Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Aga
zdjęcia jak zawsze piękne:loveu:
ale jeszcze na dogo puściutko, nie wszyscy skończyli świętowanie;)

Cześć Iwonka,oj tak dogo puściutkie ale pewnie juz jutro wszystko wróci do normy:)

Posted

Cześć Aga :) tak się czekało na te święta, a tutaj już po :o ojej tyle pracy na nie całe trzy dni.. :roll: ;)
widzę że Moni na święta prezentował się bez papilotów ;)
ale mi brakuje zdjęć Westerna :roll: :loveu:

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Aga :) tak się czekało na te święta, a tutaj już po :o ojej tyle pracy na nie całe trzy dni.. :roll: ;)
widzę że Moni na święta prezentował się bez papilotów ;)
ale mi brakuje zdjęć Westerna :roll: :loveu:

No tak ..święta ,święta i po świętach...Moni prezentował się bez papilotów jakieś 15 minut ...przećwiczyłam top knota..z efektem..bleeee.,Weściak bedzie moze jutro na fotkach;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Aha, a myślałam że Moni miał taki 'odpoczynek' świąteczny ;)

No nie ma tak...i tak nie kąpany był 2 tygodnie!!!szok!
*kleo* napisał(a):
No co Ty Kasia, te włosy są zbyt cenne żeby im odpoczynki robić i na straty narażać ;)

Co nie Klaudia?;)

Posted

Cześć Aga!

To już nudne, ale napiszę --> Piękny Moni! :loveu:

Pewnie dużo musiałaś włożyć pracy aby ten włos był taki jaki jest, ale efekty są! :p Cudnie się chłopak prezentuje! ;)

Posted

Karolina. napisał(a):
Cześć Aga!

To już nudne, ale napiszę --> Piękny Moni! :loveu:

Pewnie dużo musiałaś włożyć pracy aby ten włos był taki jaki jest, ale efekty są! :p Cudnie się chłopak prezentuje! ;)

Cześć Karolina:)
Praca połączona z przyjemnością jest zawsze przyjemna,choć czasem się nie chce do tego zabrać,kąpanie,suszenie ale jak już zacznę to jest ok;)szkoda tylko ze ta radość oglądania włosa rozpuszczonego trwa tak krótko:(chłopaki za bardzo dokazują żeby na coś takiego pozwolić,a zabranianie psu tego czy tamtego ,i traktowanie jak piękną kukiełkę jest bezsensu,dlatego wolę zawinąć ubrać koszulkę i niech oboje robią co chcą...;)

Posted

Cześc pozdrawiamy poświatecznie, chłopaki sliczne, a te długie włoski naprawde godne podziwu, duzo pielegnacji i duzo pracy- uznanie;).
Kartki stworzone przez Ciebie- szok:-o zdolniacha jesteś!!!!

Posted

[quote name='Yoko2009']http://i56.tinypic.com/2exsxz5.jpg Moniś jak zawsze piękny:) a gdzie drugi kawaler?
cześć Aga:) wpadnijcie do nas:)
Byłyśmy już;)
[quote name='karkakarka']Moni piekny!
Aga ja bym chciała żeby mi taki "bleee" top knot wychodził ;)
Karina powiem Ci szczerze że mnie osobiście się one niezbyt widzą...ale pocieszam się tym że jeszcze trochę i chyba będzie już ok:)
[quote name='FREDZIU']Cześc pozdrawiamy poświatecznie, chłopaki sliczne, a te długie włoski naprawde godne podziwu, duzo pielegnacji i duzo pracy- uznanie;).
Kartki stworzone przez Ciebie- szok:-o zdolniacha jesteś!!!!
Pielęgnacji troszkę jest nie powiem że nie ale ja już się przyzwyczaiłam..najgorsze dla mnie jest to poprawianie chyba papilotów,codziennie głowa idzie do zmiany,bynajmniej wąsy i broda

a co do kartek heh..to prawie gotowce:)wystarczyło tylko zdjęcie dopasować w programie i po krzyku..no i jeszcze fajne tło znależć(a tego było baaardzo dużo)

Posted

dysia-u napisał(a):
cześć Asga
jak czytam o pilenacji twoich chłopców to od razu spoglądam na Mejsule i ...biore szczotke do ręki hihi
ma dziewczyna przechlapane hahahhaha

Biedna Mejsula:)
*Jot* napisał(a):
Hej Aga !!
A gdzie fotki Westerna ?
Widzę,że Twój pupilek tylko a Weściu znika z galerii ? :shake:

Uparły się no.......będzie pupilek nr.2 też,tylko wolną chwilę muszę znależć..uciekła gdzieś no;)
Ola & Kajtek napisał(a):
Hej Aga :)

Hej:)
chrupcia napisał(a):
Cześć Aga :) czekam na fotki Westerna :loveu:

No druga teraz..dziołchy!!!dobra ,dobra będą foty ale tak jak pisałam trochę póżniej:)