Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
no to masz małego modela w domu:) jeszcze go naucz żeby aparat przynosił;)

O no właśnie:)kapcie,gazetę,zrobił kanapkę,kurczę miałabym cudownego psa!!!!!:evil_lol:

Posted

agamewa napisał(a):
O no właśnie:)kapcie,gazetę,zrobił kanapkę,kurczę miałabym cudownego psa!!!!!:evil_lol:

jak nauczysz to zdradz sposób:D ja chętnie mojego naucze, chociaż narazie umie tylko siad, łapa, leżeć:) ok Aga ide spać bo mnie oczy zaczynają piec.. Dobranoc!!!!!;)

Posted

chrupcia napisał(a):
jak nauczysz to zdradz sposób:D ja chętnie mojego naucze, chociaż narazie umie tylko siad, łapa, leżeć:) ok Aga ide spać bo mnie oczy zaczynają piec.. Dobranoc!!!!!;)

Dobranoc:)

Posted

tigrunia napisał(a):
Ile tutaj pięknych fotek :crazyeye: :loveu:
Cześć Aga :multi:

Cześć:)Wczoraj mieliśmy taką małą sesyjkę:)trochę gimnastyki było:)ale i frajda.....a zwłaszcza dla mojej córy bo to ona robiła fotki a ja Westa zabawiałam żeby się ładnie prężył,he,he:)

Posted

agamewa napisał(a):
A mój na piszczącą zabawkę:evil_lol:

mój mial piszczącego jeżyka, ale odgryzł mu noc i już nie piszczy... ale naj naj najbardziej lubi węzełek:) miał na tym węzełku piłeczke, ale niesety zgryzł ją, a potem odpadła i po piłeczce;)

Posted

Connected napisał(a):
Mój miał takiego kurczaka piszczącego to też zrobił mu dziurę i juz nie piszczy . Chodź dla mnie to lepiej bo nie robi mi pobudki hałasując nim :-D

Jazz jeżykiem zazwyczaj na dworze sie bawił:) o tyle szczęście;)

Posted

A mój z kolei ma zieloną piszczącą ważkę!!!-uwielbia ją!!!ale najbardziej chyba lubi zabawki mojego najmłodszego skarba!!!-tylko patrzy czy nikt nie widzi-wtedy jest cap i go niema,zabawki także:)