Marzena* Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Princess_York napisał(a):A ja się tak zastanawiam co z tą wpłatą .. Trzeba tą kopie im koniecznie wysłać ?? :cool3: Podobno kopię wpłaty nie tak bardzo koniecznie jak ksero rodowodu, ale ja wolałam wysłać wszystko ;) Quote
niunka04 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Cześć;) To ja;) Widzę że u was bardzo energiczne przygotowania do wystawy!!!! Quote
Princess_York Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Okej ,ja i tak wszystko im dam :) żeby potem nie było ;) . Póki co przygotowywujemy się do jutrzejszej wystawy :-D . Cześć Aguś :multi: Quote
megi82 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 jestem...i jeszcze 14str.muszę nadrobić...więc nie jest zle...można powiedzieć,że już jestem na bierząco i teraz i przedtem...heh... Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]pozdrowienia dla najmniejszych :loveu:[/FONT] Quote
megi82 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='megi82']jestem...i jeszcze 14str.muszę nadrobić...więc nie jest zle...można powiedzieć,że już jestem na bierząco i teraz i przedtem...heh... i juz nadrobiłam wsio !!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Cześć dziewczyny:)dzięki za wczorajsze odwiedzinki(już nie będę postów cytować heh:)) Nie było mnie wczoraj,byłam na grzybkach...nazbierałam 15 kg.grzybów!!!sama w to nie wierzę,dawno temu zbierałam grzybki a wczoraj to był mój taki pierwszy raz po dłuższej przerwie.Było by super(powietrze i te sprawy,szum lasu:))gdyby nie nagonka straży leśnej-dziewczyny masakra!!!o mało co nie zapłaciłam mandatu ale jakiego.. chcieli mi wlepić 400 zł!!ale to było tak specjalnie na szczęście obyło się bez kłopotów:)Także mam teraz pełne ręce grzybów:)heh część zamroziłam,część będzie na suszenie,i parę słoiczków do marynaty. Grzybów jest strasznie dużo,najwięcej podgrzybków,znajomi znależli parę przawdziwków..a ja niestety nie. Dobra to tyle o grzybach:) Psiaki moje kochane rozrabiają i tak dzień za dniem,pogoda super-oby jak najdłużej się utrzymała..no i dziewczyny pomału dobijam do mojej godziny zero,niedługo Legionowo....o Matko co to będzie? Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie w ten wątek ok klik Quote
Marzena* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 agamewa napisał(a): ... Psiaki moje kochane rozrabiają i tak dzień za dniem,pogoda super-oby jak najdłużej się utrzymała..no i dziewczyny pomału dobijam do mojej godziny zero,niedługo Legionowo....o Matko co to będzie? Jak co będzie ??? Dobrze bedzie :) Quote
Connected Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hej ;) do Legniowa się wybieracie ? :D Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Viky i Ja napisał(a):Cześć Aga i przystojniaki :) Cześć Marzena i ślicznotki:) Viky i Ja napisał(a):Jak co będzie ??? Dobrze bedzie :) Katastrofa będzie:eviltong:odpadniemy zaraz na początku... Connected napisał(a):Hej ;) do Legniowa się wybieracie ? :D Hej:)tak do Legionowa,a co też się wybierasz??? Quote
Yorkomanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Chyba się dzisiaj z wami jeszcze nie przywitałam:oops: Więc cześć:p Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Yorkomanka napisał(a):Chyba się dzisiaj z wami jeszcze nie przywitałam:oops: Więc cześć:p Cześć Agata:) Quote
Yorkomanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Aga ja nie wiem o co chodzi z tym ogonem Monika wydaje mi się normalny :stupid: Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Yorkomanka napisał(a):Aga ja nie wiem o co chodzi z tym ogonem Monika wydaje mi się normalny :stupid: Na zdjęciach tego nie widać ale ma ciachnięty:(nie ma takiego kikutka małego ma średniej długości ale jednak jest ... Quote
karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Aga będzie dobrze :) Dasz radę :D Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 karkakarka napisał(a):Aga będzie dobrze :) Dasz radę :D Nie wiem?mam nadzieję.....ja to się boję jego reakcji jak zobaczy tyle obcych twarzy......a jak Cleosia to zniosła?nie stresowała się????? Quote
Karolina. Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Cześć Aga :) Nie martw się, będzie dobrze :) Quote
*Jot* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Aga tak się nie stresuj bo to się psu udzieli !! Jak będzie tak będzie,pojedziesz i się przekonasz !! Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Święte słowa dziewczyny ale zaczynam się już nakręcać:( Quote
karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 agamewa napisał(a):Nie wiem?mam nadzieję.....ja to się boję jego reakcji jak zobaczy tyle obcych twarzy......a jak Cleosia to zniosła?nie stresowała się????? ja się bardziej od niej stresowałam, moim błędem było to, że nie pochodziłam z nią po ringu wcześniej (jak Martyna radziła) i nie obwąchała sobie wszystkiego. Tak więc szła prawie cały czas z nosem przy ziemi :roll: Quote
Recommended Posts