Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yorkowa rodzinka coraz większa :multi: ja dług czytałam jak piszecie sobie tutaj i postanowiłam się zalogować po dość długim czasie :p powiem szczerze że miałam lekkie obawy, bałam się, nawet nie wiem czego, ale jakoś tak wejść pierwszy raz w rozmowe jest najtrudniej :) nawet nie myślałam żeby zakładać galerie, a tu masz :) faktycznie na dziale yorków jest najgłośniej u innych ktoś sporadycznie wejdzie :p

a co do uzależnienia to tak, ja też... nie wyobrażam sobie raz dziennie nie wejść i poodwiedzać Was :lol:
a teraz jak mi komputer nie będzie chodzićto będzie masakra:placz::placz::lol:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Myślę że będę ;) . Postaram się :-D . Już w pośredniej będziemy hihi[/QUOTE]

A my nadal w młodzieży ;)

[quote name='agamewa']Z tego powodu baaaaardzo się cieszę!!!!![/QUOTE]

Ja też :)

[quote name='Princess_York']Hihi ,moja mama się cieszy że mam pasje i hobby :) , mogłam mieć inne "towarzystwo" takie nie ciekawe .. .
Przyjdzie czas i na mnie , też będę płaciła i się już boje :evil_lol:[/QUOTE]

Też bym się cieszyła gdyby moja córka miała taką pasje... Niestety Ona psami się nie interesuje :(

Posted

[quote name='Princess_York']Marzenka to będziecie w grudniu w Legionowie ? :) . Jak tak to suuper :-D ,sie okaże że całe yorkowe dogo będzie :loveu: .

A jakoś zachęcić córe ? Próbowałaś ? Zabierz ją na wystawę jakąś ;)[/QUOTE]

W tym roku planujemy jeszcze 3 wystawy: Poznań, Nowa Ruda i właśnie Legionowo w grudniu. Mam nadzieje, że się uda :)

Namawiałam córkę na wystawę, ale to nie Jej "klimaty" :(
Niestety nie odziedziczyła po matce świra na punkcie psiaków :(
Kiedyś podstępem zabrałam Ją na szkolenie Viky (chodziła przez jakiś czas do psiego przedszkola) to nawet z auta nie wysiadła :angryy::angryy::angryy:

[quote name='agamewa']Jeżeli całe towarzystwo yorkowe będzie na zimowej wystawie w Legionowie to ja już odliczam dni i nie mogę się już doczekać!!!!![/QUOTE]

Ale będzie super :multi::multi::multi:

Posted

Moja Weronika złapała bakcyla yorkowego,podzieliłyśmy się już psiakami,zabrała mi Westa a ja ma mieć Moniego,bawimy się w wystawy,ustawiamy sobie koło siebie psy,Wera zamienia się w rolę sędziego itd..przyjemne z pożytecznym,Wiki ma świetną zabawę ,a Moni z kolei wstęp i trening wystawowy:)a czy to coś mu da?nie wiem mam taką nadzieję:)
Wczoraj byliśmy na treningu wystawiałam go gdzie tylko się dało,jeśli tak zaprezentuje się tak jak wczoraj to ja już nie mogę się doczekać Legionowa :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Marzenka , a do Krakowa to nie łaska zawitać??!!! też wystawa!!!![/QUOTE]

Powiem ci, że oni, to wcale nie mają zamiaru zajrzeć na południe, tylko się bujają u siebie i umawiają BEZ NAS.:angryy:

Posted

[quote name='dysia-u']ty też z południa??? ranyyy nareszcie ktoś!!!![/QUOTE]

Uwielbiam Wasze rejony,zawsze marzyłam mieszkać na południu a zwłaszcza w górach...ale niestety życie planuje nam czasem inny scenariusz.

Posted

[quote name='dysia-u']Marzenka , a do Krakowa to nie łaska zawitać??!!! też wystawa!!!![/QUOTE]

Może w przyszłym roku ;) W tym to już na pewno nie :(

[quote name='dagos1']Powiem ci, że oni, to wcale nie mają zamiaru zajrzeć na południe, tylko się bujają u siebie i umawiają BEZ NAS.:angryy:[/QUOTE]

Hej !!! Ja przecież też z południa jestem !!! Tylko bardziej na zachodzie ;)

Posted

[quote name='dysia-u']mój M jest z Wielkopolski , ale nudne tereny uuu żadnego urozmaicenia[/QUOTE]

A my z moim M z Kotliny Kłodzkiej pochodzimy :)
Tam na urozmaicenie nie można narzekać ;)
Tu w Głogowie mieszkamy od 2 lat i początkowo raziło mnie, że tak płasko :evil_lol:

Posted

Cześć :)
Ja nie wiem po kim mam taką faze na yorki, na prawdę od kąd je ujrzałam marzyłam o takim i cały czas czytałam o nich coś nowego :p

Dziewczyny ja też z południa można powiedzieć że z samego końca południa ;)

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć :)
Ja nie wiem po kim mam taką faze na yorki, na prawdę od kąd je ujrzałam marzyłam o takim i cały czas czytałam o nich coś nowego :p

Dziewczyny ja też z południa można powiedzieć że z samego końca południa ;)[/QUOTE]
Cześć:)no to pięknie z gór jesteś:loveu:kocham góry ...one mają w sobie to coś!!!a do Krakowa Kasia wybierasz się??

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć :)

Dziewczyny ja też z południa można powiedzieć że z samego końca południa ;)[/QUOTE]

Tobie to dobrze.