowym pstrykadłem ^^ Fado Lila Fado Papaja nawołując pańcie I raczej koniec, bo więcej mi się nie chce :roll: Quote
Fretka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Znów podjęłam próbę odświeżenia. Filmik, trochę nie udany :shake: [video=youtube;mi5HWJq7Lts]http://www.youtube.com/watch?v=mi5HWJq7Lts[/video] Quote
Cloudy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jak dla mnie bardzo dobry i przede wszystkim z pomyslem :) Quote
Luzia15 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 taaak :D mi się podoba. Nie wiem co ty Judytko masz do tego filmu. A za realizację proszę Cię bardzo, żaden problem. Na przyszłość się polecam :D Quote
Recommended Posts