Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza. napisał(a):
No to opis macie super :)

Właśnie z opisu jestem najbardziej zadowolona:)
Connected napisał(a):
Gratuluję :multi::multi:
Wczoraj akurat myślałam o was , bo byłam w pobliżu Nowego Dworu :evil_lol::evil_lol:

Następnym razem zmówmy się wcześniej weż Pączka i pójdziemy z chłopakami na spacer jak będziesz znowu koło mnie przejeżdzała...co Ty na to????

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka serdecznie Ci gratuluję wspaniałego wyniku!!! Teraz czekamy na Złotko !!!
A będziecie na Zimowej w Nowym Dworze? Bo teraz to już się odważę podejść do Was :)

Posted

Tak byłam :) Ale byłam pół przytomna po 2 nieprzespanych nocach związanych z wyprawą na Łotwę na wystawę w sobotę więc wpadłam do legionowa i wypadłam a poza tym my mieliśmy ring na dworze i jakoś taki tłok był w hali że tylko wpadłam i wypadłam...

Posted

dzasta napisał(a):
Tak byłam :) Ale byłam pół przytomna po 2 nieprzespanych nocach związanych z wyprawą na Łotwę na wystawę w sobotę więc wpadłam do legionowa i wypadłam a poza tym my mieliśmy ring na dworze i jakoś taki tłok był w hali że tylko wpadłam i wypadłam...

No to tak jak u mnie wczoraj,w nocy nie spałam ani minuty o 3 czas już było wstać,męcząca podróż,choroba..myślałam że nie wyrobie..ale sie opłacało.
andzia23 napisał(a):
Cześć:multi:
Wielkie gratulacje.

Dziękujemy:)

Posted

agamewa napisał(a):

Następnym razem zmówmy się wcześniej weż Pączka i pójdziemy z chłopakami na spacer jak będziesz znowu koło mnie przejeżdzała...co Ty na to????

nie ma sprawy, z Wami sama przyjemność :)

Posted

Karolina. napisał(a):
A spotkałyście się wszystkie? :)

Tak spotkałyśmy ale o wspólnej fotce zapomniałyśmy(ale mi się zrymowało)
Nati28 napisał(a):
Aga jeszcze raz moje gratulacje!!! Pieknie wygladaliscie :loveu::loveu:

super ze sie poznalysmy ale szkoda ze fotki nie zrobilysmy wspolnej :roll:

Dzięki Natalka,właśnie szkoda że nie mamy wspólnej fotki:(