Yoko2009 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Quote
*Agnieszka* Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Cześć dziewczyny:) Jak tam po świętach???? zostawiam kilka fotek i zmykam Quote
slawi Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cześć Aga zdjęcia jak zawsze piękne:loveu: ale jeszcze na dogo puściutko, nie wszyscy skończyli świętowanie;) Quote
*Agnieszka* Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 slawi napisał(a):Cześć Aga zdjęcia jak zawsze piękne:loveu: ale jeszcze na dogo puściutko, nie wszyscy skończyli świętowanie;) Cześć Iwonka,oj tak dogo puściutkie ale pewnie juz jutro wszystko wróci do normy:) Quote
kiniaaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 hej Aga :multi: http://i55.tinypic.com/zxr5o0.jpg zdjęcie pod choinką też się znalazło ;) super kawaler wygląda :lol: u nas też fotki świąteczne będą, ale to dopiero jutro ;) Quote
chrupcia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cześć Aga :) tak się czekało na te święta, a tutaj już po :o ojej tyle pracy na nie całe trzy dni.. :roll: ;) widzę że Moni na święta prezentował się bez papilotów ;) ale mi brakuje zdjęć Westerna :roll: :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) tak się czekało na te święta, a tutaj już po :o ojej tyle pracy na nie całe trzy dni.. :roll: ;) widzę że Moni na święta prezentował się bez papilotów ;) ale mi brakuje zdjęć Westerna :roll: :loveu: No tak ..święta ,święta i po świętach...Moni prezentował się bez papilotów jakieś 15 minut ...przećwiczyłam top knota..z efektem..bleeee.,Weściak bedzie moze jutro na fotkach;) Quote
*Agnieszka* Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 *kleo* napisał(a):Hej Aga :p Świąteczny Moni cudny :) Cześć Klaudia,heh jego świąteczność tak jak pisałam Kasi trwała 15 minut:) Quote
chrupcia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Aha, a myślałam że Moni miał taki 'odpoczynek' świąteczny ;) Quote
*kleo* Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No co Ty Kasia, te włosy są zbyt cenne żeby im odpoczynki robić i na straty narażać ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 chrupcia napisał(a):Aha, a myślałam że Moni miał taki 'odpoczynek' świąteczny ;) No nie ma tak...i tak nie kąpany był 2 tygodnie!!!szok! *kleo* napisał(a):No co Ty Kasia, te włosy są zbyt cenne żeby im odpoczynki robić i na straty narażać ;) Co nie Klaudia?;) Quote
Karolina. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cześć Aga! To już nudne, ale napiszę --> Piękny Moni! :loveu: Pewnie dużo musiałaś włożyć pracy aby ten włos był taki jaki jest, ale efekty są! :p Cudnie się chłopak prezentuje! ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Karolina. napisał(a):Cześć Aga! To już nudne, ale napiszę --> Piękny Moni! :loveu: Pewnie dużo musiałaś włożyć pracy aby ten włos był taki jaki jest, ale efekty są! :p Cudnie się chłopak prezentuje! ;) Cześć Karolina:) Praca połączona z przyjemnością jest zawsze przyjemna,choć czasem się nie chce do tego zabrać,kąpanie,suszenie ale jak już zacznę to jest ok;)szkoda tylko ze ta radość oglądania włosa rozpuszczonego trwa tak krótko:(chłopaki za bardzo dokazują żeby na coś takiego pozwolić,a zabranianie psu tego czy tamtego ,i traktowanie jak piękną kukiełkę jest bezsensu,dlatego wolę zawinąć ubrać koszulkę i niech oboje robią co chcą...;) Quote
chrupcia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 *kleo* napisał(a):No co Ty Kasia, te włosy są zbyt cenne żeby im odpoczynki robić i na straty narażać ;) No tak, macie racje ;) każdy milimetr na wagę złota :p Quote
Yoko2009 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://i56.tinypic.com/2exsxz5.jpg Moniś jak zawsze piękny:) a gdzie drugi kawaler? cześć Aga:) wpadnijcie do nas:) Quote
karkakarka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Moni piekny! Aga ja bym chciała żeby mi taki "bleee" top knot wychodził ;) Quote
FREDZIU Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cześc pozdrawiamy poświatecznie, chłopaki sliczne, a te długie włoski naprawde godne podziwu, duzo pielegnacji i duzo pracy- uznanie;). Kartki stworzone przez Ciebie- szok:-o zdolniacha jesteś!!!! Quote
*Agnieszka* Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Yoko2009']http://i56.tinypic.com/2exsxz5.jpg Moniś jak zawsze piękny:) a gdzie drugi kawaler? cześć Aga:) wpadnijcie do nas:) Byłyśmy już;) [quote name='karkakarka']Moni piekny! Aga ja bym chciała żeby mi taki "bleee" top knot wychodził ;) Karina powiem Ci szczerze że mnie osobiście się one niezbyt widzą...ale pocieszam się tym że jeszcze trochę i chyba będzie już ok:) [quote name='FREDZIU']Cześc pozdrawiamy poświatecznie, chłopaki sliczne, a te długie włoski naprawde godne podziwu, duzo pielegnacji i duzo pracy- uznanie;). Kartki stworzone przez Ciebie- szok:-o zdolniacha jesteś!!!! Pielęgnacji troszkę jest nie powiem że nie ale ja już się przyzwyczaiłam..najgorsze dla mnie jest to poprawianie chyba papilotów,codziennie głowa idzie do zmiany,bynajmniej wąsy i broda a co do kartek heh..to prawie gotowce:)wystarczyło tylko zdjęcie dopasować w programie i po krzyku..no i jeszcze fajne tło znależć(a tego było baaardzo dużo) Quote
Jaga. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 aaaaaaaaaale włos :loveu: coś pięknego :loveu: Quote
dysia-u Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 cześć Asga jak czytam o pilenacji twoich chłopców to od razu spoglądam na Mejsule i ...biore szczotke do ręki hihi ma dziewczyna przechlapane hahahhaha Quote
*Jot* Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hej Aga !! A gdzie fotki Westerna ? Widzę,że Twój pupilek tylko a Weściu znika z galerii ? :shake: Quote
chrupcia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Aga :) czekam na fotki Westerna :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 dysia-u napisał(a):cześć Asga jak czytam o pilenacji twoich chłopców to od razu spoglądam na Mejsule i ...biore szczotke do ręki hihi ma dziewczyna przechlapane hahahhaha Biedna Mejsula:) *Jot* napisał(a):Hej Aga !! A gdzie fotki Westerna ? Widzę,że Twój pupilek tylko a Weściu znika z galerii ? :shake: Uparły się no.......będzie pupilek nr.2 też,tylko wolną chwilę muszę znależć..uciekła gdzieś no;) Ola & Kajtek napisał(a):Hej Aga :) Hej:) chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) czekam na fotki Westerna :loveu: No druga teraz..dziołchy!!!dobra ,dobra będą foty ale tak jak pisałam trochę póżniej:) Quote
Recommended Posts