chrupcia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ja jakbym miała kiedyś wybierać kuferek to chyba ten wyższy, bo butelki by się też pomieściły w nim ;) ta np z ring5 rozplątywaczem, ona dość wysoka, a fajnie by było mieć wszystko w jednym miejscu, butelki też ;) Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 witam sylwestrowo:) życzonka zostawiłam u mnie wraz z filmikami i zdjęciami a tu mam pytanko:) jak czeszesz chopaków to na sucho czy używasz jakieś specyfiku???no i co robisz, że oni się tak błyszczą:) Pozdrawiam Quote
*Agnieszka* Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dziewczyny chciałabym Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia,by ten nowy rok przyniósł Wam wiele szczęścia i radości,i cieszę się bardzo że mogę być tu z Wami. Do siego..... Quote
Aleksandra:) Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 szczęśliwego nowego roku Aguś :loveu: Quote
Yoko2009 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Hej hej jak tam samopoczucie w nowym roku?:) Quote
*Agnieszka* Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Witamy sie:)Samopoczucie w Nowym Roku znosne:) Quote
chrupcia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Cześć Aga :) oby ten rok był jeszcze bardziej atrakcyjny ;) Quote
niunka04 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć wam;) jak tak się parze na twoje zmagania z włosem to mi się wystawowego yorka odechciewa;) Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) oby ten rok był jeszcze bardziej atrakcyjny ;) Cześć Kasia:)Może jakiegoś w końcu mi rycerza na białym koniu podrzuci..hehe..taaaa już to widzę;) niunka04 napisał(a):Cześć wam;) jak tak się parze na twoje zmagania z włosem to mi się wystawowego yorka odechciewa;) He he nio czemu tak fajnie jest:evil_lol:papilotki,oleje i te sprawy:roll:to kwestia wprawy..ale mi się zrymowało :lol: Quote
kiniaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 hej Aga :) ja też bym sobie życzyła żeby nowy rok był lepszy niż poprzedni... pożyjemy zobaczymy, oby tak było... Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 kiniaaa napisał(a):hej Aga :) ja też bym sobie życzyła żeby nowy rok był lepszy niż poprzedni... pożyjemy zobaczymy, oby tak było... Hej Kinga..oby..masz rację.Dla mnie ten rok 2010 był taki pół na pół..były łzy(w tym roku umarł mój ukochany wujek-84 lata:(),była radość(zamieszkał ze mną Moni:)) Quote
kiniaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 agamewa napisał(a):Hej Kinga..oby..masz rację.Dla mnie ten rok 2010 był taki pół na pół..były łzy(w tym roku umarł mój ukochany wujek-84 lata:(),była radość(zamieszkał ze mną Moni:)) Dla mnie też największą radością był Antoś ;) co jak co, ale pies czasami jest lepszy niż drugi człowiek... My dogomaniaczki wiemy o tym najlepiej :p Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 kiniaaa napisał(a):Dla mnie też największą radością był Antoś ;) co jak co, ale pies czasami jest lepszy niż drugi człowiek... My dogomaniaczki wiemy o tym najlepiej :p Oj tak jak wspomnę sobie te chwile jak przywiozłam Westa i Harmoniego to tak ciepło na serduchu się robi..no i ten rok przyniósł mi radość z wystaw że mogłam być po tej drugiej stronie ringu no i zakończenie sezonu sukcesem pierwszym w CWC... Zobaczymy jaki ten rok będzie..widzę że co roku jest u mnie nowy pies..heh.. Quote
Karolina. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Aga, tylko się nie rozpędzaj tak z tymi psami :eviltong: A tak na serio, to plany są? :cool3: Quote
chrupcia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć:) oj tak najpiękniejszym prezentem jaki ten rok mi zafundował jest Jazz :loveu: jak by mi w tym roku przyniósł taki kolejny prezent to by było super, ale chyba jednak mi nie przyniesie długo takiego prezentu :roll: pożyjemy zobaczymy ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Karolina. napisał(a):Aga, tylko się nie rozpędzaj tak z tymi psami :eviltong: A tak na serio, to plany są? :cool3: Chyba nie...ewentualnie za krycie jak ktoś się trafi wzięłabym suczkę... chrupcia napisał(a):Cześć:) oj tak najpiękniejszym prezentem jaki ten rok mi zafundował jest Jazz :loveu: jak by mi w tym roku przyniósł taki kolejny prezent to by było super, ale chyba jednak mi nie przyniesie długo takiego prezentu :roll: pożyjemy zobaczymy ;) Tak tak..2010 i 2009 był dla mnie bardzo owocnym rokiem:) Quote
Yoko2009 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Hej hej, no mnie koniec roku przyniósł Desi:) wiec rok do udanych należy, a w 2009r. przyszła Yoko, heheh ja też co rok pies:) Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Yoko2009 napisał(a):Hej hej, no mnie koniec roku przyniósł Desi:) wiec rok do udanych należy, a w 2009r. przyszła Yoko, heheh ja też co rok pies:) Hej,:)fajnie co..hmm..zobaczymy czy w tym roku bocian którejś z nas coś przyniesie:cool3: Quote
*kleo* Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Hej Aga :p Widzę, że się do kupna kuferka przymierzasz to powiem Ci, że ładnie to może i wygląda ale u mnie osobiście nie zdał egzaminu. Kiedyś targałam go ze sobą na wystawy, ale jakiś czas temu zamieniłam na lżejszą i poręczniejszą walizeczkę. Kuferek stoi i się kurzy. Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Fiolka_130 napisał(a):witamy Kochani :* :) Witamy siostrzyczkę Monika:multi: *kleo* napisał(a):Hej Aga :p Widzę, że się do kupna kuferka przymierzasz to powiem Ci, że ładnie to może i wygląda ale u mnie osobiście nie zdał egzaminu. Kiedyś targałam go ze sobą na wystawy, ale jakiś czas temu zamieniłam na lżejszą i poręczniejszą walizeczkę. Kuferek stoi i się kurzy. No właśnie też słyszałam że nie poręczny,na razie przerzuciłam się na zakup aparatu;) Kurcza Harmoni ma ostrą biegunkę:( Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Gucci13']hej Aga:multi:....... Cześć dziewczyny i chłopaki:multi: Quote
Fiolka_130 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o kurcze, a cos małemu może zaszkodziło :| Quote
Recommended Posts