Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']http://i51.tinypic.com/33kzs76.jpg ale cuuuuudny:loveu:

[quote name='kiniaaa']Gratulujemy! :) :multi:

Dziewczyny dziękujemy,tak jak już pisałam stres mnie zjadł gdyby nie to mieliśmy szanse na 1 lokatę,daliśmy plamę w porównaniu,no ale będziemy ćwiczyć dalej,w ogóle wrażenia mega:)było mi strasznie miło jak podchodzili obcy ludzie i nam gratulowali,w ogóle jestem w szoku!!nie liczyłam na lokatę,a tu aż mamy 2 i ocenę doskonałą:)

Posted

[quote name='chrupcia']http://i51.tinypic.com/15f591.jpg śliczny jest :loveu:

Aga tak myślałam że pójdzie Wam super :cool3: wynik znakomity :multi:
Moni pięknie stał :loveu: chyba zachowywał się dobrze :p

GRATULUJE WYNIKU :multi:

Z tym jego zachowaniem to nie było tak dobrze:)ale nie ma się co dziwić,były momenty w których nie chciał współpracować,ale to jego pierwszy raz,sędzia wiedział że to jego debiut i stwierdził że chłopak jest bardzo dzielny

Posted

[quote name='agamewa']Z tym jego zachowaniem to nie było tak dobrze:)ale nie ma się co dziwić,były momenty w których nie chciał współpracować,ale to jego pierwszy raz,sędzia wiedział że to jego debiut i stwierdził że chłopak jest bardzo dzielny[/QUOTE]

no to super :multi: i fajnie że ludzie mili, gratulowali i w ogóle to fajna atmosfera :p

Posted

Gratulacje :)
Moni stoi bardzo ładnie, ślicznie się zaprezentował:) Nic dziwnego ,że sreberko dostał:)
jak się "odnalazł" w nowej sytuacji?
jak wrażenia?

Posted

[quote name='chrupcia']no to super :multi: i fajnie że ludzie mili, gratulowali i w ogóle to fajna atmosfera :p[/QUOTE]
Kasiu atmosfera była suuper,ale gwar i hałas nie do zniesienia:(
[quote name='slawi']Gratulacje :)
Moni stoi bardzo ładnie, ślicznie się zaprezentował:) Nic dziwnego ,że sreberko dostał:)
jak się "odnalazł" w nowej sytuacji?
jak wrażenia?[/QUOTE]
Moniś na początku był strasznie przerażony,skakał na mnie,nie chciał się wystawiać,ale póżniej poszło, na stoliku macanko było bardzo długie,naszą klasę trzymał sędzia ok 15 minut,jak nie więcej,trzeba było chodzić,stawiać no dla nas mega zadanie.
[quote name='andzia23']Wielkie gratulację:multi: Ale go przygotowałaś profesjonalnie do wystawy. Super!!! Świetnie wyglądał:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy:)Przygotowanie to zasługa mojej koleżanki...Magda dziękuję Ci:)

Posted

[quote name='andzia23']Wielkie gratulację:multi: Ale go przygotowałaś profesjonalnie do wystawy. Super!!! Świetnie wyglądał:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Princess_York']Gratuulacje !!! :multi: Super !! :multi:[/QUOTE]

Dziękujemy:loveu:dziękujemy za kciuki to pewnie one pomogły:)
Zaraz będą dalsze foty

Guest Fusiafusia
Posted

GRATULACJE!!!!!!!!! :multi:
ŚLICZNE ZDJĄTKA Z WYSTAWY :loveu: