Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucci13 napisał(a):
Gucci jutro ma kąpiel:lol:

U nas też jutro pranie się szykuje :)
agamewa napisał(a):
Aga na allegro są fajne,albo takie na literki:)

My mamy takie z literkami, jeszcze tylko Ulcia nie ma, jak podrośnie to jej sprawię :)

Posted

smutne to wszystko,ale dobrze,że ludzie łaczą sie w tym bólu i szli zapalać znicze i składać kwiaty..u mnie na sąsiedniej ulicy tez palą sie pod domem znicze-dla pani janiny natusiewicz-mirer,bo pochodziła z tąd

Posted

Jak się dziołchy zapierały to kusiłam smaczkiem, a jak Ulka chciała 'wyjść' z ringówki to ją brałam na przetrzymanie, póki się nie uspokoiła. Ale ogólnie dużo nie pomogę, bo jakichś specjalnych problemów z żadną nie miałam, wszystkie chodzą ładnie na smyczy jakiejkolwiek. Ale ja jestem 'alfa' w tym stadzie, więc nie miały za dużo do gadania :evil_lol:

Posted

[quote name='Gucci13']taką macie?http://www.amberhouse.pl/camon-ringowka-10x1200mm-p-9106.html?cPath=76_125

my mamy taką jak na górze i taką podobną do tej
http://www.amberhouse.pl/show-tech-ringowka-show-lead-czerwona-p-936.html?cPath=76_125

O właśnie taką chciałam kupić(tę drugą),która lepsza do nauki?
nie podoba mi się jego chodzenie bo podkula ogon pod siebie po za tym trochę już lepiej

Posted

Gucci13 napisał(a):
do nauki lepsza z podgardlem, chociaż mój uczył się na zwykłej uczył:roll: innej u nas w zoologicznym nie było:shake:

Gracka też uczyła się na zwykłej, wtedy jeszcze nie miałam swojej ringówki i dostałam w spadku od znajomej po jej sznaucerach :)