dysia-u Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 cześc Aga , dzięki za pilnowanie galerii, ale juz wróciłam pozdrawiam Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No właśnie to samo zauważyłam ,tą bródkę :loveu: . Aga czy West ma coś wspólnego z du gue de la Adour ? Multi.Ch A Crazy Love Du Gue de la A'dour - To ten psiak :loveu: . Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Princess_York']No tak samo pomyślałam :) .[/QUOTE] A co to za pies???identyczni są:)nawet ta sama siwa bródka... Quote
karkakarka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 hej Aga - faktycznie - prawie jak West! Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 ............................ Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A w ogóle nie podobny do Adourów ;p . West natomiast baardzo :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 ......................................... Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 West do Hunderwoodów ? Serio , mi się zawsze wydawało że hunderwoody sa takie na ryjku szczupłe ,a Adour'ki takie jak Westy ;p Quote
Pegaza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Oo to faktycznie jakas nieodpowiedzialna:roll: Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 .............................. Quote
dysia-u Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 u nas jest słonko , więc zapraszam ale tak wieje że własnych myśli nie słychać Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cześć Aga:) u nas też pochmurno strasznie:) a ja zaraz musze wyjść po smaczki dla potworków, bo mi wszystkie wyjadły heeh Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 ............................ Quote
dysia-u Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 brawo Aga, widze że nie boisz się nowych wyzwań Quote
kiniaaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Super Aga! Nie być zaleznym od nikogo i niczego(np autobusów) to wielka frajda-wiem po sobie. Gorzej gdy nagle trzeba wybrac komunikacje miejską, wtedy to strasznie się denerwuję ;) A kurs to nic trudnego, na pewno będziesz sobie świetnie radzić. Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 ............................... Quote
kiniaaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='agamewa']Ja już byłam na takim kursie ale dałam sobie spokój tak mądrze jeżdziłam że kołami po chodniku na moście!!!szok,póżniej troszkę się podciągnęłam i już lepiej szło,ale egzaminy na mieście wciąż oblewałam no i dałam sobie spokój..myślę teraz o zaczęciu od nowa Skoro już lepiej Ci szło to czemu nie spróbować jeszcze raz? Wiesz, niektórzy potrzebują po prostu więcej ćwiczyć, ja po samym egzaminie jeździłam bardzo dużo. najważniejsze to cwiczyć i ćwiczyć, co by się wprawy nabrało ;) Ja dawno nie jeździłam samochodem bo wciąż mój chłopak mnie wozi, muszę od rodziców samochód pożyczyć i sobie przypomnieć Quote
Yourii Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='agamewa']Zapomniałam o najważniejszym..nowy domek dla Czoko okazał się nie odpowiedzialny po pierwsze partner owej pani o niczym nie wiedział,stwierdził że to pomyłka,telefon w takim razie do pani..pani twierdzi ze nie ma jej w domu będzie za godzinę,była dziwna i widać było że coś kręci....mogła zadzwonić ,uprzedzić a nie tak postąpić..miała telefon...nieodpowiedzialność i beszczelność z tego względu że ciężko mi było się wyrwać z domu bo mam małe dzieci,mama musiała zamienić się zmianami w pracy bym, mogła dziś jechać..baba po prostu zakpiła sobie i tyle!!!![/QUOTE] Ludzie są jacyś nienormalnie .... Quote
Recommended Posts