Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aga :p
U nas dosłownie też idzie zdechnąć, że już tak brzydko napiszę. A ja zaraz muszę wyjść zobaczyć czy są wyniki z egzaminu, a tak mi się nie chce... Masakra :roll:

Posted

Naprawdę w taką duchotę to się z domu wychodzić nie chce!!!chociaż w domu np.u mnie też nie lepiej!! Słyszałam że od poniedziałku znów ma być chłodniej i weż tu wytrzymaj z taką pogodą!!!

Posted

My sobie w domu pozasłaniałyśmy okna i jakoś idzie wytrzymać, chociaż rewelacji nie ma, ale Gracja przynajmniej przestała dyszeć. Najfajniej jest na klatce schodowej, w pewnej chwili to już miałam ochotę iść sobie tam posiedzieć, ale bym jak głupia wyglądała :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Co wy tak narzekacie ? Zimno źle, ciepło niedobrze :shake: :eviltong:
Ja tam kocham lato i mogę się prażyć do woli :loveu:

No niby tak,lato o wiele lepsze niż zima ale jak jest już za gorąco to już ja wymiękam:shake:

Posted

Witamy
Dogo znowu szaleje właśnie nie mogę otwierać stron i znowu nie wszystkich odwiedzę:(
buziaki dla Westerna zapraszamy do nas będą fotki :)

Posted

Witam wieczorkiem. Upał faktycznie niemiłosierny. Jadę jutro z moja Onką na wystawę i chyba padnę już po pierwszym okrążeniu :)

Posted

U nas dziś była piękna burza i już jest dobrze :p Tylko zobaczymy, jak długo.

Ja tam kocham lato i mogę się prażyć do woli

Ja też wolę jak jest ciepło, ale bez przesady. Prażyć się nie lubię, plaża i jezioro to też nie dla mnie. Ja to najbardziej lubię wiosnę, jak już można chodzić w krótkim rękawie, ale jeszcze nie jest tak gorąco :p

Posted

chrupcia napisał(a):
Czesc:) widzę że Aga chyba już nie ma internetu..;) i zbliża się wielkimi krokami lipiec!;)

Witamy:)ma,jeszcze ma do wtorku a póżniej buuum już nie będzie:(no faktycznie lipiec już nie długo, Kasia normalnie nie mogę się doczekać:))

Posted

agamewa napisał(a):
Witamy:)ma,jeszcze ma do wtorku a póżniej buuum już nie będzie:(no faktycznie lipiec już nie długo, Kasia normalnie nie mogę się doczekać:))

Wierze Ci wierze:) ja nie mogłam sie doczekać końca kwietnia, bo wtedy miałam jakoś kupować pieska, a tu masz.. niespodzianka 14kwiecień! i jest ten jedyny wymarzony....;)

Posted

Cześć dziewczynki:)U mnie na razie nie zapeszając pogoda super-oby tak dalej:)
A ja dziś pędzę na imprezkę w końcu.......wreszcie........wyrwę się z tej chałupy:eviltong:.....z kolegą:eviltong:tylko bez podtekstów,na razie tylko z kolegą-hi hi:)

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć dziewczynki:)U mnie na razie nie zapeszając pogoda super-oby tak dalej:)
A ja dziś pędzę na imprezkę w końcu.......wreszcie........wyrwę się z tej chałupy:eviltong:.....z kolegą:eviltong:tylko bez podtekstów,na razie tylko z kolegą-hi hi:)

oooo no to fajnie Aga ;) a u mnie się dzisiaj oziębiło, w senie że nie pada, tylko słonko znikło i nie ma takiej duchoty, ale jest tak troche ponro, ale po tych upałach może być tak jeden dzień, a potem mogło by być dalej słoneczko...:)

Posted

Dobrze, że powiedziałaś NA RAZIE :evil_lol: No.. to bawcie się dobrze i zdaj nam relacje jak wrócisz :loveu:
U mnie pogoda niestety nie zachwyca :placz: A to przecież nie ja na nią narzekałam :evil_lol:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Cześć życzyę udanej imprezki i aby kolega zmienił sie w chłopaka-jeśli sobie tego zyczysz:evil_lol:
Wieczorkiem zapraszam na focie:lol:

Dzięki:)wpadnę wieczorkiem.Mam nadzieję że będzie to udana imprezka bo baaardzo dawno się już nie bawiłam,na razie to kolega i chcę żeby tak (na razie)zostało bo po moich przejściach z byłym straciłam zaufanie do facetów:(Piotr bo tak ma na imię to taki super kolega,do rany przyłóż,to z nim byłam właśnie w Bakaracie po odbiór Westerna:)i nawet chłopaki przypadli sobie do gustu:evil_lol:

Zdam Wam relację:)