Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chrupcia napisał(a):
Czesć wieczorkiem:) i jak reka dalej piecze???:( nigdy nie miałam takie poparzenia .jak miałam 7-8 lat to wylałam na siebie gorący rosół, ojej ile było krzyku, ale na szczeście nic sie nie stało..

Witamy się piątkowo:)
Dzisiaj już tak nie boli mnie ręka,tylko taki bąbel duży się wytworzył ,i cały czas powiększa swój obszar:(Ale pierwszego dnia było okropnie:roll:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Śliczne dzieciaczki:) ja tam się zastanawiam jak sobie dajesz radę z cała trójką;) Jak dla mnie jedno dziecko to mega obowiązek a troje to już hardcor;)

Nie będę ukrywać że nie raz jest ciężko:(ale dużo pomocy mam od mamy:)

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Aga:) ja dzisiaj sobie chyba poprawie humor nową fryzurką no chyba ze nie wyjdzie.. ;) niestety nie wyświetliły mi sie zdjęcia Twoich dzieci:(

Właśnie mam jakiś problem na dogo z wgrywaniem zdjęć!!!!!!!!!i ich wyświetlaniem!!!!

Posted

agamewa napisał(a):
Kopiowałam zdjęcia z naszej klasy może dlatego??-skończył mi się limit zdjęć na fotosiku:(

to z tinypic spróbuj, troche schodzi, ale nie ma limitu:)

Posted

Aga no gdzie te fotki :crazyeye: Nic nie widzę :shake: :-(

Dziewczyny pralka z funkcją usuwania sierści to pic na wode! Ta pralka ma tylko dodatkowe płukanie i to wszystko czym różni się od zwykłej ! Też byłam nią zainteresowana ale poczytałam to tu to tam.. :p

Posted

tigrunia napisał(a):
Dziewczyny pralka z funkcją usuwania sierści to pic na wode! Ta pralka ma tylko dodatkowe płukanie i to wszystko czym różni się od zwykłej ! Też byłam nią zainteresowana ale poczytałam to tu to tam.. :p

No to du..., a już miałam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyjść z domu bez sierści na ubraniu :roll: Albo kupię sobie łysego kota, chociaż strasznie mi się nie podobają :diabloti:

Cześć Aga :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):

to prawda, byly testy w Dzien dobry tvn tych pralek i zadna nie usunela krotkich wbitych klaczkow:)

Posted

tigrunia napisał(a):

w takim razie każda ma funkcję usuwania sierści, bo można dodatkowe płukanie załączyć:evil_lol:

Ja też fotek dzieciaczków nie widzę :placz: