*Agnieszka* Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Cześć dziewczyny:) Martyna mi podsunęła pomysł z kartkami,wczoraj mi zrobiła też śliczne a ja dziś pokombinowałam i też co nie co stworzyłam.. Życzenia od Monika:) Życzenia od Weściaka:) Quote
chrupcia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Cześć Aga :) jak przygotowania do świąt ?:razz: http://i56.tinypic.com/34qjm8m.jpg wspaniałe kartki :loveu: też bym taką chciała :roll: Quote
*Agnieszka* Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Yourii']Śliczne ! :loveu: [quote name='karkakarka']ładniusie karteczki :loveu: [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) jak przygotowania do świąt ?:razz: http://i56.tinypic.com/34qjm8m.jpg wspaniałe kartki :loveu: też bym taką chciała :roll: Dziękujemy:) Kasia podeślij fotkę to Ci mogę zrobić taką...jak chcesz:cool3: Quote
kiniaaa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ale piekne kartki, tylko wydrukować i rodzince wysyłać z życzeniami ;) Quote
chrupcia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Aga bardzo chętnie, ale jak na razie nie mam żadnej nadającej się fotki Jazzowej :roll: może jak byś miała czas to podrzuce Ci zdjęcie w czwartek po kąpieli ;) pewnie zrobie mu kilka fotek :p Quote
*Agnieszka* Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 chrupcia napisał(a):Aga bardzo chętnie, ale jak na razie nie mam żadnej nadającej się fotki Jazzowej :roll: może jak byś miała czas to podrzuce Ci zdjęcie w czwartek po kąpieli ;) pewnie zrobie mu kilka fotek :p To możesz podrzucić;) Quote
*Agnieszka* Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 laurin napisał(a):Cześć Agula :) Super karteczki :) Cześć Aniu:) Quote
laurin Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 agamewa napisał(a):Cześć Aniu:) Co słychać? Jak dzieciaki? Moi nie zapeszając zdrowieją :) Za to mnie dzisiaj gardło boli :( Quote
*Agnieszka* Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 laurin napisał(a):Co słychać? Jak dzieciaki? Moi nie zapeszając zdrowieją :) Za to mnie dzisiaj gardło boli :( Ach jakoś pomalutku...na szczęście na razie zdrowi..Mnie też często gardło boli dobry jest lek na takie sprawy Halset..u mnie się sprawdza.Idę zaraz do Ciebie w odwiedzinki. Quote
chrupcia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cześć Aga :) nie zapomniałam o Twojej propozycji i jutro zdjęcia Ci przyśle :eviltong: ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) nie zapomniałam o Twojej propozycji i jutro zdjęcia Ci przyśle :eviltong: ;) Spoko czekam;) Pegaza napisał(a):Ale super karteczki Ci wyszly..:) Dziękować ślicznie:) megi82 napisał(a):karteczki są cudowne I tutaj też dziękować:) Quote
Connected Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Karteczki super :multi: Witam się , korzystają z okazji chciałam Ci Aga życzyć pogodnych i wesołych świąt :) Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Connected napisał(a):Karteczki super :multi: Witam się , korzystają z okazji chciałam Ci Aga życzyć pogodnych i wesołych świąt :) Dziękuję Weronika i nawzajem:) Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Galeria kartek świątecznych Quote
Guest Fusiafusia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cześć Aga :) Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: http://i53.tinypic.com/293d9hs.jpg :loveu: Quote
chrupcia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Aga, ale sobie kartek na zapas narobiłaś, ohohoh ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 chrupcia napisał(a):Aga, ale sobie kartek na zapas narobiłaś, ohohoh ;) To takie próbki:)z ciekawości jak to będzie wyglądać:) Quote
Mawe Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Niech te święta sprawią, że będziecie potrafili cieszyć się tym co macie. Niech marzenia zmienią się w cele, do których będziecie dążyć. Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia, żeby pokonać przeciwność losu. Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam jak wyjątkowi jesteście. Wesołych świąt i szczęśliwego 2011 roku Quote
Recommended Posts