Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Chciałam spytać czy ktoś z naszych dogomaniaków uczęszcza teraz do Baritusa na zajęcia agility? My chodzimy w grupie początkującej z sznaucerką miniaturową czarno-srebrną. Jestem ciekawa czy ktoś z naszych tam uczęszcza ;)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Puenta, fajnie wiedziec ze Ty to Ty:eviltong:
My bylismy dzis jestesmy z gr zaawansowanej dwoma psiakami chociaz Cest tak naprawde dopiero zaczyna to i tak skubaniec niezle sobie daje rade

Posted

blaira napisał(a):
Witaj Puenta, fajnie wiedziec ze Ty to Ty:eviltong:
My bylismy dzis jestesmy z gr zaawansowanej dwoma psiakami chociaz Cest tak naprawde dopiero zaczyna to i tak skubaniec niezle sobie daje rade

Blaira coś czułam,że to ty bo taki ładny staffik ale pewności nie miałam więc :D
Nawet chciałam podejśc, ale wiesz my ciężko cwiczymy :D Nawet Ci powiedzieć nie zdążyłam, ze jednak przechodzimy do Baritusa ;)
A szkolenie jest dla Mnie super :multi:

Posted

Ciesze sie .... narazie jest bajoro ale jak jest cieplo to naprawde zajecia sa fajne.
Narazie zaczynaqcie ale jak widac swoje i psa postepy to naprawde jets to super zabawa i radocha dla obojga;)
Do zobaczenia w niedziele przyszla(mam nadzieje)

• 1 year later...
Posted

Coś stare tu posty są, ale mogę powiedzieć że ja chodę od tego roku od marca i teraz jestem z Tośką w grupie zaawansowanej. Jest bardzo fajnie :):)
Tośce (co najważniejsze) też się bardzo podoba ten sport :D

• 1 month later...
Posted

[quote name='Cala2']Torzysława - co to za piesek w Twoim avatarku ??

To jest piesek Tosia i ten piesek właśnie bierze udział w zajęciach agilirty w szkole Baritus :lol::lol:

A zdjęcia mam nadzieje mieć jakoś w poniedziałek, wiec może cos tutaj wstawię :)

Posted

Torzysława napisał(a):
A zdjęcia mam nadzieje mieć jakoś w poniedziałek, wiec może cos tutaj wstawię :)

Obowiązkowo :diabloti:
A psiaczek słodziutki :loveu:

Posted

Na razie mogę wstawić kilka, ale nie z toru.. :)

z sesji w parku :)

i moje ulubione :)
na razie tyle w pon. mam nadzieję wstawić te z toru .. Pozdrawiam Wszystkich z Baritusa tych skaczących i biegających

Posted

Hahahaha... przepraszam, ale nie jestem komputerowym orłem i nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz :P:P.
Mogę jedynie Ci powiedziec, że robie wszystko jak mi kiedyś kazano.. Czyli
Otwieram strone
wkładam tam zdjęcie
mam rozmiar ustawiony 320X240
klikam "host it"
i teraz mam wybrac link nie wiem który.. więc póbowałam na kilkaście sposobó. Próbowałam z Hotlink for forums (1) i nic :(
no a jak juz skopiuje link to wklejam go w mojej wypowiedzi w okienko takie z tymi górami i słoneczkiem ...
Jezeli znalazłś już mój problem to prosze wyjaśnij mi na czym rzecz polega ;):)

Posted

Torzysława napisał(a):
Próbowałam z Hotlink for forums (1) i nic :(
no a jak juz skopiuje link to wklejam go w mojej wypowiedzi w okienko takie z tymi górami i słoneczkiem ...

Tu jest problem ;) Ten link wklejasz bezposrednio tutaj, w pole tekstowe, gdzie sie pisze :) W okienko z gorami mozesz wkleic, ale link ostatni "direct adress" czy jakos tak :)

Posted

Świetne fotki :loveu: Czekam na fotki z toru :D :) :D

dog_master - Ile okien pootwieranych masz :diabloti: :lol: Aż siedem i wszystko to ImageShack - Hosting :evil_lol: I tylko dwa załadowane :eviltong: Coś ci net chyba wolno chodził :cool3:

Posted

JESS:) napisał(a):
dog_master - Ile okien pootwieranych masz :diabloti: :lol: Aż siedem i wszystko to ImageShack - Hosting :evil_lol: I tylko dwa załadowane :eviltong: Coś ci net chyba wolno chodził :cool3:

O, tylko 7? Maaalo ;) Maksymalnie mam do 20, jak foty wrzucam ;) A mam Neostrade, to wszystk wyjasnia w kwestii "szybkiego" internetu... :/