dagos1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No widzisz Aga, taki śliczny a nie chciałaś nam go pokazać. Od dzisiaj będziemy walczyć o prawa Westerna do równego traktowania. Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='jot11']Oj udzieliło :evil_lol: Ale ja tak łagodnie,bardziej się nie odważę bo zostałabym wyrzucona z całego forum...:roll: :evil_lol: Edit: Aga dziękuję za foteczki dla mnie,bardzo to miłe :oops: Może częściej będę się czepiać co? :diabloti: He he:)Jola zmobilizowałaś mnie do obfocenia Westa....czasem takie czepialstwo popłaca:)he he:)nie dobra pańcia oj niedobra-wstydż się Aga:oops: Ale on ten włos ma teraz...i jeszcze po tym podcięciu..... Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 dagos1 napisał(a):No widzisz Aga, taki śliczny a nie chciałaś nam go pokazać. Od dzisiaj będziemy walczyć o prawa Westerna do równego traktowania. Jak wyżej dlaczego niepokazywany!ale ok,jak chcecie szproteczkę to będziecie ją mieli:)no to teraz Moniego Wam nie pokaże:eviltong: Quote
*Jot* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 agamewa napisał(a):He he:)Jola zmobilizowałaś mnie do obfocenia Westa....czasem takie czepialstwo popłaca:)he he:)nie dobra pańcia oj niedobra-wstydż się Aga:oops: No to mi się podoba.:multi: Teraz już będzie sprawiedliwie po 20 fotek każdego chłopaka.:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Szkoda że nie chcą pozować razem.... Quote
Borówka16 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hej Aga :loveu: http://i53.tinypic.com/2j13kpc.jpg Piękniutki Westernik :) Quote
Marzena* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Oj jak dobrze, że nasza czepialska Jola czepiła się Ciebie :evil_lol: Mogłam chociaż napatrzeć się na ślicznego Weścika bo wiesz, że on jest baaaardzo w moim typie :) Oczywiście Monisiowi nic nie ujmując bo chłopak równie piękny ;) Quote
*kleo* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hej Aga :p Moni cudeńko :) A Westa i tak prędzej czy później ostrzyżesz, wróżę Ci to :diabloti: Jeszcze trochę w długich potrzymasz, a potem zacznie wyglądać jak Gracka przed obcięciem, a znając Ciebie będzie Cię to denerwować :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Aga :loveu: http://i53.tinypic.com/2j13kpc.jpg Piękniutki Westernik :) Cześć Ola,dziękuje za komplemencik dla Weścika:) [quote name='Viky i Ja']Oj jak dobrze, że nasza czepialska Jola czepiła się Ciebie :evil_lol: Mogłam chociaż napatrzeć się na ślicznego Weścika bo wiesz, że on jest baaaardzo w moim typie :) Oczywiście Monisiowi nic nie ujmując bo chłopak równie piękny ;) Cześć Marzenka:) [quote name='*kleo*']Hej Aga :p Moni cudeńko :) A Westa i tak prędzej czy później ostrzyżesz, wróżę Ci to :diabloti: Jeszcze trochę w długich potrzymasz, a potem zacznie wyglądać jak Gracka przed obcięciem, a znając Ciebie będzie Cię to denerwować :eviltong: Cześć Klaudia:)już pomału zbliża się jego koniec z długimi włosami,nie wiem co się dzieje??dostaje witaminy,kąpie go w bardzo dobrych kosmetykach a problem coraz większy... od kąd zdjęłam papiloty z kolei trzymanie go w papilotach mija się z celem....i dlatego Klaudia masz racje prędzej czy póżniej Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No to czekamy na kolejnego obciętego yoraska. W długich czy krótkich zawsze będzie piękny. Quote
Yoko2009 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No w końcu i Westrna nam pokazałaś:), a tu chłopak cos przeskrobał ? hehhehehttp://i51.tinypic.com/244uvwg.jpg Quote
chrupcia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Aga :) a kiteczek też będzie ścięty? Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) a kiteczek też będzie ścięty? a ty dziecko nie w szkole???:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='dagos1']No to czekamy na kolejnego obciętego yoraska. W długich czy krótkich zawsze będzie piękny. Na pewno w obciętych będzie schludniej wyglądał. [quote name='Yoko2009']No w końcu i Westrna nam pokazałaś:), a tu chłopak cos przeskrobał ? hehhehehttp://i51.tinypic.com/244uvwg.jpg Witamy:)nie Weściu jest grzecznym psiaczkiem i rzadko jest karany...ewentualnie jak przeskrobie chłopak sam sobie karę wyznacza..idzie do transporterka:) [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) a kiteczek też będzie ścięty? Cześć Kasia:)kitek będzie zostawiony. [quote name='dagos1']a ty dziecko nie w szkole???:evil_lol: Kasia poszła na wagary. Quote
chrupcia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Aha to fajnie :) nie poszłam, ale legalnie :p Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 chrupcia napisał(a):Aha to fajnie :) nie poszłam, ale legalnie :p Aha czyli legalne wagary:) Quote
dysia-u Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 łłłeee , legalne wagary łłłeeee Mejsi jak coś przeskrobie to płaszczy sie pod ścianą i ani drgnie kiedys weszłam do domu , patrze i oczom nie wierze , wszędzie leżą potargane chusteczki chigieniczne, kurna cała paczka a Mejsula przyklejona do ściany i ani drgnie sama se kare wymierzyła hihi Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 dysia-u napisał(a):łłłeee , legalne wagary łłłeeee Mejsi jak coś przeskrobie to płaszczy sie pod ścianą i ani drgnie kiedys weszłam do domu , patrze i oczom nie wierze , wszędzie leżą potargane chusteczki chigieniczne, kurna cała paczka a Mejsula przyklejona do ściany i ani drgnie sama se kare wymierzyła hihi Dokładnie to tak jak West,wie co ma zrobić jak coś przeskrobie. Quote
Connected Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 uu ja na początku to miałam tyle rzeczy porozwalanych i poniszczonych że to szok . Kiedyś Pączek jak coś przeskrobał to kład się na podłodze i się tak ogólnie charakterystycznie zachowywał że wiadomo było że coś zrobił . :evil_lol: Miałam cytować fotki, ale nie będę bo co jedno to ładniejsze :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Connected napisał(a):uu ja na początku to miałam tyle rzeczy porozwalanych i poniszczonych że to szok . Kiedyś Pączek jak coś przeskrobał to kład się na podłodze i się tak ogólnie charakterystycznie zachowywał że wiadomo było że coś zrobił . :evil_lol: Miałam cytować fotki, ale nie będę bo co jedno to ładniejsze :loveu: West wyznaczył sobie karę jak ostatnio narobił mi w domu,wie że tego nie lubię.....ale długo się na niego nie gniewałam bo jak przyszedł do mnie i spojrzał mi w oczy to zmiękczył mnie na maxa....i zawsze tak robi,wie jak mnie podejść...borsuk jeden!!! Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A ja wam powiem i nie uwierzycie, że moja Doris to nic nie przeskrobała jak długo u nas jest. Ona ogólnie bardzo grzeczna jest i przytulaśna taka. Jedyne czego nie lubię i ona dobrze o tym wie i stoi jak aniołek - jak jej się kupsko przykleja do włosów, niby ma podcięte ale ono się przykleja z boku i przy ogonie - masakra. Ale w końcu to nie jej wina. Quote
chrupcia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jazz jak coś zrobi to przychodzi do mnie z taką smutną minką i już wiem że pewnie coś zrobił, a jak widzi że patrze na o co przeskrobał to ucieka albo pod narożnik w kuchni, albo pod fotel a ja mówie :co to ma być: i on już wie że to źle hehe :) Quote
Princess_York Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Hej Aga ,nareszcie przyszłam do Was :) . Chłopaki cudowne :loveu: nie cytuje bo nie wiem które zdj. wybrać :lol: . Ciekawi mnie jakby Western na krótko wyglądał :) Arwena też jak coś zrobi źle to przychodzi i się kuli . Ale potem dowiaduje się że ja się nie gniewam i jest już okej :) Quote
Marzena* Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Aga :) Wpadnij na fotki jeśli masz ochotę ;) Quote
Recommended Posts