*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Cześć dziewczyny:) Ja to chyba mam pecha:(....rozchorowałam się na dobre..gorączka,jakieś dreszcze,masakra.Ja nie wiem jak ja pojadę na tę wystawę?????wczoraj tak mi było zimno pod kołdrą że cała się trzęsłam,gorączka mnie atakowała,dziś trochę lepiej ale głowa mi dosłownie pęka.Miałam Was poodwiedzać,jak dam radę to wpadnę do Was.. trzymajcie się pa. Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ojjj nie dobrze... Agnieszka kuruj się w łóżku pod kołdrą :p szybkiego powrotu do zdrowia:kciuki: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='chrupcia']Ojjj nie dobrze... Agnieszka kuruj się w łóżku pod kołdrą :p szybkiego powrotu do zdrowia:kciuki:[/QUOTE] Dzięki Kasia,trzymaj kciuki żebym wydobrzała..bo nie wiem co wtedy będzie z wystawą??? Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='chrupcia']Ojjj nie dobrze... Agnieszka kuruj się w łóżku pod kołdrą :p szybkiego powrotu do zdrowia:kciuki:[/QUOTE] Dzięki Kasia,trzymaj kciuki żebym wydobrzała..bo nie wiem co wtedy będzie z wystawą??? Quote
Connected Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aga, to się załatwiłaś :sad: Zdrowiej szybciutko :calus: Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 trzymam, trzymam Aga :kciuki: a może z nieświadomych nerwów ta gorączka ???????? moja mama zawsze tak ma :lol: Quote
Gucci13 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 hej Aga:multi: życzymy szybkiego powrotu do zdrowia;) Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Connected']Aga, to się załatwiłaś :sad: Zdrowiej szybciutko :calus:[/QUOTE] Dokładnie jak pech to pech. [quote name='chrupcia']trzymam, trzymam Aga :kciuki: a może z nieświadomych nerwów ta gorączka ???????? moja mama zawsze tak ma :lol:[/QUOTE] Nie...teraz to pełen luzik,zawsze to co robie pierwszy raz strasznie przeżywam i się nerwuję:evil_lol:ale teraz nie;)przewiało mnie pierwszego ubrałam się za grubo,przegrzałam się pożniej przewiało mnie no i gotowa już byłam na wielkie chorowanie. [quote name='Gucci13']hej Aga:multi: życzymy szybkiego powrotu do zdrowia;)[/QUOTE] Dzięki. Quote
syla929 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Tak strasznie zaniedbałam wasze galerie. Tyle się tu pozmieniało. Widzę nowy lokator - bardzo piękny :) Nawet nie jestem w temacie, nie zdążę nadrobić, więc pytam. Z Westernem jeździsz na wystawy? Bo z tego co pamiętam na początku nie mogłaś bo coś nie tak jeszcze było. Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Nie nie jeżdzimy:(został pieskiem na kolanka do kochania z wielkim serduchem.Pamiętam moje nadzieje i plany,które póżniej prysły w maju,ale w lipcu na pociechę zamieszkał Moni..dlatego wiem że to pomaga,u mnie zawiedzione plany i marzenia z Westem zamieniłam na realne już z Harmonim. Sylwia pieski płci męskiej mają wieeeeeelkie serducha i potrafią bardzo mocno kochać. Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='agamewa']Sylwia pieski płci męskiej mają wieeeeeelkie serducha i potrafią bardzo mocno kochać.[/QUOTE] Potwierdzam! mam dowód Jazzowy :loveu: ale sunie też są wspaniałe :) Quote
dysia-u Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 oj Mejsi to dopiero przylepka , to taki psiokot , tylko by się łasiła Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='chrupcia']Potwierdzam! mam dowód Jazzowy :loveu: ale sunie też są wspaniałe :)[/QUOTE] Dlatego też myślę o suni;) [quote name='dysia-u']oj Mejsi to dopiero przylepka , to taki psiokot , tylko by się łasiła[/QUOTE] He he..nie kuś.. Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='chrupcia']Potwierdzam! mam dowód Jazzowy :loveu: ale sunie też są wspaniałe :)[/QUOTE] Dlatego też myślę o suni;) [quote name='dysia-u']oj Mejsi to dopiero przylepka , to taki psiokot , tylko by się łasiła[/QUOTE] He he..nie kuś.. Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ojj też bym chciała dziewczynkę :loveu: i bym nie miała problemu z obiusianym włosem :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='chrupcia']ojj też bym chciała dziewczynkę :loveu: i bym nie miała problemu z obiusianym włosem :evil_lol:[/QUOTE] A ja z Harmonim nie mam:eviltong:bo on często siusia jak dziewczynka:evil_lol:i dla tego zazwyczaj w domu wołam na niego nie Moni a Monika:lol: Quote
dysia-u Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 no to tak , jakbys miała sunie hihihihi Quote
slawi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziewczynki też się obsikują:evil_lol: Aga lecz się intensywnie, to choróbsko całkiem nie w porę:shake: Quote
*Jot* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cześć Agucha :diabloti: Jutro na Polsacie jest film dla nas.Albo 21.50 albo o 22,nie pamiętam dokładnie.Z N.Cage,"Kult " czy coś w tym stylu.Widziałam reklamy i zapowiada się ciekawie.A jaki będzie to jutro zobaczymy. :razz: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='dysia-u']no to tak , jakbys miała sunie hihihihi O taaak heh:) [quote name='slawi']Dziewczynki też się obsikują:evil_lol: Aga lecz się intensywnie, to choróbsko całkiem nie w porę:shake: Oj tak zdecydowanie nie w porę,zawaliłam treningi z monim ach szkoda gadać,nie wiem jak to będzie?? [quote name='jot11']Cześć Agucha :diabloti: Jutro na Polsacie jest film dla nas.Albo 21.50 albo o 22,nie pamiętam dokładnie.Z N.Cage,"Kult " czy coś w tym stylu.Widziałam reklamy i zapowiada się ciekawie.A jaki będzie to jutro zobaczymy. :razz: Cześć Jolek;)o to fajnie:)trzeba będzie obejrzeć. Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='dysia-u']no to tak , jakbys miała sunie hihihihi O taaak heh:) [quote name='slawi']Dziewczynki też się obsikują:evil_lol: Aga lecz się intensywnie, to choróbsko całkiem nie w porę:shake: Oj tak zdecydowanie nie w porę,zawaliłam treningi z monim ach szkoda gadać,nie wiem jak to będzie?? [quote name='jot11']Cześć Agucha :diabloti: Jutro na Polsacie jest film dla nas.Albo 21.50 albo o 22,nie pamiętam dokładnie.Z N.Cage,"Kult " czy coś w tym stylu.Widziałam reklamy i zapowiada się ciekawie.A jaki będzie to jutro zobaczymy. :razz: Cześć Jolek;)o to fajnie:)trzeba będzie obejrzeć. Quote
Connected Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='jot11']Cześć Agucha :diabloti: Jutro na Polsacie jest film dla nas.Albo 21.50 albo o 22,nie pamiętam dokładnie.Z N.Cage,"Kult " czy coś w tym stylu.Widziałam reklamy i zapowiada się ciekawie.A jaki będzie to jutro zobaczymy. :razz: to ja też sobie obejrzę jak nie usnę:evil_lol::evil_lol: Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aga będzie dobrze ! :multi: :kciuki: nie kracz! że tak powiem :lol: Quote
Princess_York Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Będzie okej ,jak coś to pomogę na wystawie ;) ,z miłą chęcią :-D . Aga mam taakie wielkie marzenie.... będę mogła ustawić i przejść się z Monim ? Tak strasznie mi się podoba i chciałabym zobaczyć jak to jest z innym psem ,bo Arwene to na wylot znam:lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='chrupcia']Aga będzie dobrze ! :multi: :kciuki: nie kracz! że tak powiem :lol: Trochę mi już lepiej wzięłam garść prochów,zobaczymy? [quote name='Princess_York']Będzie okej ,jak coś to pomogę na wystawie ;) ,z miłą chęcią :-D . Aga mam taakie wielkie marzenie.... będę mogła ustawić i przejść się z Monim ? Tak strasznie mi się podoba i chciałabym zobaczyć jak to jest z innym psem ,bo Arwene to na wylot znam:lol: Nie ma sprawy;)heh. [quote name='Connected']to ja też sobie obejrzę jak nie usnę:evil_lol::evil_lol: Ja też muszę sobie go obejrzeć:) Quote
Recommended Posts