Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podmuchać:eviltong:ja poparzyłam sobie rękę bo za długo podgrzewałam słoiczek małemu,wyjmując go wystrzeliła mi jego zawartość na rękę,a ja zamiast szybko to obmyć to stałam i się patrzyłam jak to mi się smaży dosłownie na ręku!!!A mam przecież podgrzewacz,bezpieczniejszy no ale poszłam na łatwiznę i teraz mam!!!Kurcze jakieś bąble z wodą mi wyskoczyły i jakieś białe placki,a boli jak..........

Posted

To już mam,ale to nic nie pomaga!!!Mówię Ci jeszcze nigdy się tak nie poparzyłam!!!gdybym to szybciej zmyła to by może tak nie było a ja to trzymałam na ręku i trzymałam,współczuję ludziom ,którzy nie raz ulegają takim poparzeniom na większej części ciała!!!

Posted

Cześć Aga, lec do apteki po coś innego, bo pantenol to pic na wodę, leć, żeby Ci sie nie babrało:-(
Wszystkie mamy taki dzień?:shake: Mi odpadła rura pod zlewem i załałam kuchnię(akurat mojego m nie ma w domu:angryy:), a potem rozbiłam szklankę:angryy:.
Jutro będzie lepiej:evil_lol:.
Pozdrawiamy i na foteczki zapraszamy:lol:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Cześć Aga, lec do apteki po coś innego, bo pantenol to pic na wodę, leć, żeby Ci sie nie babrało:-(
Wszystkie mamy taki dzień?:shake: Mi odpadła rura pod zlewem i załałam kuchnię(akurat mojego m nie ma w domu:angryy:), a potem rozbiłam szklankę:angryy:.
Jutro będzie lepiej:evil_lol:.
Pozdrawiamy i na foteczki zapraszamy:lol:

Mam nadzieję że będzie lepiej!!!!!!!!!Mam jeszcze taką maść to smaruję tą rękę,ach ........
mallinus napisał(a):
a mi sie pralka zepsula :angryy: trzeba bylo kupic nowa, ale za to teraz full wypas;)

No Magda ale teraz za to masz nową hehe:)nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:)

dzasta napisał(a):
A mi dzisiaj wszystko z rąk leci...

Witam po długiej przerwie! Oj miałam do nadrabiania :)

No miałaś troszeczkę do nadrobienia,moja galeria leci jak szalona to już prawie 150 stronka!!!!!!

Posted

mallinus napisał(a):
a mi sie pralka zepsula :angryy: trzeba bylo kupic nowa, ale za to teraz full wypas;)

Mi to się marzy ta pralka z funkcją usuwania sierści :evil_lol:

Posted

Witam. Wreszcie mogę odpowiadać na posty. :angryy: Aga Twoja galeria tak pędzi, że jak wrócę za dwa dni to dopiero będzie czytania :eviltong:

Posted

Mawe napisał(a):
Witam. Wreszcie mogę odpowiadać na posty. :angryy: Aga Twoja galeria tak pędzi, że jak wrócę za dwa dni to dopiero będzie czytania :eviltong:

No to będziesz miała u mnie lekturę:)

Posted

hej Aga ;)
no faktycznie, szybciutko stronki leca, ja az musialam sie cofnac, bo juz nie wiedzialam o co chodzi :eviltong:
no i tez jestem ciekawa oczywiscie, co to za psiak bedzie :lol:
i Westernik sliczny :loveu: szkoda, ze z wystawami nie wyszlo....... ale za to bedzie agility :multi::multi:

Posted

agamewa napisał(a):
Fajniutka jest taka co???

No tak myślę, że fajna i że to faktycznie działa. W moim przypadku przydałaby się baaaardzo, bo po powrocie z salonu ręce mi opadają jak widzę swoje ciuchy ;)

Posted

cześć :)

hmmm ciekawe jak to działa że tą sierść usuwa...
a co do pantenolu to jak raz się oparzyłam i nim spryskałam to oparzenie to piekło gorzej niż przed :( u mnie skutkują zimnie okłady albo moczenie w zimnej wodzie... i sudocream.
czy mogę wiedzieć w jakim wieku są Twoje dzieciaczki :) ?

Posted

laurin napisał(a):
cześć :)

hmmm ciekawe jak to działa że tą sierść usuwa...
a co do pantenolu to jak raz się oparzyłam i nim spryskałam to oparzenie to piekło gorzej niż przed :( u mnie skutkują zimnie okłady albo moczenie w zimnej wodzie... i sudocream.
czy mogę wiedzieć w jakim wieku są Twoje dzieciaczki :) ?

Z tym pan the nol-em to masz rację,bardzo piekło!!!
Dzieciaczki to 8 lat,5 lat i 3-prawie 7 miesięczne.

Posted

no to na pewno masz sudocream - spróbuj mi pomógł ;)
o rany trójka :) jak ty se radzisz kobito :) ja przy dwójce niekiedy zakrętu nie łapie :D
i do tego jeszcze psiulka na wystawy kupujesz :) podziwiam Cię!

Posted

laurin napisał(a):
no to na pewno masz sudocream - spróbuj mi pomógł ;)
o rany trójka :) jak ty se radzisz kobito :) ja przy dwójce niekiedy zakrętu nie łapie :D
i do tego jeszcze psiulka na wystawy kupujesz :) podziwiam Cię!

Z życia trzeba wycisnąć jak najwięcej-jak cytrynę!!!by póżniej nie obudzić się z ręką w nocniku:eviltong:

Posted

Czesć wieczorkiem:) i jak reka dalej piecze???:( nigdy nie miałam takie poparzenia .jak miałam 7-8 lat to wylałam na siebie gorący rosół, ojej ile było krzyku, ale na szczeście nic sie nie stało..