Jess Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 anetta napisał(a):Czemu ten pies na kaganiec??? Niewidać by mu przeszkadzał... Quote
zakla Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O, Blaira, dzięki za fotki Vampika. Co prawda nie mój, ale na spacerki z nim chodzę:eviltong: Ali pokażę jutro:diabloti: Quote
Guciek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A ja słyszałam o ćwiczącym w Baritusie tollerze, Azarku, może kiedyś się komuś uda go sprytnie obiektywem upolować? ;-) Quote
kompocik Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gucio napisał(a):A ja słyszałam o ćwiczącym w Baritusie tollerze, Azarku, może kiedyś się komuś uda go sprytnie obiektywem upolować? ;-) W Baritusie ćwiczy tez tollerek Toper na agility. Totalnie szalony psiak. :evil_lol: Quote
Guciek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A możliwe, Topera poznałam na klubówce retrieverów, nie wiem czemu, ale myslałam, że on w ogóle z innej części kraju jest.. ;) Quote
blanol Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Gucio']A ja słyszałam o ćwiczącym w Baritusie tollerze, Azarku, może kiedyś się komuś uda go sprytnie obiektywem upolować? ;-) Gucio - ja się z Bono wybieram w przyszłym tygodniu do Baritusa na szczeniaczkowo. Gdy rozmawiałam z właścicielem, to powiedział, ze już trochę tollerków sie u nich przewinęło. Na pewno będę wszystkie śledzić i raportować Quote
Toller Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='blanol']Gucio - ja się z Bono wybieram w przyszłym tygodniu do Baritusa na szczeniaczkowo. Gdy rozmawiałam z właścicielem, to powiedział, ze już trochę tollerków sie u nich przewinęło. Na pewno będę wszystkie śledzić i raportować Trzymam Cie za słowo :cool3: :loveu: Quote
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Toller']Trzymam Cie za słowo :cool3: :loveu: Gosia - widzę, że wszędzie mnie dopadniesz. Wielka Babcia czuwa - coś w tym jest... Zajęcia przedszkola są w weekendy więc w ten zaczniemy wychodzić i oswajać się ze światem, a w przyszły zeszyty do tornistra i fru do nauki. :loveu: Quote
Guciek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 blanol - na razie Gosia jest w stanie sprawdzać co gdzie i jak, za kilka lat będzie już trudniej :evil_lol: Quote
zakla Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Blanol jesteście na Bemowie na szczylkowie? Bo na Gocławiu Was nie było:eviltong: Quote
blanol Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 zakla napisał(a):Blanol jesteście na Bemowie na szczylkowie? Bo na Gocławiu Was nie było:eviltong: Jeszcze nie jestem, ale będę od tego weekendu na Bemowie. Szczylkowo?:crazyeye: super określenie - kupuję to!!!! A Wy? Quote
blanol Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 zakla napisał(a):My na Gocławiu, niestety ;) Szkoda:roll: A może jest tu ktoś z Baritusowego przedszkolka na Bemowie? Quote
Toller Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Gucio']blanol - na razie Gosia jest w stanie sprawdzać co gdzie i jak, za kilka lat będzie już trudniej :evil_lol: Mogłam jak było 20 Tollerów, mogę jak jest 160, to pewnie będę mogła jak będzie 500 :cool3: :p Poza tym, ma sie swoje WTYCZKI :evil_lol: :multi: Quote
Guciek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jak nas dojdzie do kilku tysięcy, wtedy może pojawić się problem :cool3: Ale wierzymy w Ciebie dobra kobieto! :p Quote
Małgoś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dla miłośników rudzielców: Toper na każde zajęcia przyjeżdża z obstawą w postaci Pańcia z aparatem, więc jakby ich przydybać to może coś wstawią. Azara obiecuję przyfocić w weekend, jeśli światło pozwoli (bo mój aparat nie dość, że taki sobie to jeszcze fochy co do światła stroi). Ale fotki, jako nieagilitowe (bo z posłuszeństwa będą) wstawię raczej do waszego topiku. Quote
Kasia & Nemo Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Śliczne zdjęcia :klacz: Uwielbiam tollerki, a rudzielce i agility to już superowe połączenie ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Małgoś na czym podpieracie tą palisadę? :razz: Quote
Małgoś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 W zależności od potrzebnej wysokości - tutaj bardzo wytrzymałą budą sztywnego tunelu. Quote
topperkiewicz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Witam, oto Baritusowe gwiazdy :lol: z Gocławia: Laszka Dukat Francuz Topek Quote
Asti Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A Dukat to munsterlander? Śliczne tam psiaki macie :D Quote
Małgoś Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dukat to spaniel bretoński. Topperom bardzo dziękujemy za zdjęcia :) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Małgoś napisał(a):W zależności od potrzebnej wysokości - tutaj bardzo wytrzymałą budą sztywnego tunelu. Dzięki :multi: A na innych wysokościach? :razz: Quote
moon_light Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A ja słyszałam, że macie na gocławiu doga na agility :razz:. Są jakieś zdjęcia ??:cool1: Quote
Recommended Posts