chrupcia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 yorkowa rodzinka coraz większa :multi: ja dług czytałam jak piszecie sobie tutaj i postanowiłam się zalogować po dość długim czasie :p powiem szczerze że miałam lekkie obawy, bałam się, nawet nie wiem czego, ale jakoś tak wejść pierwszy raz w rozmowe jest najtrudniej :) nawet nie myślałam żeby zakładać galerie, a tu masz :) faktycznie na dziale yorków jest najgłośniej u innych ktoś sporadycznie wejdzie :p a co do uzależnienia to tak, ja też... nie wyobrażam sobie raz dziennie nie wejść i poodwiedzać Was :lol: a teraz jak mi komputer nie będzie chodzićto będzie masakra:placz::placz::lol: Quote
Princess_York Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Hihi ,moja mama się cieszy że mam pasje i hobby :) , mogłam mieć inne "towarzystwo" takie nie ciekawe .. . Przyjdzie czas i na mnie , też będę płaciła i się już boje :evil_lol: Quote
Marzena* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Princess_York']Myślę że będę ;) . Postaram się :-D . Już w pośredniej będziemy hihi[/QUOTE] A my nadal w młodzieży ;) [quote name='agamewa']Z tego powodu baaaaardzo się cieszę!!!!![/QUOTE] Ja też :) [quote name='Princess_York']Hihi ,moja mama się cieszy że mam pasje i hobby :) , mogłam mieć inne "towarzystwo" takie nie ciekawe .. . Przyjdzie czas i na mnie , też będę płaciła i się już boje :evil_lol:[/QUOTE] Też bym się cieszyła gdyby moja córka miała taką pasje... Niestety Ona psami się nie interesuje :( Quote
Princess_York Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Marzenka to będziecie w grudniu w Legionowie ? :) . Jak tak to suuper :-D ,sie okaże że całe yorkowe dogo będzie :loveu: . A jakoś zachęcić córe ? Próbowałaś ? Zabierz ją na wystawę jakąś ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Jeżeli całe towarzystwo yorkowe będzie na zimowej wystawie w Legionowie to ja już odliczam dni i nie mogę się już doczekać!!!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [B]Witamy się w piątkowy dzień,rano było tak ładnie i słoneczko przedzierało się przez chmury....a teraz znowu zanosi się na deszcz..[/B]:placz: Quote
Marzena* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Princess_York']Marzenka to będziecie w grudniu w Legionowie ? :) . Jak tak to suuper :-D ,sie okaże że całe yorkowe dogo będzie :loveu: . A jakoś zachęcić córe ? Próbowałaś ? Zabierz ją na wystawę jakąś ;)[/QUOTE] W tym roku planujemy jeszcze 3 wystawy: Poznań, Nowa Ruda i właśnie Legionowo w grudniu. Mam nadzieje, że się uda :) Namawiałam córkę na wystawę, ale to nie Jej "klimaty" :( Niestety nie odziedziczyła po matce świra na punkcie psiaków :( Kiedyś podstępem zabrałam Ją na szkolenie Viky (chodziła przez jakiś czas do psiego przedszkola) to nawet z auta nie wysiadła :angryy::angryy::angryy: [quote name='agamewa']Jeżeli całe towarzystwo yorkowe będzie na zimowej wystawie w Legionowie to ja już odliczam dni i nie mogę się już doczekać!!!!![/QUOTE] Ale będzie super :multi::multi::multi: Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Moja Weronika złapała bakcyla yorkowego,podzieliłyśmy się już psiakami,zabrała mi Westa a ja ma mieć Moniego,bawimy się w wystawy,ustawiamy sobie koło siebie psy,Wera zamienia się w rolę sędziego itd..przyjemne z pożytecznym,Wiki ma świetną zabawę ,a Moni z kolei wstęp i trening wystawowy:)a czy to coś mu da?nie wiem mam taką nadzieję:) Wczoraj byliśmy na treningu wystawiałam go gdzie tylko się dało,jeśli tak zaprezentuje się tak jak wczoraj to ja już nie mogę się doczekać Legionowa :evil_lol: Quote
andzia23 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 I my postanowiliśmy zajrzeć do galerii dwóch przystojniaków. Rzeczywiście włos chłopaki mają kapitalny. Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='andzia23']I my postanowiliśmy zajrzeć do galerii dwóch przystojniaków. Rzeczywiście włos chłopaki mają kapitalny.[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedzinki:) Quote
dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Marzenka , a do Krakowa to nie łaska zawitać??!!! też wystawa!!!! Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='dysia-u']Marzenka , a do Krakowa to nie łaska zawitać??!!! też wystawa!!!![/QUOTE] Powiem ci, że oni, to wcale nie mają zamiaru zajrzeć na południe, tylko się bujają u siebie i umawiają BEZ NAS.:angryy: Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='dagos1']Powiem ci, że oni, to wcale nie mają zamiaru zajrzeć na południe, tylko się bujają u siebie i umawiają BEZ NAS.:angryy:[/QUOTE] Uuuu grozą powiało:diabloti: Quote
dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ty też z południa??? ranyyy nareszcie ktoś!!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='dysia-u']ty też z południa??? ranyyy nareszcie ktoś!!!![/QUOTE] Uwielbiam Wasze rejony,zawsze marzyłam mieszkać na południu a zwłaszcza w górach...ale niestety życie planuje nam czasem inny scenariusz. Quote
dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 mój M jest z Wielkopolski , ale nudne tereny uuu żadnego urozmaicenia Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='dysia-u']mój M jest z Wielkopolski , ale nudne tereny uuu żadnego urozmaicenia[/QUOTE] A co powiedzieć o mazowszu???????tutaj to dopiero nudy!!!! Quote
Marzena* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='dysia-u']Marzenka , a do Krakowa to nie łaska zawitać??!!! też wystawa!!!![/QUOTE] Może w przyszłym roku ;) W tym to już na pewno nie :( [quote name='dagos1']Powiem ci, że oni, to wcale nie mają zamiaru zajrzeć na południe, tylko się bujają u siebie i umawiają BEZ NAS.:angryy:[/QUOTE] Hej !!! Ja przecież też z południa jestem !!! Tylko bardziej na zachodzie ;) Quote
Marzena* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='dysia-u']mój M jest z Wielkopolski , ale nudne tereny uuu żadnego urozmaicenia[/QUOTE] A my z moim M z Kotliny Kłodzkiej pochodzimy :) Tam na urozmaicenie nie można narzekać ;) Tu w Głogowie mieszkamy od 2 lat i początkowo raziło mnie, że tak płasko :evil_lol: Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Viky i Ja'] !!! Ja przecież też z południa jestem !!! Tylko bardziej na zachodzie ;)[/QUOTE] Czy z Zachodu:lol: Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Cześć :) Ja nie wiem po kim mam taką faze na yorki, na prawdę od kąd je ujrzałam marzyłam o takim i cały czas czytałam o nich coś nowego :p Dziewczyny ja też z południa można powiedzieć że z samego końca południa ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć :) Ja nie wiem po kim mam taką faze na yorki, na prawdę od kąd je ujrzałam marzyłam o takim i cały czas czytałam o nich coś nowego :p Dziewczyny ja też z południa można powiedzieć że z samego końca południa ;)[/QUOTE] Cześć:)no to pięknie z gór jesteś:loveu:kocham góry ...one mają w sobie to coś!!!a do Krakowa Kasia wybierasz się?? Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć :) Ja nie wiem po kim mam taką faze na yorki, na prawdę od kąd je ujrzałam marzyłam o takim i cały czas czytałam o nich coś nowego :p Dziewczyny ja też z południa można powiedzieć że z samego końca południa ;)[/QUOTE] Tobie to dobrze. Quote
Marzena* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='dagos1']Czyli z Zachodu:lol:[/QUOTE] Dokładnie z południowego zachodu :) Ale południe jest ??? Jest ;) Quote
Recommended Posts