Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamewa napisał(a):
Wydaje mi się że ukradł jedzenie kotów.....podkrada im z misek a póżniej chodzi i wymiotuje,ale jest wesoły..
Dobra mykam już,paaaaa:)do jutra.

Mój też lubi sobie tak podkradać co się da, ostatnio nawet liście zjada i musze chodzic i pilnować go... ale teraz już nie wymiotuje, ale pare razy tak było że cos zjadl i bum. a jak się mu da kawałek szyneczki np. to zachowuje się jak by na oczy jedzenia nie widział i jakbym go głodziła, a miska pełna.. czasami to az głupio to wygląda.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny:multi:witamy się poniedziałkowo:)
Dzisiaj odkryłam w Monim zamiłowanie do balonów,on na ogół zawsze taki poważny,cichy...ale cóż cicha woda brzegi rwie:evil_lol:Weronika zaczęła nadmuchiwać balonik Moni jak to zobaczył to jakby diabeł w niego wstąpił..zaczął szczekać,cieszyć się,biegać wokół Wery jak szalony(zazwyczaj omija ją szerokim łukiem:))oby tylko dała mu to coś:evil_lol:póżniej ten mały diabelec mnie ugryzł bo myślał że mój palec to balon:roll:Spróbuje nagrać filmik z zabaw chłopaków,jak mi się uda wgrać to Wam pokaże:)

Posted

Cześc Aga :) Czekam na ten filmik :)

Lucky też uwielbia balony! Zawsze je gania, burczy na nie, trąca łapą, nosem, drapie w nie pazurami (a ja wtedy tylko chowam się w kąt i czekam aż balon pęknie haha), w końcu balon robi bum! Lucky leci za stół przestraszony, ale za chwilę wylatuje znowu i biegnie do strzępków tego balona i gania z nimi po pokoju :D

Posted

mallinus napisał(a):
poczekamy. Z karma to nie tak szybko:) Jakis miesiac i dopiero wtedy zobaczysz czy pasuje. Zreszta one sa hipalergiczne, mysle ze nie bedzie problemu ;)

Na pewno o niebo lepsza będzie od RC!!!!