Aga&Dakar Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć Aga a gdzie Ty się podziewasz? Widziałam fotki...niezła z Ciebie laska...;-) Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Cześć dziewczyny:)dziękuję ze pilnowałyście mojej galerii podczas mojej nie obecności-jesteście kochane i nie zastąpione:loveu: Od przyszłego tygodnia też mnie nie będzie i to już na dobre:(ale wrócę:)mam nadzieję że będziecie pilnowały mojej galeryjki tak jak teraz,będę tęskniła za Wami i to baaaaardzo,jak się spotkamy to już pewnie z nowym psiunkiem na kolankach:) Maluszkowi wybrałam już imię takie domowe-Jaśminek:)może być???od mamusi bo ona też Jaśminka(Jasmine).A imię rodo to- Gahan od wokalisty Depesche Mode. Także to na razie tyle o maluszku,nieeeemogę się doczekać go!! Także buziaki ale teraz przez ten tydzień jeszcze z Wami jestem:) Quote
niunka04 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 cześć wam;) Super że maluszek już prawie u was;) Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 niunka04 napisał(a):cześć wam;) Super że maluszek już prawie u was;) Już z dzieciakami odliczamy dni:)do jego zamieszkania z nami:) Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nadrobilam uff tyle stron...rodzinka sliczna pewnie po mamuni:) on to ma wlosow :loveu: http://i46.tinypic.com/xofqtf.jpg a mialo byc inne imie nie? dla nowego malucha... Quote
Connected Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 O troche nas nie było a tu takie wiadomości :) kupujecie pieska ? Quote
Princess_York Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No to czekamy ;) . Na małego Jaśminka :loveu: No to jak was nie będzie to będziemy podlewać kwiatki i kurze wycierać :evil_lol: :-D Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Pegaza']Nadrobilam uff tyle stron...rodzinka sliczna pewnie po mamuni:) on to ma wlosow :loveu: http://i46.tinypic.com/xofqtf.jpg a mialo byc inne imie nie? dla nowego malucha... Ach dziękujemy za te komplementy:)psiaczek ma inne imię bo to już z innej hodowli i inny już yorczek,który ma już własne imię,ale wymyśliłam mu jeszcze takie swojskie domowe:) [quote name='Connected']O troche nas nie było a tu takie wiadomości :) kupujecie pieska ? Tak:)w końcu ta decyzja zapadła! [quote name='Princess_York']No to czekamy ;) . Na małego Jaśminka :loveu: No to jak was nie będzie to będziemy podlewać kwiatki i kurze wycierać :evil_lol: :-D To podlewajcie,podlewajcie żeby nie wyschły te moje kwiatki. Psiaczek został dzisiaj zaliczkowany:)czyli 2 jego łapki już mam:) Quote
Princess_York Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 I super ;) . No to jeszcze dwóch brakuje :-D Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Yorkomanka napisał(a):Cześć Westerny! A cześć Odusiaki:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Gucci13 napisał(a):cześć :) kiedy nowe zdjęcia?:lol: Cześć Guciaki:)a niedługo:)może po kąpieli na razie Western chodzi bardzo natłuszczony olejem to nie ma co pokazywać:eviltong:muszę go wykąpać a tak mi się nie chce:shake: Quote
tigrunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Po co Ty go jeszcze natłuszczasz Aga ? :eviltong: A gdzie się wybierasz? Jakieś wczasy czy cuś? Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 tigrunia napisał(a):Po co Ty go jeszcze natłuszczasz Aga ? :eviltong: A gdzie się wybierasz? Jakieś wczasy czy cuś? Wiesz co?jakoś tak z przyzwyczajenia?co prawda papiloty już zdjęte(głowa jeszcze nie),ale szkoda mi tego włosa,tak zapuszczałam tak dbałam... Nie wczasy nie,po prostu netu nie będzie:( Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Gucci13 napisał(a):poka tłustego, jakoś to przeżyjemy:lol: Może póżniej albo jutro bo i tak dziś nie będzie kąpany,kurczę byliśmy na spacerze..padłam!!! Quote
tigrunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A gdzie net będzie? No nieee.. nie zgadzam się :mad: Quote
chrupcia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Czesc Aga:) jak weszłam do Ciebie do galerii to pomyślałam 'no to będę miała nadrabiania' a tutaj zdziwienie, bo tylko 3 czy 4 strony;) to i tak nie dużo jak na galerie Westa:) co ja tu słysze... maluszek już w lipcu no to fajnie, a dokładnie kiedy? no chyba że nie doczytałam dobrze... Jaśminek, bardzo ładnie:) Quote
karkakarka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Hej Aga :D My już po wizycie w zk :) Nie było tak strasznie jak myślałam :) Quote
*Agnieszka* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 tigrunia napisał(a):A gdzie net będzie? No nieee.. nie zgadzam się :mad: Hmmm:(czasem siła wyższa!!! chrupcia napisał(a):Czesc Aga:) jak weszłam do Ciebie do galerii to pomyślałam 'no to będę miała nadrabiania' a tutaj zdziwienie, bo tylko 3 czy 4 strony;) to i tak nie dużo jak na galerie Westa:) co ja tu słysze... maluszek już w lipcu no to fajnie, a dokładnie kiedy? no chyba że nie doczytałam dobrze... Jaśminek, bardzo ładnie:) A widzisz-niespodzianka:) Jaśminek przyjdzie tak na początku lipca,pierwsze te dni:)Pani już mi zapowiedziała że będę mogła z nim powalczyć na ringu z czego aż byłam cała w skowronkach:)no ale jest takie mądre porzekadło nie chwalmy dnia przed zachodem słońca:)he he:) karkakarka napisał(a):Hej Aga :D My już po wizycie w zk :) Nie było tak strasznie jak myślałam :) No widzisz nie było tak żle,czasem lepiej się bać a załatwić sprawę pozytywnie,niż się nie bać i nie załatwić nic!!!! Dziewczyny ja nie wiem jak ja wytrzymam bez Was tyle czasu!!!!tak się już przyzwyczaiłam do Was i do Waszych psiaków ze nie wyobrażam sobie tego by nie móc wiedzieć co u Was słychać!!!!! Quote
chrupcia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 agamewa napisał(a):Dziewczyny ja nie wiem jak ja wytrzymam bez Was tyle czasu!!!!tak się już przyzwyczaiłam do Was i do Waszych psiaków ze nie wyobrażam sobie tego by nie móc wiedzieć co u Was słychać!!!!! Co sie dzieje, że nie Cię nie będzie ? wyjeżdżasz? Jak wrócisz to Ty u nas będziesz miała zaległości i zobaczysz jak to jest 10stron nadrabiać, albo i więcej;) Quote
Recommended Posts