*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Aga przesadziłaś tym razem ;-) Miałam prawie 20 stron do nadrobienia...;-) No właśnie Aga nie załapałaś się na imprezkę:( GaBi12 napisał(a):Hej! :multi: Czy ja dobrze slysze ( :evil_lol: ) kolejny piesek? I kolejny baner do zrobienia? :diabloti: Być może.........:) A tak w ogóle cześć dziewczyny......:) Quote
Borówka16 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cześć :loveu: I co ,jednak będzie drugi psiak ? :razz: Poproszę kilka foteczek Westerna :p Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Gucci13 napisał(a):hej:multi: Heeej:) Borówka16 napisał(a):Cześć :loveu: I co ,jednak będzie drugi psiak ? :razz: Poproszę kilka foteczek Westerna :p Być może tak?tak ciężko mi jest podjąć tę decyzję!!z Westernem nie miałam takich problemów!raz dwa i chłopak był już w domu!!!Być może strach że będzie ciężko,wiem dobrze jak to jest już przy Weście ile trzeba włożyć trudu w jego wygląd,wiadomo nie ma nic za darmo:(drugi psiak to ma być psiaczek wystawowy-więc w domu 2 psy z długim włosem moooooooże być ciężko,do grona jeszcze kot pers z trudną do pielęgnacji sierścią(z Westem nie wiem co to znaczą kołtuny ale z nim to masakra!!!!Czeszę go codziennie,witaminy dostaje dobre,może karma???? Quote
laurin Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 rany no to rzeczywiście masz "dużo na głowie" wiem coś o tym... ;) To już musi być Twoja przemyślana decyzja, wydaje mi się że my raczej doradzać nie możemy... Quote
laurin Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No i : CZEŚĆ :multi: bo się zaczytałam i przywitać zapomniałam :roll: Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Gucci13 napisał(a):będziemy was wspierać:lol: Dziękujemy:) laurin napisał(a):No i : CZEŚĆ :multi: bo się zaczytałam i przywitać zapomniałam :roll: Hej:) Quote
laurin Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 agamewa napisał(a): Hej,hej:)niestety życie jest takie że czasem nie możemy mieć tego co chcemy chociaż nie raz przy odrobinie szczęścia........???czasem można to mieć!!! warto chociaż próbować realizować marzenia, niż potem żałować że się nie spróbowało! Quote
Pegaza Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Widze ze sa ciezkie namysly na nowego psa..;) a z jakiej hodowli bys sie zdecydowala? Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ćwiczyliśmy trochę:) No i trochę mnie tu widać... Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ślicznie stoi (oby p.Małogrzata się zgodziła na wystawianie):loveu: . Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Princess_York']Ślicznie stoi (oby p.Małogrzata się zgodziła na wystawianie):loveu: .[/QUOTE] Dzięki:)uwielbiam z nim ćwiczyć:eviltong: Quote
chrupcia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 no to Aga masz ciężką decyzje.. ja z jednej strony to bym pewnie tak bardzo bardzo bardzo mocno chciała, a z drugiej bym sie bała, więc tak samo jak Ty, ale powiem szczerze że na początku się zastanawiałam czy poradze sobie z Jazz'em, a teraz nie żałuje mojej decyzji że go wzięłam i jesy ze mną, no ale dwa psy to jednak większy wydatek, więcej czasu na ich pielęgnacje, a w dodatku pieski które będą wystawiane... mam nadzieję że uda Ci sie podjąć dobrą decyzję:) a jeśli nie teraz drugi piesek to może trochę później, w koncu na marzenia niektóre trzeba trochę poczekać..:) Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='chrupcia']no to Aga masz ciężką decyzje.. ja z jednej strony to bym pewnie tak bardzo bardzo bardzo mocno chciała, a z drugiej bym sie bała, więc tak samo jak Ty, ale powiem szczerze że na początku się zastanawiałam czy poradze sobie z Jazz'em, a teraz nie żałuje mojej decyzji że go wzięłam i jesy ze mną, no ale dwa psy to jednak większy wydatek, więcej czasu na ich pielęgnacje, a w dodatku pieski które będą wystawiane... mam nadzieję że uda Ci sie podjąć dobrą decyzję:) a jeśli nie teraz drugi piesek to może trochę później, w koncu na marzenia niektóre trzeba trochę poczekać..:)[/QUOTE] O tu masz rację!!!właśnie!!!Ja lubię działać pod wpływem impulsu no a póżniej często mam problemy:diabloti: Muszę to rozważyć,ale wiem że i tak będę miała 2 psy bo ja jak na coś się uprę to nie ma zmiłuj!!he he:)czy teraz czy póżniej......co za różnica:) Kurczę jak widzę siebie na tych zdjęciach to doła już złapałam, idę na dietę i to ostrą!!!! Quote
Ciapkowa. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mam nadzieje ze podejmiesz słuszną decyzję :) Bede trzymac kciuki :PP Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='GaBi12']Mam nadzieje ze podejmiesz słuszną decyzję :) Bede trzymac kciuki :PP[/QUOTE] Dzięki................:) Quote
Pegaza Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Naubieralas sie w tyle ciuchow a potem pisze ze przechodzi na diete hehe ;) jakie ma ladne rozowe papilotki:) Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Pegaza']Naubieralas sie w tyle ciuchow a potem pisze ze przechodzi na diete hehe ;) jakie ma ladne rozowe papilotki:)[/QUOTE] A bo mi coś tak zimno było he,he:) Ach bo mój Westuś to lubi róż:eviltong: Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='agamewa'] Kurczę jak widzę siebie na tych zdjęciach to doła już złapałam, idę na dietę i to ostrą!!!! Gdzie tam .. Co ty gadasz kobito :diabloti: Jest bardzo dobrze z Tobą ;) . zobacz to :O : http://c.wrzuta.pl/wi14539/9df0f3420000ab34498b6aaf/0/grube%20dziewczyny%20w%20bikini%20 Quote
FREDZIU Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witamy się i proszimy, aby u nas nie strajkować, juz dałyśmy foteczki. Zapraszamy.:oops: Westuś sliczniutki, a jak ładnie stoi, a jego paniusia tez jest ok i niech nie przesadza z ta dietką:p. Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witamy się niedzielnie. :lol: Aga daj sobie spokój z tą dietą. Co do drugiego psa to faktycznie w takiej sytuacji musisz sma już zdecydować. U mnie 4 chłopaków, 3 psy i trochę innego zwierza lae mam drugą osobę do pomocy - co często skrupulatnie wykorzystuję może nie przy psach ale przy dzieciach na 100%. Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Princess_York']Gdzie tam .. Co ty gadasz kobito :diabloti: Jest bardzo dobrze z Tobą ;) . zobacz to :O : http://c.wrzuta.pl/wi14539/9df0f3420000ab34498b6aaf/0/grube%20dziewczyny%20w%20bikini%20 O nie:crazyeye:tak to bym już nie chciała:evil_lol: [quote name='FREDZIU']Witamy się i proszimy, aby u nas nie strajkować, juz dałyśmy foteczki. Zapraszamy.:oops: Westuś sliczniutki, a jak ładnie stoi, a jego paniusia tez jest ok i niech nie przesadza z ta dietką:p. Dzięki ale nie długo mam chrzciny mojego Damianka i muszę ładnie wyglądać:)-trochę to sadło urosło po ciąży:eviltong: [quote name='Mawe']Witamy się niedzielnie. :lol: Aga daj sobie spokój z tą dietą. Co do drugiego psa to faktycznie w takiej sytuacji musisz sma już zdecydować. U mnie 4 chłopaków, 3 psy i trochę innego zwierza lae mam drugą osobę do pomocy - co często skrupulatnie wykorzystuję może nie przy psach ale przy dzieciach na 100%. No właśnie i oto się boje:(moja 8 latka nie zna się tak na pielęgnacji,więc trochę bała bym się..... Quote
*kleo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Hej Aga :) [quote name='agamewa']moja 8 latka nie zna się tak na pielęgnacji,więc trochę bała bym się.....[/QUOTE] No to niech się pozna o ile ją to interesuje ;) Jak złapie wystawowego bakcyla to będzie jej w przyszłości łatwiej, jak zacznie od małego w tym siedzieć ;) Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja też tak nie chce :evil_lol: . Właśnie poducz ją . Quote
Recommended Posts