Karolina. Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 agamewa napisał(a):Mam 2 psiaka,to znaczy dziadki mają (pisałam już kiedyś o nim)mix onka. Aha, to nie wiedziałam, musiałam przeoczyć ;) Quote
chrupcia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Odwiedzam galerie wasze, ale jakoś nie mam nastroju dzisiaj i jestem trochę zmęczona... ale u Ciebie Aga musiałam napisać - mega włos ma Moni jestem pod wrażeniem :o mojej siostrze się też bardzo podoba, chociaż zawsze mówi że woli yoreczki z krótką fryzurką :p Quote
*kleo* Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Wszędzie mały ruch, a tutaj jak zwykle sporo miałam do nadrobienia ;) Faktycznie włos Moniemu urósł od ostatniego razu :p Taki to aż się chce pielęgnować nie? Ja tak mam z Ulą, właściwie co kąpiel widać efekty to od razu inna robota :p A co do spacerów, to ja nawet z trzema psami na raz chodziłam. Ale u mnie w centrum mało jest dużych psów latających luzem, a nawet jeśli to nie są jakieś agresywne, więc się nie boję. Quote
Iza. Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg niesamowicie długi ten włos już ma, bardzo szybko mu rośnie :loveu: Quote
Pegaza Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Wlosiska Moniego robia wrazenie:) super sa:loveu: Quote
karkakarka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Hej Aga! Włos moniego imponujący - szybko mu rośnie :D Quote
megi82 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg jestem pod wrażeniem...ogromnym....piekny widok Quote
Connected Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Aga. ;) wpadłam po krótkiej nieobecności i tak patrze że jakieś pustki na dogo :sad: Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Aga... Ciebie tak długo nie ma :o nie wierze ;) wracaj nam tu szynko z fotkami ! :p Quote
dagos1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Aga, a ty gdzie????? Włos Moniego - bezcenny. Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='chrupcia']Odwiedzam galerie wasze, ale jakoś nie mam nastroju dzisiaj i jestem trochę zmęczona... ale u Ciebie Aga musiałam napisać - mega włos ma Moni jestem pod wrażeniem :o mojej siostrze się też bardzo podoba, chociaż zawsze mówi że woli yoreczki z krótką fryzurką :p Cześć Kasia:)włosiska troszkę mu urosły;) [quote name='*kleo*']Wszędzie mały ruch, a tutaj jak zwykle sporo miałam do nadrobienia ;) Faktycznie włos Moniemu urósł od ostatniego razu :p Taki to aż się chce pielęgnować nie? Ja tak mam z Ulą, właściwie co kąpiel widać efekty to od razu inna robota :p A co do spacerów, to ja nawet z trzema psami na raz chodziłam. Ale u mnie w centrum mało jest dużych psów latających luzem, a nawet jeśli to nie są jakieś agresywne, więc się nie boję. Cześć Klaudia;)o tak masz rację że włos ,który cieszy miło się go pielęgnuje,ja to teraz trochę eksperymentuje z kosmetykami....mam nadzieję że po moich zabiegach moni nie wyłysieje heh:) [quote name='Iza.']http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg niesamowicie długi ten włos już ma, bardzo szybko mu rośnie :loveu: Witamy się:)na początku nie widziałam różnicy ale przeglądając foty to faktycznie włos rośnie mu szybko. [quote name='Yoko2009']Witam wieczorowo:) Witamy przed południowo:multi: [quote name='Pegaza']Wlosiska Moniego robia wrazenie:) super sa:loveu: Hej:multi:fajnie że się podobają;) [quote name='karkakarka']Hej Aga! Włos moniego imponujący - szybko mu rośnie :D Cześć Karina:multi: [quote name='megi82']http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg jestem pod wrażeniem...ogromnym....piekny widok Dziękujemy:) [quote name='Connected']Cześć Aga. ;) wpadłam po krótkiej nieobecności i tak patrze że jakieś pustki na dogo :sad: Cześć Weronika:multi: [quote name='chrupcia']Aga... Ciebie tak długo nie ma :o nie wierze ;) wracaj nam tu szynko z fotkami ! :p Cześć Kasia raz jeszcze....a czasem tak bywa..na odwyku byłam heh;) Cześć dziewczyny:multi:dzięki za pilnowanie mojej galerii,i łłłłło matko dzięki za tyle komplementów dla Moniego...aż się chce dalej go pielęgnować za tyle miłych usłyszanych słów;) I jak po świętach i długim weekendzie???nie wiem jak Wy ale ja kiedyś bardziej odczuwałam obecność tych świąt:(a teraz?było minęło..nie wiem dla czego tak czułam??? Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 dagos1 napisał(a):Cześć Aga, a ty gdzie????? Włos Moniego - bezcenny. Hej:multi:dzięki,dzięki..dziewczyny naprawdę mnie zdopingowałyście heh:) A nie było mnie trochę..tzn.zaglądałam ale nic nie pisałam:oops: Quote
dagos1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Opłacała się praca, możesz być dumna z siebie i Moniego też. A co to za nowa odżywka??? Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 dagos1 napisał(a):Opłacała się praca, możesz być dumna z siebie i Moniego też. A co to za nowa odżywka??? Odżywka to jedwab;) Quote
kiniaaa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Hej Aga;) w końcu jesteś:p Ja też już tych świąt nie odczułam, jakoś tak dziwnie... Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 kiniaaa napisał(a):Hej Aga;) w końcu jesteś:p Ja też już tych świąt nie odczułam, jakoś tak dziwnie... Hej Kinia:multi:dokładnie..myślałam że tylko ja tak??? Quote
Iza. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Aga :) A co do świąt, kiedyś jakoś bardziej odczuwałam tą atmosferę. I to już nie chodzi nawet o samo święto zmarłych, ale chociażby Boże Narodzenie czy Wielkanoc. Nie wiem sama czemu tak się stało, ale od jakiegoś czasu tak mam, a szkoda. Jedyny element święta zmarłych który mi pozostał, to chodzenie na cmentarz wieczorem w te kilka dni. To dla mnie coś niesamowitego, te wszystkie światełka, jakos tak nastraja mnie to do przemyśleń... Quote
Pegaza Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Apropo swiat ja juz mysle o nich co podac co kupic i wogole;) jakos tak cieplej mi na serduchu jak se o nich pomysle..:) Quote
Karolina. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Aga :) Dla mnie też te "święta" były mniej odczuwalne niż kiedyś... ale cóż, inne czasy... Jestem ciekawa jak moje dzieci czy ogólnie dzieci osób z mojego pokolenia będą obchodziły te i inne święta w przyszłości. Czy to w ogóle z czasem nie zaniknie? Tak rozmawiałam ostatnio z ciocią, że kiedyś to były fajne czasy :) Nawet nie tak dawno temu... dosłownie kilka lat wstecz. Pamiętam jak w podstawówce nagrywałam piosenki z radia na kasety z magnetofonu, a jaka frajda była jak się upolowało TĄ piosenkę :) Mój brat już tego nie miał :) Przykładów takich można by było mnożyć... Niby nic, ale to już nie wróci, nadchodzi nowe ;) Quote
Connected Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Racja Karolina, kiedyś inaczej było, inny klimat itp.. Ja już w tamtym roku na boże narodzenie zauważyłam że wszystko się zmienia .Nie ma już takiej atmosfery, nie czuje się już tych świąt jakoś.. szybko przychodzi szybko odchodzi .Minie i się nie czuje nawet tego.. Kiedyś myślałam że to może przez to że dorastam.. ale teraz widzę że to świat i ludzie się zmieniają .. Ja to coś czuje że za pare lat, następne pokolenia to już nie będą praktykować świąt. Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dokładnie tak, kiedyś to jakoś czekałam na te wszystkie święta i się czuło je w powietrzu, a teraz to tak już się na to inaczej patrzy. Quote
*kleo* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja mam tak samo jeśli chodzi o święta, też jakoś specjalnie ich nie odczułam. Fakt, kiedyś było inaczej, czy to ze świętami, czy jak spojrzę jakie rozrywki ma mój brat, a jakie ja w jego wieku miałam. Jakoś mam wrażenie, że kiedyś było... fajniej? Cześć Aga :p Quote
Connected Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cześć Aga , gdzie się podziewasz ? :eviltong: Quote
Recommended Posts