*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Yoko2009']Wiesz Aga, jak pisałam tego posta u Ciebie to o tym samym pomyslałam, chodzi mi po głowie druga sunia ale poważnie muszę sie zastanowić, bo jest tak jak piszesz...z dwoma naraz nie ma szans odpowiednio szybko zareagować chociaz inne dziewczyny jakoś sobie radzą:) Jak ktoś ma szybki refleks i mocne nerwy to sobie poradzi ,ja jestem straszna panikara i mój strach spotęgował by jeszcze agresję...i nie szczęście gotowe,ale tak jak pisałam jest to bardziej uciążliwe,wychodzimy pojedyńczo..ale poczucie bezpieczeństwa jest większe. [quote name='Connected']http://i51.tinypic.com/o6cgoi.jpg ale sobie znalazł miejsce na spanie:evil_lol::evil_lol: jej aż łzy mi naszły do oczu jak przeczytałam co spotkało Grace :-( nie wiem jakbym sobie poradziła jakby zabrakło Pączusia.. lepiej u tym w ogóle nie myśleć ... :sad: Ja też nie wiem co bym zrobiła????:(szkoda mi tej małej Grace,dziewczyny ją z dg znały. Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Gucci13 napisał(a):bry w piątek:) Cześć Guciaki..wreszcie weekend co???za tydzień wystawa ups:eviltong:a my wcale nie ćwiczymy heh:) Quote
Gucci13 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 o tak, niedługo będzie też halloween:multi: dzień cudowny poprostu, zero kartkówek i sprawdzianów, a do domu przyszłam wymalowana:diabloti: a na wystawie będziemy trzymać kciukasy za was;) Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Gucci13 napisał(a):o tak, niedługo będzie też halloween:multi: dzień cudowny poprostu, zero kartkówek i sprawdzianów, a do domu przyszłam wymalowana:diabloti: a na wystawie będziemy trzymać kciukasy za was;) No tak przecież nie długo już hallowenn..cukierek albo psikus heh:) A co do wystawy to na szczęście nie panikuję i nie przeżywam jej już tak jak Legionowskiej..tam to się działo heh:) teraz pełen luzik;) Quote
Gucci13 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 miałam nawet zamówić przebranie Gutkowi ale zapomniałam:evil_lol: trzymamy kciuki za 1 lokate:multi: Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Gucci13 napisał(a):miałam nawet zamówić przebranie Gutkowi ale zapomniałam:evil_lol: trzymamy kciuki za 1 lokate:multi: He he ale fajnie by wyglądał,1 lokata no no ,fajnie by było ....;) Quote
chrupcia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jak ide z Jazzem to rozglądam sie czy jakiś pies nie jest puszczony, a nawet do Axela nie mam sto pro zaufania.. najbardziej z wszystkich psów w okolicy to boje się tego rotka co kiedyś gdzieś pisałam że był puszczony... :roll: Cześć Aga :) a kiedy to wystawa kolejna ? :razz: Quote
Aleksandra:) Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dobry wieczór :) oo widzę że kolejna wystawa się szykuje ;) złotka życzymy Quote
Borówka16 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Aguś :) Jezu...czytałam historię Grace :( Nawet nie wiedziałam co napisać ,w takim szoku byłam :placz: Ja też jak widzę jakiegoś dużego psa to Lucky myk na rączki idzie..bo przecież lepiej zapobiegać... Quote
Connected Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 agamewa napisał(a): A co do wystawy to na szczęście nie panikuję i nie przeżywam jej już tak jak Legionowskiej..tam to się działo heh:) teraz pełen luzik;) no i tak ma być :laugh2_2::thumbs: Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 chrupcia napisał(a):Jak ide z Jazzem to rozglądam sie czy jakiś pies nie jest puszczony, a nawet do Axela nie mam sto pro zaufania.. najbardziej z wszystkich psów w okolicy to boje się tego rotka co kiedyś gdzieś pisałam że był puszczony... :roll: Cześć Aga :) a kiedy to wystawa kolejna ? :razz: Kasia ja też tak mam,ciągle na spacerze czuję dziwny nie pokój i wyobrażam sobie nie wiadomo co... Wystawa..chyba 12 grudnia.. Aleksandra:) napisał(a):dobry wieczór :) oo widzę że kolejna wystawa się szykuje ;) złotka życzymy Witamy:multi: Borówka16 napisał(a):Cześć Aguś :) Jezu...czytałam historię Grace :( Nawet nie wiedziałam co napisać ,w takim szoku byłam :placz: Ja też jak widzę jakiegoś dużego psa to Lucky myk na rączki idzie..bo przecież lepiej zapobiegać... Straszne to:shake: Connected napisał(a):no i tak ma być :laugh2_2::thumbs: Dokładnie:lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Dziewczyny mam dwie foty po kąpielowe Moniego...szkoda że kiepska jakość:shake: podobały dziś mi się jego kudełki...nowa odżywka heh:lol: Jeszcze głowa nie wysuszona do końca;) Przy okazji zerkniemy co w tv dziś leci:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Dziewczyny zainteresowane wystawą zimową w Legionowie....wystawa odbędzie się w Nowym Dworze Mazowieckim!!!!!!Hurra!!! Karolina ...dla Ciebie wtedy łatwy dojazd będzie... Quote
Connected Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='agamewa']Dziewczyny zainteresowane wystawą zimową w Legionowie....wystawa odbędzie się w Nowym Dworze Mazowieckim!!!!!!Hurra!!! Karolina ...dla Ciebie wtedy łatwy dojazd będzie... o proszę ,a wiadomo dlaczego takaż zmiana nastąpiła ?:eviltong: w sumie dla mnie to nie ma dużej różnicy bo i tak jak jadę to siódemką , więc żeby do legionowa to przez nowy dwór ;) http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg :-o ale już ma pięknyy długi włos :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Connected']o proszę ,a wiadomo dlaczego takaż zmiana nastąpiła ?:eviltong: w sumie dla mnie to nie ma dużej różnicy bo i tak jak jadę to siódemką , więc żeby do legionowa to przez nowy dwór ;) http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg :-o ale już ma pięknyy długi włos :cool3: Cześć Weronika:multi:Dla mnie ta zmiana wyszła na korzyść bo wtedy to mam już bardzo blisko:lol: A co do włosów to fakt trochę mu znów urosły:p Quote
Connected Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No dla Ciebie to w sam raz, mi w sumie też dużej różnicy nie robi to. Tylko nie wiem czy tata będzie chciał jechać.. bo to śnieg ślisko .. ale dobra okaże się później Zapraszam na zdjęcia bo dodałam ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Connected napisał(a):No dla Ciebie to w sam raz, mi w sumie też dużej różnicy nie robi to. Tylko nie wiem czy tata będzie chciał jechać.. bo to śnieg ślisko .. ale dobra okaże się później Zapraszam na zdjęcia bo dodałam ;) Byłam i widziałam:) A ta wystawa to taki fajny okres przed świąteczny to i atmosferka może będzie ciekawa....zmienili nam sędziego,dla mnie chyba lepiej:p Quote
kiniaaa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://i56.tinypic.com/1rdhet.jpg ale ma piękny włos :crazyeye: :loveu: Aga a jakiej odżywki teraz używacie? Witamy :multi: Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Cześć Aga:) http://i56.tinypic.com/1rdhet.jpg - ten jego włos jest niedoopisania:):) jaki dłuuuugi, super:):) ps. u nas też są fotki Quote
*Agnieszka* Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='kiniaaa']http://i56.tinypic.com/1rdhet.jpg ale ma piękny włos :crazyeye: :loveu: Aga a jakiej odżywki teraz używacie? Witamy :multi: Hej:multi:dziękujemy;) [quote name='Yoko2009']Cześć Aga:) http://i56.tinypic.com/1rdhet.jpg - ten jego włos jest niedoopisania:):) jaki dłuuuugi, super:):) ps. u nas też są fotki Hej:multi:Byliśmy na foteczkach,Yokula śliczna..zresztą jak zwykle a ubranko super. Quote
Aleksandra:) Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ale Moniś ma już dłuuugi i piękny włos brawo Aga ;) Quote
Karolina. Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Cześć Aga :) Ale miałam u Ciebie do nadrabiania... Po pierwsze, widziałam śliczne zdjęcia :) Po drugie, nigdy nie wspominałaś że masz jeszcze jednego psa... możesz o nim coś więcej powiedzieć? A po trzecie, to co dojazdu, to nie ode mnie to zależy. Jeśli nasza forumowa Iwonka pojedzie, to prawdopodobnie ja się z nią zabiorę, a jeśli ona zrezygnuje, to i ja nie pojadę. Ale to jej decyzja, i nie chciałabym tutaj na niej wywierać jakiejś presji, więc na razie nie chcę obiecywać czy będę czy nie będę ;) Zobaczymy ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Aga :) Ale miałam u Ciebie do nadrabiania... Po pierwsze, widziałam śliczne zdjęcia :) Po drugie, nigdy nie wspominałaś że masz jeszcze jednego psa... możesz o nim coś więcej powiedzieć? A po trzecie, to co dojazdu, to nie ode mnie to zależy. Jeśli nasza forumowa Iwonka pojedzie, to prawdopodobnie ja się z nią zabiorę, a jeśli ona zrezygnuje, to i ja nie pojadę. Ale to jej decyzja, i nie chciałabym tutaj na niej wywierać jakiejś presji, więc na razie nie chcę obiecywać czy będę czy nie będę ;) Zobaczymy ;) Mam 2 psiaka,to znaczy dziadki mają (pisałam już kiedyś o nim)mix onka.Fajnie by było gdybyś mogła przyjechać;) [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Aga :multi: Cześć:multi: Quote
Recommended Posts