Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaa no widzisz, wszystko już wiadomo :)
Mi zależało na tej podłodze z tego względu że nie zawsze jest suche podłoże, a ją można ładnie i szybo zdjąć lub nałożyć i ma się wtedy do wyboru albo namiot bez podłogi albo namiot z podłogą :)
Bo na przykład w zeszłym roku w Koszalinie na wystawie strasznie lało więc podłoga była jak znalazł :) a za to w Sopocie jak ładne słonko było to już nie koniecznie trzeba było rozkładać podłogę :)

Ale polecam namiocik super :)
Chociaż jak tak namiot przy namiocie stoi (przykład KWPR w Miastku) to widzowie nic nie zobaczą...

Posted

[quote name='karkakarka']ja też mam taki z podłoga - fajna sprawa :)

PS: Aga - przyszła do mnie prostownica, jak chcę jonizację w niej włączyć to naciskam ten zielony guzik i to wszystko?[/QUOTE]

Tak:)naciskasz guzik:)
I wtedy ona tak syczy:)

Czyli w takim razie jeszcze pewnie czeka mnie zakup podłogi....ale podobno taką w sklepie budowlanym można kupić..(czytałam gdzieś to na forum)
A ile orginalna podłoga kosztuje?

Posted

jonizacja dobra sprawa - ja mam w suszarce :P
a nie mam pojęcia, ale jak przejdziesz się po sklepach sportowych (np. decathlon ) to tam powinni mieć takie dostępne.

Posted

Ja myślę że narazie jest zbędny :) . Póóźniej jak będziesz chciała to kupisz ale teraz tymbardziej jak lato idzie to nie ma po co :) .

Z namiotem będziesz na początek miała problem ze składaniem ,wiem to po sobie i innych osobach :p . Ale dojdziesz do wprawy ,na pierwszyy raz możesz kogoś poprosić na wystawie o pomoc :)

posty skaczą :(

Posted

[URL]http://i55.tinypic.com/118lg87.jpg[/URL]
Piękne ma włoski:) i jak łypie okiem co ta pańcia robi:)
Cześć Aga:)

Jeśli chodzi o Bydgoszcz to trochę znam miasto ale mnie bardziej martwi jaka będzie pogoda na dojazd, mam nadzieję , że śnieg nas nie zasypie:) a trochę jazdy przed nami:). Ty jedziesz z jakimś noclegiem w Bydgoszczy?

Posted

[url]http://i51.tinypic.com/2n7fw95.jpg[/url] oj ten to ma śliczny ten włos i to bez papilotów! :loveu:

oj Aga widzę że chcesz pozwiedzać bydgoszcz... polecam park koło opery nova(w centrum miasta), jest tam przepieknie :)
jak coś to pisz, powiem ci jak gdzie dojechać itp