*kleo* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Oj Aga, ale miałaś akcję, nie zazdroszczę. Ale ćwiczyć musisz. Quote
*Agnieszka* Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Aga&Dakar napisał(a):O matko Aga aż mnie zmroziło jak to przeczytałam...jeszcze po tych filmach u Ciebie... Aga mało brakowało do nieszczęścia:( *kleo* napisał(a):Oj Aga, ale miałaś akcję, nie zazdroszczę. Ale ćwiczyć musisz. Ja już Klaudia myślałam o najgorszym!!!ćwiczyć będziemy,ale na razie dam sobie przez jakiś czas i jemu spokój,wczoraj i wcześniej było bardzo dobrze,nawet opanował strach przed okropnie ujadającymi psami (co wcześniej były małe problemy) ale ten dzisiejszy samochód dosłownie mnie zmroził!!!ledwo dotarłam do domu... Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pewnie Aga, uspokójcie się obydwoje i trenujcie dalej, co już umie to i tak jego :p Quote
tigrunia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ojj Aga nie zazdroszczę chwil zgrozy :shake: Quote
karkakarka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Musisz z nim chodzić w głośnie miejsca na smyczy. Jak się przyzwyczai do hałasu to wtedy próbuj na ringówce. Ja to moje zabieram na najbardziej ruchliwe ulice w mieście i nic ich nie rusza, nawet jak karetka jedzie na sygnale to se nic z niej nie robią. Dobrze, że nic się złego nie stało... Quote
Pegaza Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jee takie momenty sa okropne nie zazdroszcze..dobrze ze mialas refleks i nic sie zlego nie stalo.. Quote
Chantell Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://i28.tinypic.com/11gkjtg.jpg jak mógłaś go tak zgejowacić? :mad: O kurcze... no to miałaś nieciekawą historię ;/ Może spróbuj następnym razem ringówkę i szelki na nim, tyle, że z drugą smyczą? W razie czego masz jak go opanować. Trochę się cofnęłam i normalnie one są przecudne :loveu: a raczej oni x) Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cześć :multi: Aga! Ja to bym zawału dostała jak by mi się Jazz przestraszył i miałabym go na ringówce :roll: mój sie bał ulicy i ruchu, ale teraz jak z nim byłam w mieście to juz lepiej było, więc chyba sie już przyzwyczaił raczej :) Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Oj dziewczyny naprawdę przeżyłam chwilę grozy!!jak by mu się coś stało to nie wiem co bym zrobiła...:(dziś już patrzę na to inaczej,i cieszę się że miałam szczęście!!!Będziemy ćwiczyć bo nie chcę zaprzepaścić tego co już się nauczyliśmy,ale na razie będzie to smycz..w razie czego z niej tak łatwo się nie wyplącze no i niestety na to wygląda że dużo musimy jeszcze się nauczyć-bo taki strach jaki on wczoraj pokazał dobrze mu nie wróży w karierze wystawowej....ale wystawa,wystawami grunt że mu nic się nie stało!!!!Teraz już chociaż wiem nad czym musimy pracować,do tej pory maglowaliśmy to co zbędne. No tak papilotki różowe:)he he,innych nie było:)a to nasz ulubiony kolor:)nie żartuje oczywiście:)różowy-niestety tak musi być-nie patrzę na to w czym mu pasuje a w czym nie,tu bardziej nastawiona jestem na korzyści z takich papilotków-no i pewne zalecenia. Quote
dzasta Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Harmonie naprawdę bardzo fajny psiak ma super ciałko takie jak lubię :) No to przeżyłaś chwilę grozy ale tak to niestety czasem bywa że się psiak czegoś wystraszy i się wyrwie... Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 dzasta napisał(a):Harmonie naprawdę bardzo fajny psiak ma super ciałko takie jak lubię :) No to przeżyłaś chwilę grozy ale tak to niestety czasem bywa że się psiak czegoś wystraszy i się wyrwie... Oj tak,mam nadzieję że takich chwil będzie jak najmniej!!!!-Harmonik szczuplutki,właśnie przed chwilką miał u mnie czyszczenie ząbków(osadził się niewielki kamyk już,a nie mam zamiaru usuwać go pod narkozą dzwiękami),także rozłożyłam go na łóżku jak nieboszczyka i zabrałam się za jego paszczę:evil_lol:no teraz jestem zadowolona,ząbki aż lśnią:) Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 agamewa napisał(a):Oj tak,mam nadzieję że takich chwil będzie jak najmniej!!!!-Harmonik szczuplutki,właśnie przed chwilką miał u mnie czyszczenie ząbków(osadził się niewielki kamyk już,a nie mam zamiaru usuwać go pod narkozą dzwiękami),także rozłożyłam go na łóżku jak nieboszczyka i zabrałam się za jego paszczę:evil_lol:no teraz jestem zadowolona,ząbki aż lśnią:) ojjj tak ja bym chciała żeby mój byl grzeczny jak chce mu popryskać ząbki i wyczyścić :roll: a on sie wyrywa nie chce pyszczka otworzyć, a jak mu otworze to sie oblizuje i wyrywa :roll: istny szał, wczoraj mu chciałam je wyczyścić bo ma takie brzydkie i ma brzydki zapach z ust i musiała mi troche siostra pomóc, bo bym sobie nie poradziła... MASAKRA jednym słowem . Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 chrupcia napisał(a):ojjj tak ja bym chciała żeby mój byl grzeczny jak chce mu popryskać ząbki i wyczyścić :roll: a on sie wyrywa nie chce pyszczka otworzyć, a jak mu otworze to sie oblizuje i wyrywa :roll: istny szał, wczoraj mu chciałam je wyczyścić bo ma takie brzydkie i ma brzydki zapach z ust i musiała mi troche siostra pomóc, bo bym sobie nie poradziła... MASAKRA jednym słowem . Musisz Kasia go pomału przyzwyczaić a będzie ok:) Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 agamewa napisał(a):Musisz Kasia go pomału przyzwyczaić a będzie ok:) próbowałam, ale to nic nie daje, on nie chce pyska otworzyc i już :roll: uparciuch jeden :p Quote
Pegaza Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 agamewa napisał(a):Oj tak,mam nadzieję że takich chwil będzie jak najmniej!!!!-Harmonik szczuplutki,właśnie przed chwilką miał u mnie czyszczenie ząbków(osadził się niewielki kamyk już,a nie mam zamiaru usuwać go pod narkozą dzwiękami),także rozłożyłam go na łóżku jak nieboszczyka i zabrałam się za jego paszczę:evil_lol:no teraz jestem zadowolona,ząbki aż lśnią:) A czym czyscilas? Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Pegaza napisał(a):A czym czyscilas? Skalerem....<10zn> Quote
Pegaza Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 agamewa napisał(a):Skalerem....<10zn> a co to jest :roll: Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Pegaza']a co to jest :roll: Coś takiego do usuwania kamienia nazębnego Quote
Princess_York Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Aga to historia ... Ja chyba bym zawału dostała jakby mi tak wyjechał ... Dobrze że nic się nie stało . I dobrze że nie uciekł ! Bo dopiero by było :lol: . Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Princess_York napisał(a):Aga to historia ... Ja chyba bym zawału dostała jakby mi tak wyjechał ... Dobrze że nic się nie stało . I dobrze że nie uciekł ! Bo dopiero by było :lol: . Dokładnie,miałam 2 najgorsze scenariusze:pierwszy że samochód.....drugi że mi ucieknie...!!!!na moje szczęście nie spełnił się ani jeden ani drugi! Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://www.polydent.pl/photo/147.jpg ojej jaki fajny przyrząd :p mój to by sobie nigdy do pyska nie dał wsadzić czegoś takiego :roll: :placz: Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='chrupcia']http://www.polydent.pl/photo/147.jpg ojej jaki fajny przyrząd :p mój to by sobie nigdy do pyska nie dał wsadzić czegoś takiego :roll: :placz: Ja wolę grzebać mu w pysku tym niż iść na zabieg usuwania kamienia:(na szczęście nie walczył ze mną,nawet jeśli to starałabym się jakoś to mu ściągnąć to paskudztwo!!! Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 agamewa napisał(a):Ja wolę grzebać mu w pysku tym niż iść na zabieg usuwania kamienia:(na szczęście nie walczył ze mną,nawet jeśli to starałabym się jakoś to mu ściągnąć to paskudztwo!!! Ja własnie też nie chce, ale cos mysle że nas to nie ominie przy jego zachowaniu jak sie mu czyści zębole :roll: a jak widzi buteleczke do już ucieka bo poznaje że mu nią "krzywdę" robiłam :roll: Quote
*kleo* Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Aga, gdzie można dostać taki skaler? Muszę w końcu Gracji zęby doprowadzić do porządku i też wolę zrobić to w domu póki nie jest za późno. Dzisiaj po raz kolejny byłam świadkiem jak przy usuwaniu kamienia poszły dwa zęby i wolę sobie i jej tego oszczędzić. Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='*kleo*']Aga, gdzie można dostać taki skaler? Muszę w końcu Gracji zęby doprowadzić do porządku i też wolę zrobić to w domu póki nie jest za późno. Dzisiaj po raz kolejny byłam świadkiem jak przy usuwaniu kamienia poszły dwa zęby i wolę sobie i jej tego oszczędzić. Klaudia masz tu link http://allegro.pl/item1161452656.html Quote
Recommended Posts