Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Jot* napisał(a):
Cześć Aga !! A właśnie miałam pytać gdzie Wescik.A tu niespodzianka-jest słodziak :loveu:
Ładne te rameczki,ale moim zdaniem na Allegro się nie nadają.Ja patrząc na Twoją aukcję widziałam w pierwszej kolejności ramki,kwiaty i dopiero Harmona.Za dużo tych ozdób,ale zaznaczam jeszcze raz to moje zdanie.No i tak jak Klaudia pisze w postawie daj fotkę.
Mam nadzieję,że Cię nie uraziłam ,ale tak to widzę.

Cześć Jola:)No właśnie takie opinnie są na wagę złota,zawsze jak ktoś doradzi tu pomysłem żuci i jest ok,w ogóle muszę porobić nowe foty inne bo te tak jakoś..to nie jest to:roll:
No jest jest dziś mój Weściak:)
chrupcia napisał(a):
http://i52.tinypic.com/amtys7.jpg oo jaaaa, ale fajnie :loveu:
mój ma za krótkie włosy na grzbiecie żeby zrobić takie warkocze, musze poczekać aż się wyrównają :razz:

Tak sobie dziś wymyśliłam te warkoczyki i uważam że mogą być na razie..dobra zmykam modyfikować ogłoszenia bo faktycznie Jola ma racje za dużo tego wszystkiego

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć Jola:)No właśnie takie opinnie są na wagę złota,zawsze jak ktoś doradzi tu pomysłem żuci i jest ok,w ogóle muszę porobić nowe foty inne bo te tak jakoś..to nie jest to:roll:
No jest jest dziś mój Weściak:)

Aga to tylko moje zdanie bo nie ulega wątpliwości,że ładnie to wygląda,ale nie na Allegro.Mój M się zapytał jak zobaczył co oglądam,że po co mi ramki jak obrazu nie mam.Fakt zainteresowani czytają także tekst więc wiedzą o co chodzi.Ale to Twoja aukcja i Ty decydujesz :lol:
Powodzenia :p

Posted

Princess_York napisał(a):
No Aga możesz też fotke dać z wystawy z lokatą 1 :) . I w statyce koniecznie :-D.

I hejka w ogóle .

Cześć:)Póki co zmieniłam co nieco ale muszę się zadowolić tym co mam na razie,jak będzie ładna pogoda to na dworze porobię to całkiem inaczej będzie to wyglądać.
*Jot* napisał(a):
Aga to tylko moje zdanie bo nie ulega wątpliwości,że ładnie to wygląda,ale nie na Allegro.Mój M się zapytał jak zobaczył co oglądam,że po co mi ramki jak obrazu nie mam.Fakt zainteresowani czytają także tekst więc wiedzą o co chodzi.Ale to Twoja aukcja i Ty decydujesz :lol:
Powodzenia :p

W pierwszej chwili też sobie pomyślałam że na allegro "poćkane" tak wyszło mi to wszystko,zostawiłam to tak mając mieszane uczucia..ale jak widzę że nie tylko ja tak to odczułam to faktycznie może lepiej zmienić??..marzy mi się sesja skromna ale za razem piękna;)
Yorkomanka napisał(a):
http://i52.tinypic.com/amtys7.jpg w pierwszej chwili pomyślałam że on naprawdę jest ogolony:-o:lol:

Rzeczywiście wygląda jak obcięty i fajnie mu:)

Posted

agamewa napisał(a):

..marzy mi się sesja skromna ale za razem piękna;)

I to jest coś co przyciągnie właśnie wzrok :loveu: Pokażesz piękno psa.I tak jak Martyna pisze daj fotkę z I lokatą Harmonijki.

A tak mi się przypomniało nasza Marzka chyba kiedyś robiła warkocz francuski Vikuni :p

Posted

*Jot* napisał(a):
I to jest coś co przyciągnie właśnie wzrok :loveu: Pokażesz piękno psa.I tak jak Martyna pisze daj fotkę z I lokatą Harmonijki.

A tak mi się przypomniało nasza Marzka chyba kiedyś robiła warkocz francuski Vikuni :p

To nie ja Jolu to Mawe ;)
Ja tylko zadałam pytanie na ten temat na dg ;)
Tu możecie zobaczyć jak to super wygląda :)
http://www.dogomania.pl/threads/148701-Francuski-warkocz-zamiast-papilotów

Posted

agamewa napisał(a):
Mi też takie warkocze się podobają ale zrobić taki to nie wiem czy bym dała radę?

nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć ;)
jak będziesz przewijać Moniego to spróbuj może ;) i fote zrób :p

Posted

Dobry pomysł z tymi warkoczykami :)

agamewa napisał(a):
Bydgoszcz,Legionowo..przerwa do czerwca..a póżniej jeszcze nie wiem.....

Super! spotkamy się tu i tu :)
A do trójmiasta zawitasz na wystawy?

Posted

Uff, nadrobiłam zaległości, u Ciebie Aga zawsze jest co czytać :)

Więc mam pytanie na początek: czy te inne rodzaje acany różnią się wielkością granulek od tej adult small?

Po drugie - śliczny Weścio :) Fajnie masz z nim, bo ma długi włos, a nie jeździ na wystawy, więc możesz "kombinować" na nim i testować nowe patenty ;)

Po trzecie - zdjęcie Moniego w ramkach super, ale zgadzam się z Jolą... Teraz warunków pogodowych nie ma, a szkoda, bo takie zdjęcie w postawie na zielonej trawce ładnie by się prezentowało ;) No ale aktualnie to nie realne, więc spróbuj w domu mu zrobić jakieś zdjęcie w postawie, tylko żeby na jednolitym tle było. Wiesz o co chodzi, żeby nie było w tle łóżka, mebli, ubrań, nic, co rozpraszałoby uwagę ;) Oprócz tego jedno portretowe, od przodu, żeby dobrze główkę było widać. I trzecie zdjęcie może być właśnie z wystawy na lokacie, albo w ruchu, jeśli posiadasz takowe.
W takich zdjęciach aukcyjnych, ważna jest przejrzystość, ważne by osoba zainteresowana mogła się całkowicie skupić na psie, i jego zaletach, a ramki i ozdóbki odwracają tylko od niego uwagę ;) Ale zaznaczam, że to tylko moja opinia :)

Posted

chrupcia napisał(a):
nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć ;)
jak będziesz przewijać Moniego to spróbuj może ;) i fote zrób :p

Francuzika raczej się nie nauczę ..wykluczone,zresztą jeśli chodzi już o papilotowanie wolę tradycyjne,z Weściakiem możemy pozwolić sobie na eksperymenty,warkoczyki,kucyki i te sprawy:)
Yourii napisał(a):
Dobry pomysł z tymi warkoczykami :)

Super! spotkamy się tu i tu :)
A do trójmiasta zawitasz na wystawy?

Dobry pomysł z warkoczykami ale na co dzień nie odważyłabym się papilotować tak psa wystawowego..od czasu do czasu to może tak:)
Yoko2009 napisał(a):
Cześć Aga, piknie Weścik wygląda dzisiaj w warkoczykach:)
Pozdrawiam wieczorową porą

Cześć Asiu..popołudniowym czwartkiem
Karolina. napisał(a):
Uff, nadrobiłam zaległości, u Ciebie Aga zawsze jest co czytać :)

Więc mam pytanie na początek: czy te inne rodzaje acany różnią się wielkością granulek od tej adult small?

Po drugie - śliczny Weścio :) Fajnie masz z nim, bo ma długi włos, a nie jeździ na wystawy, więc możesz "kombinować" na nim i testować nowe patenty ;)

Po trzecie - zdjęcie Moniego w ramkach super, ale zgadzam się z Jolą... Teraz warunków pogodowych nie ma, a szkoda, bo takie zdjęcie w postawie na zielonej trawce ładnie by się prezentowało ;) No ale aktualnie to nie realne, więc spróbuj w domu mu zrobić jakieś zdjęcie w postawie, tylko żeby na jednolitym tle było. Wiesz o co chodzi, żeby nie było w tle łóżka, mebli, ubrań, nic, co rozpraszałoby uwagę ;) Oprócz tego jedno portretowe, od przodu, żeby dobrze główkę było widać. I trzecie zdjęcie może być właśnie z wystawy na lokacie, albo w ruchu, jeśli posiadasz takowe.
W takich zdjęciach aukcyjnych, ważna jest przejrzystość, ważne by osoba zainteresowana mogła się całkowicie skupić na psie, i jego zaletach, a ramki i ozdóbki odwracają tylko od niego uwagę ;) Ale zaznaczam, że to tylko moja opinia :)

*Jot* napisał(a):
No to mamy podobne zdanie Karolino ;)

Cześć Agnieszko :multi:

Dziewczyny macie racje i zgadzam się z Wami,to były można powiedzieć krzykliwe foty jak na aukcje,do albumu czy galerii pasują ale teraz patrząc na nie inaczej widzę jednak że nie zbyt tam pasowały...no i dzięki za wskazówki..na Was zawsze można liczyć;)

Posted

Cześć Aga :)
mnie też się wydaje że najlepsze są zwykłe zdjęcia bez żadnych dodatkowych ozdób :)
jak czasami oglądam aukcje repów czy szczeniaków, to jakoś wole oglądać te mniej krzykliwe ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Aga :)
mnie też się wydaje że najlepsze są zwykłe zdjęcia bez żadnych dodatkowych ozdób :)
jak czasami oglądam aukcje repów czy szczeniaków, to jakoś wole oglądać te mniej krzykliwe ;)

No właśnie!!!te krzykliwe trochę są śmieszne....no ładnie sama takie miałam przez kilka dni ups:oops: nie no człowiek uczy się na błędach..

Cześć Kasia:)

Posted

agamewa napisał(a):
No właśnie!!!te krzykliwe trochę są śmieszne....no ładnie sama takie miałam przez kilka dni ups:oops: nie no człowiek uczy się na błędach..

e tam te Twoje Aga nie były takie złe:)

Posted

Cześć Aga ;)
Ja również uważam, że takie ramki zdecydowanie do aukcji się nie nadają :shake: Ja do ogłoszenia dawałam kolaż ze zdjęciami Babilona ale to akurat fajnie wyglądało i było sporo zdjęć w kupie :multi: No i nie było żadnych zbędnych dodatków.. zresztą ogłoszenie mialo wypromować laski a nie ich tatusia:cool3: