Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedzam galerie wasze, ale jakoś nie mam nastroju dzisiaj i jestem trochę zmęczona...

ale u Ciebie Aga musiałam napisać - mega włos ma Moni jestem pod wrażeniem :o mojej siostrze się też bardzo podoba, chociaż zawsze mówi że woli yoreczki z krótką fryzurką :p

Posted

Wszędzie mały ruch, a tutaj jak zwykle sporo miałam do nadrobienia ;)

Faktycznie włos Moniemu urósł od ostatniego razu :p Taki to aż się chce pielęgnować nie? Ja tak mam z Ulą, właściwie co kąpiel widać efekty to od razu inna robota :p

A co do spacerów, to ja nawet z trzema psami na raz chodziłam. Ale u mnie w centrum mało jest dużych psów latających luzem, a nawet jeśli to nie są jakieś agresywne, więc się nie boję.

Posted

[quote name='chrupcia']Odwiedzam galerie wasze, ale jakoś nie mam nastroju dzisiaj i jestem trochę zmęczona...

ale u Ciebie Aga musiałam napisać - mega włos ma Moni jestem pod wrażeniem :o mojej siostrze się też bardzo podoba, chociaż zawsze mówi że woli yoreczki z krótką fryzurką :p
Cześć Kasia:)włosiska troszkę mu urosły;)
[quote name='*kleo*']Wszędzie mały ruch, a tutaj jak zwykle sporo miałam do nadrobienia ;)

Faktycznie włos Moniemu urósł od ostatniego razu :p Taki to aż się chce pielęgnować nie? Ja tak mam z Ulą, właściwie co kąpiel widać efekty to od razu inna robota :p

A co do spacerów, to ja nawet z trzema psami na raz chodziłam. Ale u mnie w centrum mało jest dużych psów latających luzem, a nawet jeśli to nie są jakieś agresywne, więc się nie boję.
Cześć Klaudia;)o tak masz rację że włos ,który cieszy miło się go pielęgnuje,ja to teraz trochę eksperymentuje z kosmetykami....mam nadzieję że po moich zabiegach moni nie wyłysieje heh:)
[quote name='Iza.']http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg
niesamowicie długi ten włos już ma, bardzo szybko mu rośnie :loveu:
Witamy się:)na początku nie widziałam różnicy ale przeglądając foty to faktycznie włos rośnie mu szybko.
[quote name='Yoko2009']Witam wieczorowo:)
Witamy przed południowo:multi:
[quote name='Pegaza']Wlosiska Moniego robia wrazenie:)
super sa:loveu:
Hej:multi:fajnie że się podobają;)
[quote name='karkakarka']Hej Aga! Włos moniego imponujący - szybko mu rośnie :D
Cześć Karina:multi:
[quote name='megi82']http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg jestem pod wrażeniem...ogromnym....piekny widok
Dziękujemy:)
[quote name='Connected']Cześć Aga. ;)
wpadłam po krótkiej nieobecności i tak patrze że jakieś pustki na dogo :sad:
Cześć Weronika:multi:
[quote name='chrupcia']Aga... Ciebie tak długo nie ma :o nie wierze ;)
wracaj nam tu szynko z fotkami ! :p

Cześć Kasia raz jeszcze....a czasem tak bywa..na odwyku byłam heh;)

Cześć dziewczyny:multi:dzięki za pilnowanie mojej galerii,i łłłłło matko dzięki za tyle komplementów dla Moniego...aż się chce dalej go pielęgnować za tyle miłych usłyszanych słów;)
I jak po świętach i długim weekendzie???nie wiem jak Wy ale ja kiedyś bardziej odczuwałam obecność tych świąt:(a teraz?było minęło..nie wiem dla czego tak czułam???

Posted

dagos1 napisał(a):
Cześć Aga, a ty gdzie?????
Włos Moniego - bezcenny.

Hej:multi:dzięki,dzięki..dziewczyny naprawdę mnie zdopingowałyście heh:)
A nie było mnie trochę..tzn.zaglądałam ale nic nie pisałam:oops:

Posted

Cześć Aga :)

A co do świąt, kiedyś jakoś bardziej odczuwałam tą atmosferę. I to już nie chodzi nawet o samo święto zmarłych, ale chociażby Boże Narodzenie czy Wielkanoc.
Nie wiem sama czemu tak się stało, ale od jakiegoś czasu tak mam, a szkoda.
Jedyny element święta zmarłych który mi pozostał, to chodzenie na cmentarz wieczorem w te kilka dni. To dla mnie coś niesamowitego, te wszystkie światełka, jakos tak nastraja mnie to do przemyśleń...

Posted

Cześć Aga :)

Dla mnie też te "święta" były mniej odczuwalne niż kiedyś... ale cóż, inne czasy... Jestem ciekawa jak moje dzieci czy ogólnie dzieci osób z mojego pokolenia będą obchodziły te i inne święta w przyszłości. Czy to w ogóle z czasem nie zaniknie?

Tak rozmawiałam ostatnio z ciocią, że kiedyś to były fajne czasy :) Nawet nie tak dawno temu... dosłownie kilka lat wstecz. Pamiętam jak w podstawówce nagrywałam piosenki z radia na kasety z magnetofonu, a jaka frajda była jak się upolowało TĄ piosenkę :) Mój brat już tego nie miał :) Przykładów takich można by było mnożyć... Niby nic, ale to już nie wróci, nadchodzi nowe ;)

Posted

Racja Karolina, kiedyś inaczej było, inny klimat itp..
Ja już w tamtym roku na boże narodzenie zauważyłam że wszystko się zmienia .Nie ma już takiej atmosfery, nie czuje się już tych świąt jakoś.. szybko przychodzi szybko odchodzi .Minie i się nie czuje nawet tego.. Kiedyś myślałam że to może przez to że dorastam.. ale teraz widzę że to świat i ludzie się zmieniają ..
Ja to coś czuje że za pare lat, następne pokolenia to już nie będą praktykować świąt.

Posted

Ja mam tak samo jeśli chodzi o święta, też jakoś specjalnie ich nie odczułam. Fakt, kiedyś było inaczej, czy to ze świętami, czy jak spojrzę jakie rozrywki ma mój brat, a jakie ja w jego wieku miałam. Jakoś mam wrażenie, że kiedyś było... fajniej?

Cześć Aga :p