Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niunka04 napisał(a):
Aga czy ja Cię dziś nie widziałam z Harmonim w mastifie??? No nie byłam pewna że to Ty ale teraz to już na 99% jestem;)

No byłam!!!!!A Ty też byłaś?????????

Posted

niunka04 napisał(a):
no byłam byłam;) Blondynka w niebieskiej bluzie wpatrzona w Twojego psa;) Z takim naburmuszonym chłopakiem;)

O jaa teraz już kojarzę!!!!kurczę szkoda że nie podeszłaś!!!bo ja pierwsza bym Cię raczej nie poznała:(,no to już widziałaś Harmoniego na żywo he he:)no i jak może być??trochę był potargany he he:)Nie no szkoda że nie podeszłaś....

Posted

wiesz ja ogólnie mam słaby wzrok a nie wzielam okularów i nie byłam pewna;) No świetny jest;) a najbardziej się przyjżałam jak go ważyłaś...;) Włosy ma cudne takie zadabane. Ale się chyba maleńki bał bo się troszkę trząsł:-o a tak wogole to świetna smycz a warkoczyk mnie rozbroił;) nastepnym razem napewno podejdę bo już będę kojarzyć;)

Posted

niunka04 napisał(a):
wiesz ja ogólnie mam słaby wzrok a nie wzielam okularów i nie byłam pewna;) No świetny jest;) a najbardziej się przyjżałam jak go ważyłaś...;) Włosy ma cudne takie zadabane. Ale się chyba maleńki bał bo się troszkę trząsł:-o a tak wogole to świetna smycz a warkoczyk mnie rozbroił;) nastepnym razem napewno podejdę bo już będę kojarzyć;)

Oj tak bał się:)a widziałaś jeszcze tego maleńkiego toya rosyjskiego???ten to mnie rozczulił!!!no tak ważyliśmy się:)dziś szoku nie dostałam ale jak ważyłam tam Westa,to musiałam go ważyć dwa razy bo myślałam że coś waga nie teges heh:)3700!!!!a smyczka to Westa,pożyczona:)
No szkoda że dziś nie zagadałyśmy,no ale mam nadzieję że następnym razem.....:)przyjedz do Legionowa na nasz debiut.

Posted

niunka04 napisał(a):
a no to napewno będę;) Zobacze wasz debiut... Mi się Nika przeziębiła więc jutro pewnie do weterynarza pojadę...

Oj to nie dobrze:(biedactwo.Wymiziaj ją.Przyjedz,będzie mi rażniej;)

Posted

Koszty wystawy to nie tylko 80 zł na zgłoszenie.. trzeba doliczyć dojazd, ewentualny nocleg, zawsze się kupi jakąś kawę, coś do jedzenia.. No i nierzadko masę gadżetów dla psiaka :eviltong: Trzeba to mieć na uwadze wybierając się na wystawę..
Na moje nie ma co na siłę zgłaszać, jechać kawał drogi jak nie jest się pewnym ;)

Posted

Gdyby nie kasa mogłabym już jechać nawet i dziś:)ale na wystawy właśnie już tak przygotowana będę w pażdzierniku,najpierw trzeba pozamykać jedne sprawy by móc zacząć następne:)Dokładnie Beata ma tu rację,po co na siłę,ja lubię sobie coś zaplanować,przygotować się.....teraz jesteśmy na etapie ćwiczeń chodzenia w hałasie,stacja,samochody żeby póżniej nie było niespodzianki:)

Posted

Princess_York napisał(a):
Nie bo Arwi cieczke może mieć ,a wole nie ryzykować .. Sierpien to nasza przerwa na włos ,a dopiero 5 września we Włocławku będziemy :)

*kleo* napisał(a):
Ja nad Włocławkiem się zastanawiam jeszcze. Dla podtrzymania tradycji zjawię się pewnie w Bydgoszczy na yorkowej, a przerwę na włos będziemy miały przez zimę :p

Aż musiałam się jeszcze raz zalogować ;)
Dziewczyny oświećcie mnie :oops::oops::oops: ... o co chodzi z tą przerwą na włos ??? :crazyeye:

Posted

No tak ,ale rośnie tak o .
A w przerwie to przynajmniej u mnie jest codzienne zmienianie papilotów ,natłuszczanie (mocniejsze) .
No i jest przerwa (u mnie będzie na miesiąc) Więc pokażemy się 1 sierpnia w Chojnicach z włosem " takim se" a 5 września z poprawionym ,efekt będzie widać bo przez ten msc nie będzie widać Arwi na ringu :)

Posted

Teraz kumam :evil_lol:
Przerwa na włos = intensywna pielęgnacja, papiloty i te sprawy ;)
Dzięki Martyna za uświadomienie, ciągle się jeszcze dowiaduję że nic nie wiem ;)

Posted

Może za jakieś 20 lat będę mogła powiedzieć, że już co nieco wiem :evil_lol:
Tylko, że wtedy będę już "mocno posuniętą w wieku staruszką" ;)

Lece spać :)
Dobranoc ;)