*Agnieszka* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Wymościł się na poduszcze i czekał na foty:) Quote
chrupcia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 agamewa napisał(a):Wymościł się na poduszcze i czekał na foty:) no to masz małego modela w domu:) jeszcze go naucz żeby aparat przynosił;) Quote
*Agnieszka* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 chrupcia napisał(a):no to masz małego modela w domu:) jeszcze go naucz żeby aparat przynosił;) O no właśnie:)kapcie,gazetę,zrobił kanapkę,kurczę miałabym cudownego psa!!!!!:evil_lol: Quote
chrupcia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 agamewa napisał(a):O no właśnie:)kapcie,gazetę,zrobił kanapkę,kurczę miałabym cudownego psa!!!!!:evil_lol: jak nauczysz to zdradz sposób:D ja chętnie mojego naucze, chociaż narazie umie tylko siad, łapa, leżeć:) ok Aga ide spać bo mnie oczy zaczynają piec.. Dobranoc!!!!!;) Quote
*Agnieszka* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 chrupcia napisał(a):jak nauczysz to zdradz sposób:D ja chętnie mojego naucze, chociaż narazie umie tylko siad, łapa, leżeć:) ok Aga ide spać bo mnie oczy zaczynają piec.. Dobranoc!!!!!;) Dobranoc:) Quote
tigrunia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ile tutaj pięknych fotek :crazyeye: :loveu: Cześć Aga :multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 tigrunia napisał(a):Ile tutaj pięknych fotek :crazyeye: :loveu: Cześć Aga :multi: Cześć:)Wczoraj mieliśmy taką małą sesyjkę:)trochę gimnastyki było:)ale i frajda.....a zwłaszcza dla mojej córy bo to ona robiła fotki a ja Westa zabawiałam żeby się ładnie prężył,he,he:) Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Piękne foteczki, a na tym krześle taki dostojny jest:):) zapraszamy do nas na fotki Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Yoko2009 napisał(a):Piękne foteczki, a na tym krześle taki dostojny jest:):) zapraszamy do nas na fotki Hej:multi:Już do Was pędzimy na nowe foty:) Quote
Gucci13 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Western zawsze jest śliczny:loveu:i widocznie lubi pozować:cool3:ale te oczka ma świetne:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Gucci13 napisał(a):Western zawsze jest śliczny:loveu:i widocznie lubi pozować:cool3:ale te oczka ma świetne:loveu: Ha ha,mam na niego mały sposób by ładnie pozował:):) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 ............................................................ Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 agamewa napisał(a):A mój na piszczącą zabawkę:evil_lol: mój mial piszczącego jeżyka, ale odgryzł mu noc i już nie piszczy... ale naj naj najbardziej lubi węzełek:) miał na tym węzełku piłeczke, ale niesety zgryzł ją, a potem odpadła i po piłeczce;) Quote
Connected Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Mój miał takiego kurczaka piszczącego to też zrobił mu dziurę i juz nie piszczy . Chodź dla mnie to lepiej bo nie robi mi pobudki hałasując nim :-D Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Connected napisał(a):Mój miał takiego kurczaka piszczącego to też zrobił mu dziurę i juz nie piszczy . Chodź dla mnie to lepiej bo nie robi mi pobudki hałasując nim :-D Jazz jeżykiem zazwyczaj na dworze sie bawił:) o tyle szczęście;) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 A mój z kolei ma zieloną piszczącą ważkę!!!-uwielbia ją!!!ale najbardziej chyba lubi zabawki mojego najmłodszego skarba!!!-tylko patrzy czy nikt nie widzi-wtedy jest cap i go niema,zabawki także:) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Kiedyś za tą zabawką chciał nawet wskoczyć do łóżeczka:)i prawie mu się udało!!! Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 ........................................ Quote
tigrunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cześć Aga :multi: Przyszłam z poranną .. herbatką :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 tigrunia napisał(a):Cześć Aga :multi: Przyszłam z poranną .. herbatką :loveu: Witaj:)to rozgość się u nas,może jakieś ciacho?:) Quote
Yoko2009 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Witam :) i pozdrawiam, ja juz po kawie ale przy śniadanku:) Quote
Recommended Posts