Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamewa napisał(a):
Nie Kasia w pażdzierniku:)w listopadzie planuję międzynarodówkę...

Aha to i tak duzo czasu, a Moni już wszystkiego naumiany to tylko powtarzać i powtarzać zostało :)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
No jeszcze zobaczymy?bo to że w domu i w terenie jest ok,wielką niewiadomą jest wystawa....?

jak w terenie jest ok to i na wystawie myślę że powinno :) chociaz tam więcej piesków, ale co tam ;) mój Jazz np. lepiej stoi na dworze niż w domu i ogonek nawet sam trzyma i ładniej się prezentuje :)

Posted

Gucci13 napisał(a):
jak nie zwraca uwagi na inne psy i daje sobie w zęby zaglądać obcym, to debiucik powinien być udany;)

Czasem lubi sobie pozwracać uwagę na inne pieski ale wciąż się socjalizujemy,oby tylko kota tam jakiegoś nie zobaczył...bo naprawdę będzie obciach...o jeny już to widzę:oops:

Posted

hehe ja bym wolała żeby były koty a psów nie zobaczył:eviltong: jak Gucci był jeszcze 13 miesięcznym psem to psy olewał i pokazywał ząbki a potem to wiadomo,nie wiem czemu on tak się rzuca na te wszystkie psy, bo chodziliśmy specjalnie tam gdzie dużo ludzi na spacery chodzi i ładnie biegał z labkiem i innymi
na szczęście na obozie nie zwracał zbytnej uwagi ale nie dał się powąchać i odrzucał zaproszenie do zabawy:shake:

Posted

Gucci13 napisał(a):
hehe ja bym wolała żeby były koty a psów nie zobaczył:eviltong: jak Gucci był jeszcze 13 miesięcznym psem to psy olewał i pokazywał ząbki a potem to wiadomo,nie wiem czemu on tak się rzuca na te wszystkie psy, bo chodziliśmy specjalnie tam gdzie dużo ludzi na spacery chodzi i ładnie biegał z labkiem i innymi
na szczęście na obozie nie zwracał zbytnej uwagi ale nie dał się powąchać i odrzucał zaproszenie do zabawy:shake:

No widzisz każdy ma inny charakterek :))

Posted

Gucci13 napisał(a):
ciekawe czy będą wpuszczać psy niewystawiane do Poznania to bym go przemyciła:lol:

Być może tak....nie no dlaczego by nie??będziesz musiała mieć tylko książeczkę ze szczepieniami aktualną.

Posted

czasami nie wpuszczają a szczególnie (chyba) na takich dużych wystawach psów niewystawowych:) tylko coś trzeba byłoby zrobić żeby sie nie rzucał na większe psy:p

Posted

chrupcia napisał(a):
Aga, no ładnie ładnie :) ja też lubie szkicować, tylko ja bym jeszcze troche miękkim ołówkiem podcieniowała :razz: ;)

No właśnie mam trochę twardy i nie za bardzo to wychodzi...

Posted

Cześć Aga :p

Piękne szkice :) Ja może gdybym się trochę podszkoliła to nawet bym coś tam stworzyć umiała, ale jakoś nigdy serca nie miałam do tego...