Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']Ten kot mi Garfilda przypomina :)[/QUOTE]
Taki mopsik prawdziwy i duuuży:)
[quote name='Pegaza']A ja nie wiedzialam ze Ty masz kota i to takiego kudlacza to tez chyba czesto mu dopke myjesz:evil_lol:[/QUOTE]

No widzisz Daria heh ja to mam pecha co?:eviltong:...

Posted

[quote name='megi82']piękne foteczki
koteczek cudny
twoja galeria zawsze pełna ludzi,więc podaję linka do yorkowej bidy:
http://www.dogomania.pl/threads/202117-Żmigród-Yorkowaty.Same-kości-ból-i-strach-(Juz-piękny-o-ogłoszenia-prosi!!!!!
Hej witamy:)
[quote name='Yourii']Fajowy Kocurek ! :D
Kocur Gizmo waży chyba z 10 kg,ciężki i duuuży
[quote name='FREDZIU']Cześć Aguś ale imponująca ilość fotek, wszystkie oczywiście sliczne, kotek:crazyeye:lał a jaka przyjaźń:lol:.
Pozdrawiamy:lol:
Cześć Marzenka,przyjażń tylko pomiędzy Westem a kocurkiem,Moni nie ufny do niego......

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Agniecha :diabloti: Prawda,że ładnie to brzmi?

http://i54.tinypic.com/2lto84m.jpg ło matko jaka ślicznota :loveu: Jakbym się tak wtuliła w niego ...ach :loveu:
A jaki ma charakter?
Harmony jaki dostojny :loveu:
I Westernik piękny :loveu:

A czytam,że klozet całowałaś tak ? :evil_lol:

Cześć Jolucha:evil_lol: hihi..może być i Agniecha,Agucha itd...najgorzej nie lubię Agnieszka wrrrr......w ogóle na drugie mi Angielika i to chyba bardziej lubię:roll:

Gizmo..oj to kot czy to kot??to śpioch..całe godziny by spał i jadł,jadł i spał ot jego całe takie życie,łagodny jest choć czasem przejechał już swoim pazurkiem po grzbiecie chłopaków,ogónie się przyjażnią....Moniemu piątej klepki brak więc jego interesuje w nim coś innego..jak to była mowa cwinia hihih:lol:i to jeszcze jaka..nie wyżytek:diabloti:ostatnio tak ma :roll:
Futerko ma mięciusie takie hmmmm..cieplutkie i mruczy mrrrrrr fajnie do uszka,ogólnie fajny kocur...

A przygoda w łazience no tak:p..było małe co nie co...

Idziemy dziś z moją Weroniką na pobranie miary do sukni komunijnej ..zobaczcie jaką moja córcia będzie miała sukienkę:)

Ładna?

Była jeszcze propozycja takiej..chyba ładniejsza:roll:ale większość mamusiek przegłosowała na tę pierwszą...

Posted

Hej Angelika :multi:
No to jak kocur taki fajny to z chęcią go wezmę :loveu:
He he...kibelek :evil_lol:
Ta pierwsza sukienka ładniejsza :loveu: Chociaż śliczne są obie .
A dlaczego ja myślałam,że Twoja dziewczynka w zeszłym roku miała Komunię ?

Posted

[quote name='*Jot*']Hej Angelika :multi:
No to jak kocur taki fajny to z chęcią go wezmę :loveu:
He he...kibelek :evil_lol:
Ta pierwsza sukienka ładniejsza :loveu: Chociaż śliczne są obie .
A dlaczego ja myślałam,że Twoja dziewczynka w zeszłym roku miała Komunię ?[/QUOTE]

A nie wiem czemu myślałaś???Moja panienka dopiero 9 latek skończy w maju ,choć czas bardzo szybko i nie ubłagalnie mknie do przodu...pamiętam jak była jeszcze taaaka malutka a teraz już taka panienka z niej rośnie nie lubię tylko wspominać jej okresu 4-5 lat kiedy to niestety obie zetknęłyśmy się ze szpitalem,dużym cierpieniem i poważną operacją..ale fajnie że mamy ten straszny etap życia za sobą więc czas korzystać z życia pełną parą..

A kocio hmmmm..to pieszczoch rodziny to kot całego domu pan król

Posted

[quote name='Ppx']U nas pamiętam, to wszyscy musieli mieć jednakowe. :)[/QUOTE]
U nas też właśnie a tu chodzi oto żeby nie było tej pychy że ta ma ładniejszą a ta skromniejszą i już takie dziecko czuje się gorsze..ja tam chwale ten pomysł że wszystkie jednakowe mają suknie

Posted

No nie wiem dlaczego myślałam,że z Weroniką juz po jesteś :roll:
Tak,sukienki czy alby muszą być takie same ze wzdględu na dzieci.Bo później dzieciakom a w szczególności dziewczynkom jest przykro jak,któraś ma ładniejszą,lepszą,strojniejszą.A tak nie ma żadnej rywalizacji.
Aga a jak bedzie zimno to co na wierzch? Ja pamiętam dla Luizy miałam kupioną super pelerynkę aksamitną.I była bardzo potrzebna bo w dniu jej Komunii był przymrozek i było bardzo zimno.

Posted

[quote name='Karolina.']Śliczne te sukienki :) Ja to miałam taką zwykłą prostą albę, taki worek :roll: Strasznie mi się nie podobała...[/QUOTE]

A u mnie z kolei były takie jak ktoś chciał ale to było tak dawno........:)i pamiętam miała koronki ,które mnie strrrrrasznie gryzły w szyje....

Posted

hej Aga :)
sukienka bardzo ładna, skromniutka, o to przecież chodzi:)

u nas ja byłam ostatnim rocznikiem w sukienkach, a później już tylko alby...
ja moją sukienkę kupiłam w salonie ślubnym, jak większość dziewczynek. Super to było, chodziłam z mamą po salonach, przymierzałam białe sukienki i stawałam na tym podeście :loveu:
no ale nie wszystkie dziewczynki miały tak dobrze, później był taki kontrast wśród sukienek i w końcu poszło na alby:eviltong:

jednak wspomnienia niezapomniane, choć raz mogłam poczuć się jak mała księżniczka przymierzając te cudowne suknie... później jeszcze raz miałam tą okazję szukając sukni na studniówkę... a następny raz na razie się nie zapowiada :lol: