Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FREDZIU napisał(a):
Cześć ale Westuś będzie miał sprzęt na wystawy- prawdziwy model:lol:

No tak tylko teraz myślę kto go będzie tachał???
Yorkomanka napisał(a):
Hej Aga;)
Dzieci już zdrowe?

Zdrowe już;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Aga :loveu:
Fajny kuferek wybrałaś :multi: Przyda się na pewno ;) Wykombinuj może coś, żebyś mogła go na ramieniu nosić ? Jakiś pasek do czegoś umocować..

Właśnie ten nie ma tego paska w zestawie,coś wymyślę..
W lutym kupuję stolik ringowy..i tu pytanie taki na kółkach co można go ciągnąć czy taki co mają dziewczyny???

Posted

A ja dziś wpadłam na pomysł (tylko nie wiem czy realny) żeby kupić taka torbę na kółkach co staruszki z nimi śmigają, torby się pozbyć a na tym stelażu z kółkami mocować kuferek i stół. Musze sobie poogladać jak to ustrojstwo jest zrobione i czy da się wykorzystać. Co prawda mam swojego osobistego tragarza, ale tak na wypadek gdybym chciała wyrwac się sama na wystawę ;)

Posted

dawno dawno temu kupiłam sam taki wózek - sam stelaż na kółkach, bez torby
kółka też są większe i podgumowane, więc wygodniej się ciągnie
używałam do transportu ze sklepu do domu 15kg worków karmy, bo to w czasach jak internetu jeszcze powszechnie nie było ;) lata 90-te

wydaje mi się, że nawet jak stolik nie ma kółek to w każdym OBI czy innym Praktikerze jakieś kółka można kupić i za pomocą taty/brata/kumpla majsterkowicza domontować

ja mam taki stolik dom domowego użytku, na wystawy nie zabieram bo nie mam pomocy do noszenia ;)

Posted

Ja się wciąż zastanawiam pomiędzy tym lekkim a na kółkach,z tym że ten ostatni jest bardzo ciężki i różnie to bywa jak zabraknie pomocy...słyszałam że te kółka czasem zawodzą i co wtedy???
Na upartego mam taki turystyczny ale jest niski,kołysze się na boki,pies czuje się na czymś takim bardzo nie pewnie.
Myślałam jeszcze o takiej narzucie z weluru czerwonej by nakryć taki stolik,może wtedy obciążył by i tak by się nie kolebał na boki..tyle że wczoraj dzwoniłam i pytałam o takie ustrojostwo to cena 200 zł!!!więc chyba bez sensu...

Posted

Zdecydowanie bez sensu.
Nie wiem czy kółka w stoliku zawodzą czy nie, ale wiem że nie wszędzie wjedziesz. Przykład to NDM czy Nowa Ruda gdzie zwyczajnie trzeba stół pod pache i tachać po schodach. Wtedy te 20 kg to baaaardzo dużo zwłaszcza, że jest jeszcze kuferek i torba.
Ja jednak wolę ten lekki ringowy ;)

Posted

Marzena* napisał(a):
Zdecydowanie bez sensu.
Nie wiem czy kółka w stoliku zawodzą czy nie, ale wiem że nie wszędzie wjedziesz. Przykład to NDM czy Nowa Ruda gdzie zwyczajnie trzeba stół pod pache i tachać po schodach. Wtedy te 20 kg to baaaardzo dużo zwłaszcza, że jest jeszcze kuferek i torba.
Ja jednak wolę ten lekki ringowy ;)

No właśnie i oto mi chodziło,po płaskiej powierzchni to fajna sprawa ale jak napotka się taką przeszkodę jak schody to wtedy nie będzie już tak ciekawie..

Posted

[quote name='agamewa']Dziewczyny jest już obsada sędziowska na wiosenną wystawę w Legionowie będzie nas sędziować p.Bożena Kowalska-Malitka.hmm????
nie byłam jeszcze u niej, ale wybieramy się na ta wystawę,
na ogólnym piszą, że to miła kobieta,
a jak ocenia - zobaczymy;)

Posted

Aga, ja Ci z całą odpowiedzialnością doradzam ten co my z Marzką mamy. Swego czasu jak jeszcze tachałam ten na kółkach to nieraz potrafiły odpaść, a ja dostawałam jasnej chol***, szczególnie za późno dojechałam i było mało czasu do wejścia na ring.

Posted

slawi napisał(a):
nie byłam jeszcze u niej, ale wybieramy się na ta wystawę,
na ogólnym piszą, że to miła kobieta,
a jak ocenia - zobaczymy;)

O Iwonka też tu będziesz?ale fajnie w końcu poznamy się na żywo:)
*kleo* napisał(a):
Aga, ja Ci z całą odpowiedzialnością doradzam ten co my z Marzką mamy. Swego czasu jak jeszcze tachałam ten na kółkach to nieraz potrafiły odpaść, a ja dostawałam jasnej chol***, szczególnie za późno dojechałam i było mało czasu do wejścia na ring.

Dlatego już właśnie przemyślałam sprawę i kupię taki co Wy macie dziewczyny:)po co mam płacić prawie 600 zł.za klamota a póżniej się z nim użerać!!!

Posted

agamewa napisał(a):
Dlatego już właśnie przemyślałam sprawę i kupię taki co Wy macie dziewczyny:)po co mam płacić prawie 600 zł.za klamota a póżniej się z nim użerać!!!

Mam nadzieję, że też będziesz z niego zadowolona :p

A do Legionowa tym razem może też się wybiorę :)

Posted

o jakim stoliku mówicie ,że dobry? bo też planuję zakup,
myślałam o takim na kółkach ale może jednak nie warto w to iść,
na razie mam tylko gibotkę turystyczną :cool3:

Posted

slawi napisał(a):
o jakim stoliku mówicie ,że dobry? bo też planuję zakup,
myślałam o takim na kółkach ale może jednak nie warto w to iść,
na razie mam tylko gibotkę turystyczną :cool3:

Ja też mam gibotkę turystyczną i powiedziałam sobie że że nie ma co w lutym kupuję stolik,myślałam też o tym z kółkami..bo tak profesjonalnie wygląda i takie bla bla,bla ale dziewczyny odradzają więc nie ma co kupuję ten lżejszy.

Posted

agamewa napisał(a):
Ja też mam gibotkę turystyczną i powiedziałam sobie że że nie ma co w lutym kupuję stolik,myślałam też o tym z kółkami..bo tak profesjonalnie wygląda i takie bla bla,bla ale dziewczyny odradzają więc nie ma co kupuję ten lżejszy.

to by było fajne ciągnąć tak wszystko a nie nosić , ale jak sie trafią schody to klapa
dzięki za link,
znikam maluchy kąpać i mamuśkę
paaa

Posted

Ja mam czarny, Marzka chyba ma szary, obydwie jesteśmy zadowolone, więc to chyba bez różnicy ;)
A serio to w tym szarym chyba po złożeniu masz nadal blat w całości, w czarnym rozsuwa się na dwie części, które spina się takim zatrzaskiem od dołu kiedy stół jest rozłożony, więc jak wolisz :p

Posted

[quote name='*kleo*']Ja mam czarny, Marzka chyba ma szary, obydwie jesteśmy zadowolone, więc to chyba bez różnicy ;)
A serio to w tym szarym chyba po złożeniu masz nadal blat w całości, w czarnym rozsuwa się na dwie części, które spina się takim zatrzaskiem od dołu kiedy stół jest rozłożony, więc jak wolisz :p

Zgadza się ja mam szary ;) Dokładnie taki http://germapol.istore.pl/pl,product,1312315,stol,ringowy,aluminiowy,60x45,cm,wys,86,cm.html i jestem z niego bardzo zadowolona. Przy składaniu blat w całości opuszcza się w dół i ogólnie zajmuje mało miejsca.
Myślę Aga, że obojętnie który wybierzesz to i tak będziesz zadowolona ;)