Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, on jest zajebardzofajny. Gratulacje. I faktycznie wypielęgnowany jak ta lala. :multi:
Zrób mu fotkę razem z Westem, to sobie porównamy.
A jakie ma imię - takie domowe???

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagos1 napisał(a):
Aga, on jest zajebardzofajny. Gratulacje. I faktycznie wypielęgnowany jak ta lala. :multi:
Zrób mu fotkę razem z Westem, to sobie porównamy.
A jakie ma imię - takie domowe???

Dzięki:)nie mogę ich teraz uchwycić bo coś na bakier dziś mają chłopaki:)imię?Harmony-i tak już zostało:)wołam Harmoni.
chrupcia napisał(a):
Karolina wszystkiego próbowałam i coś mi nie zaskoczyła, ale już jest w porządku :p
Aga, ale wczoraj fotek dałaś Harmonisia :loveu:

Hej:)no troszkę wczoraj zaszalałam:)
laurin napisał(a):
Super chłopak :) Włoski takie długie:)
Ale wspominałaś o maluszku. Czemu taki nagły zwrot?

Tak miała być maluszek,ale ja mam 100 planów na minutę i wyszło inaczej:)

Posted

[quote name='Gucci13']hej:) a jak Harmoni reaguje na dzieci?? :razz:
Bardzo dobrze,nie przeszkadzają mu,gorzej właśnie West reagował jak go sprowadziłam do domu,w ogóle różnią się pomiędzy sobą w kwestii zachowania
[quote name='karkakarka']http://i29.tinypic.com/ke839u.jpg cudny jest!!! I jak ma pięknie głowę wybarwioną :loveu:

I słodziachno w papilotach wygląda :loveu: Jak reaguje na Westa?
Dzięki:)Westa raz klapnął zębami jak West pomylił się z płcią:)hehe
[quote name='tigrunia']Śliczne fotki Aga :loveu: Mówię Ci, że Harmony będzie wymiatał :loveu:
A jak na niego wołasz w domu? Jakiś skrót masz ? Hary ? :cool3:
Oby:)w domu wołam różnie,ale często skrótem-moni:)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Cześć Aga i chłopaki :)
W końcu masz swojego upragnionego drugiego yorka :)
A jak chłopcy się dogadują ???
Nowy lokator to też Bakaracik ??

Hej:)
W końcu marzenie się spełniło:)
Teraz się już dogadują wcześniej było różnie,West myślał że mu pannę sprowadziłam,no i wiecie....Harmoni się wściekał i kłapał zębami.West już nie próbuje hi hi:)
Tak Bakaracik.

Posted

West myślał że mu pannę sprowadziłam,no i wiecie....Harmoni się wściekał i kłapał zębami.West już nie próbuje hi hi:smile:
Pożyczysz mi Harmoniego? Bo za karzdym razem kiedy jesteśmy u babci i wypuszczą Urwisa do przedpokoju (Tinę trzeba zamknąć w dużym pokoju) próbuje TO robić Odikowi:angryy: a on stoi jak ta ciota i mu pozwala głupi pies kłapnął by go za kinola i już by więcej do niego nawet by nie podszedł. Urwis próbuje gwałcić każdego psa suki nie ruszy nawet jak ma cieczkę:roll: to dziwny pies jest.

Posted

Ale nowy yorczek jest sliczny:crazyeye:a jakie ma długie włoski, przystojniaczek, ale mam nadzieje ze nie narcyz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Oj to miałaś wesoło :evil_lol:

Oj tak wesoło:)teraz Harmoni próbuje to robić Westernowi!!!no ja nie mogę już z tych zboczonych psów:)
Yorkomanka napisał(a):
Pożyczysz mi Harmoniego? Bo za karzdym razem kiedy jesteśmy u babci i wypuszczą Urwisa do przedpokoju (Tinę trzeba zamknąć w dużym pokoju) próbuje TO robić Odikowi:angryy: a on stoi jak ta ciota i mu pozwala głupi pies kłapnął by go za kinola i już by więcej do niego nawet by nie podszedł. Urwis próbuje gwałcić każdego psa suki nie ruszy nawet jak ma cieczkę:roll: to dziwny pies jest.

Spoko,to przyjedz to Ci wypożyczę:)
laurin napisał(a):
Nosz kurde ale te Yorki mają temperament :D Moja Mimi jak jej coś odwali to tak Fibi łapie:crazyeye: a to suki przecież:shake:

Cześć :multi:

FREDZIU napisał(a):
Ale nowy yorczek jest sliczny:crazyeye:a jakie ma długie włoski, przystojniaczek, ale mam nadzieje ze nie narcyz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

Hej:)Nie, nie jest narcyzem,to równy facet:)

Posted

Oj tak wesoło:smile:teraz Harmoni próbuje to robić Westernowi!!!no ja nie mogę już z tych zboczonych psów:smile:

A co na to West?
Spoko,to przyjedz to Ci wypożyczę:smile:

Już pędzę :lol: