megi82 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 http://i54.tinypic.com/oqg8c2.jpg pańcia ubrała w róż to chłopak musiał pokazac,że ma jajca:evil_lol: cudne foteczki i ubranka dziś nie mam czasu na nadrabianie zaległości,więc pa,pa Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 dysia-u napisał(a):http://i55.tinypic.com/2yv2y3k.jpg łłłłoooo jaki dostojny dagos1 napisał(a):Ta różowa kamizelka ma wszystkie ubranka pod sobą, Weściu taki MĘSKI w niej. Fajna ta kurteczka czerwona z yoraskiem na plecach. No a Moni coraz śliczniejszy jest, zawojujecie wystawy. megi82 napisał(a):http://i54.tinypic.com/oqg8c2.jpg pańcia ubrała w róż to chłopak musiał pokazac,że ma jajca:evil_lol: cudne foteczki i ubranka dziś nie mam czasu na nadrabianie zaległości,więc pa,pa Cześć Laski:) Dziękujemy za miłe komentarze heh:)chłopaki do zimy przygotowani są:eviltong: Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 agamewa napisał(a):Cześć Laski:) Dziękujemy za miłe komentarze heh:)chłopaki do zimy przygotowani są:eviltong: Pewnie, jeszcze będą walczyć o tą różową kamizelkę;) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 dagos1 napisał(a):Pewnie, jeszcze będą walczyć o tą różową kamizelkę;) O tak,to różowy męski krzyk mody :eviltong: (ale nie praktyczny-bo na rzepy) Quote
andzia23 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witam. Z chłopaków to niezłe modele pięknie się prezentują po prostu śliczności. Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 andzia23 napisał(a):Witam. Z chłopaków to niezłe modele pięknie się prezentują po prostu śliczności. Witamy...:) Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 hej Aga :) Jaka kurteczka różowa hohoho :-D . Zima idzie ? :( . Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a no niestety idzie:-( śliczne chłopaki:loveu: mizianko dla nich:loveu::loveu::loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Princess_York napisał(a):hej Aga :) Jaka kurteczka różowa hohoho :-D . Zima idzie ? :( . Niestety idzie :(buuu Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 O niee ! A u mnie póki co jeszcze słonko jest :) Ale pewnie tymczasowo :p . Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dzimą tesz ćwieci słonice:lol: więnc sję nje martf:evil_lol: wiem odbija mi:oops: Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Princess_York napisał(a):O niee ! A u mnie póki co jeszcze słonko jest :) Ale pewnie tymczasowo :p . U nas też słonko i ciepło :) Zaraz właśnie wychodzimy na spacerek ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 U nas też dziś cieplusio było,oby tak najdłużej!!!!! Quote
Pegaza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 U mnie Liv z rana sie trzesie na dworze chyba zaniedlugo ubranka bede ubierac;) a wogole to cze:) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Pegaza napisał(a):U mnie Liv z rana sie trzesie na dworze chyba zaniedlugo ubranka bede ubierac;) a wogole to cze:) Cześć Daria:) Quote
karkakarka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Super sesja! Ja jeszcze ubranek nie zakładam Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 karkakarka napisał(a):Super sesja! Ja jeszcze ubranek nie zakładam Ja też nie.Zaczynam jak już mrozy są,nie ma co przegrzewać!!! Quote
megi82 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dziś przerobiłam do str.244 str.219-cudna kąpiel basenowa a pana H.włos jest nieziemsko długaśny i na 244 czy 243stronie jaki uroczy warkoczyk wśród papilotów jutro reszte nadrobię Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 megi82 napisał(a):dziś przerobiłam do str.244 str.219-cudna kąpiel basenowa a pana H.włos jest nieziemsko długaśny i na 244 czy 243stronie jaki uroczy warkoczyk wśród papilotów jutro reszte nadrobię Ok:)to zapraszamy do lektury heh:)wytrwała jesteś:)może staniemy troszkę z galerią to szybciej nas tu dogonisz:)A Moniś tak, ma długaśne kudełki:) Dzisiaj byliśmy na treningu...i było beznadziejnie ach:(był rozkojarzony,nieposłuszny,podniecony....:mad:.dostałam nerwa i wróciłam do domu!!!a tak się pięknie wystawiał że aż mnie duma rozpierała dosłownie niczym champion na wystawie:mad:chyba od końca... Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 agamewa napisał(a):Ok:)to zapraszamy do lektury heh:)wytrwała jesteś:)może staniemy troszkę z galerią to szybciej nas tu dogonisz:)A Moniś tak, ma długaśne kudełki:) Dzisiaj byliśmy na treningu...i było beznadziejnie ach:(był rozkojarzony,nieposłuszny,podniecony....:mad:.dostałam nerwa i wróciłam do domu!!!a tak się pięknie wystawiał że aż mnie duma rozpierała dosłownie niczym champion na wystawie:mad:chyba od końca... Aga nie przejmuj się czasem są gorsze dni. I dziś widocznie Moniś miał gorszy dzień a jutro znowu champion wróci ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Taaa wczoraj to on był championem:eviltong: Zabieram go prawdopodobnie na wystawę do wa-wy w sobotę,będzie to dobry trening przed Legionowem,no i przede wszystkim dobra to będzie lekcja dla mnie. Witamy się czwartkowo:) Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cze:) a moje dzis juz ubrane byly bo od rana deszcz leci przynajmniej zaoszczedzilam im mokrego futra;) noo jak ma taki humor jak i ja to sie mu nie dziwie ze sie nie chce wystawiac;) Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Pegaza napisał(a):Cze:) a moje dzis juz ubrane byly bo od rana deszcz leci przynajmniej zaoszczedzilam im mokrego futra;) noo jak ma taki humor jak i ja to sie mu nie dziwie ze sie nie chce wystawiac;) A u nas dziś słoneczko od samego rana świeci,chociaż zimno jest.Chłopaki jak deszcz pada to nie wyjdą na dwór,choćby nie wiem co:shake: Moni był wczoraj jakiś podniecony ,to nie w głowie mu było słuchanie się:)ale co ćwiczymy dalej.... Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Daj no troche tego slonca... bo juz dosc mam deszczu..!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Pegaza napisał(a):Daj no troche tego slonca... bo juz dosc mam deszczu..!!! Jak bym mogła to słońcem bym się z Tobą podzieliła....ale u mnie już też pada:angryy: Quote
Recommended Posts