Gucci13 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 my dopiero we wtorek z Gucikiem 3 rok, a z Baksiorem niedługo 6 lat minie:) Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Gucci13 napisał(a):my dopiero we wtorek z Gucikiem 3 rok, a z Baksiorem niedługo 6 lat minie:) U Was sporo czasu już u nas dopiero roczek....a co do fotek(bo pisałaś)to są wcześniej,oglądałaś?? Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A ja ostatnio się zorientowałam, że Ulcię mam już pół roku :p Quote
Gucci13 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jak dla mnie to mało bo pamiętam jeszcze jak go przywieźliśmy:loveu: fotki widziałam te ogródkowe i później chyba Weścia były:loveu: Quote
Karolina. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Cześć Aga :) Ah ten czas szybko leci, Lucky niedługo dwa lata będzie kończył :) ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 *kleo* napisał(a):A ja ostatnio się zorientowałam, że Ulcię mam już pół roku :p Gucci13 napisał(a):jak dla mnie to mało bo pamiętam jeszcze jak go przywieźliśmy:loveu: fotki widziałam te ogródkowe i później chyba Weścia były:loveu: Karolina. napisał(a):Cześć Aga :) Ah ten czas szybko leci, Lucky niedługo dwa lata będzie kończył :) ;) Cześć dziewczyny:) rzeczywiście czas tak szybko leci,dni,miesiące mijają, ja to np.bardzo lubię powspominać sobie te nasze pierwsze chwile z Pusiakiem z Monim to tak jeszcze nie bo to dopiero pierwszy miesiąc minął to co to jest??? Quote
chrupcia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 agamewa napisał(a):Ja mu ciut skróciłam przez bombkę:(nieumiejętnie rozczesałam tapir i ....niestety. mój sobie sam tapiruje włosy... ja mu uczesze kucyka, a on przez cały dzień po chwilę się drapie styłu, albo kolo oczka i wyciąga te włosy, a jak rozcinam mu gumke wieczorem na noc to jest jeden wielki tapir i jak to rozczesuje to tez włoski troche wyrwę :roll: kiedyś zrobie zdjęcie :) dziewczyny ja mam Jazz'a już 4 miesiące i pomyśleć że ten czas tak zleciał, a tyle się na tego szkraba czekało :p i za niedługo już będzie miał 8miesięcy.. kurcza :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ja sobie wymarzyłam yoraska 2 lata temu,właśnie z koleżankami z pracy oglądałyśmy ogłoszenia sprzedaży tych małych bąków,wtedy jeszcze nie byłam tak uświadomiona,nie zaglądałam na dogo więc szukałyśmy z ofert allegro,i bez rodo:oops: Nie zdawałam sobie sprawy że połowa tamtejszych ofert to niestety yorka mogą nie przypominać, liczyła się cena..:shake: Na szczęście trafiłam na dogo, duuużo sobie poczytałam,przemyślałam,kupiłam kilka książek o yorkach i trafiłam właśnie na temat w dogo o najlepszych hodowlach-a tam było o Bakaracie:)znalazłam w necie ich stronkę,numer telefonu i tak zadzwoniłam sobie z ciekawości(oczywiście na razie nie myślałam o maluszkach)to było w środę w sierpniu (oj pamiętam:))odebrała Pani Ania,porozmawiałyśmy,wysłuchała mnie,zapytałam o ceny szczeniąt,więc się dowiedziałam:crazyeye:,zmieniłam od razu temat,bo doznałam szoku:eviltong:ale....dostałam propozycję sprzedaży Pusiaka,miałam go sobie obejrzeć na stronce Bakaratu i zadzwonić czy się decyduje....no i obejrzałam i w sobotę był już ze mną:)Kocham tą moją mordeczkę,a historię Moniego już znacie:):eviltong:Acha ale za nim doszło już że go od nich kupuję miałam niezły test czy podołam jego wychowaniu,pielęgnacji(to mi się bardzo spodobało)widać że P.Ania szukała naprawdę dobrych rąk dla Puśka i chyba w ten sposób chciała mnie sprawdzić,przy umowie musiałam dać słowo że nigdy nie zmieni właściciela że będzie u mnie do końca swoich dni-wtedy wyczułam że mam do czynienia z hodowcą od serca,widać było że Pani Ania bardzo kochała swoje psy:) Quote
dagos1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 agamewa napisał(a):Ja sobie wymarzyłam yoraska 2 lata temu,właśnie z koleżankami z pracy oglądałyśmy ogłoszenia sprzedaży tych małych bąków,wtedy jeszcze nie byłam tak uświadomiona,nie zaglądałam na dogo więc szukałyśmy z ofert allegro,i bez rodo:oops: Nie zdawałam sobie sprawy że połowa tamtejszych ofert to niestety yorka mogą nie przypominać, liczyła się cena..:shake: Na szczęście trafiłam na dogo, duuużo sobie poczytałam,przemyślałam,kupiłam kilka książek o yorkach i trafiłam właśnie na temat w dogo o najlepszych hodowlach-a tam było o Bakaracie:)znalazłam w necie ich stronkę,numer telefonu i tak zadzwoniłam sobie z ciekawości(oczywiście na razie nie myślałam o maluszkach)to było w środę w sierpniu (oj pamiętam:))odebrała Pani Ania,porozmawiałyśmy,wysłuchała mnie,zapytałam o ceny szczeniąt,więc się dowiedziałam:crazyeye:,zmieniłam od razu temat,bo doznałam szoku:eviltong:ale....dostałam propozycję sprzedaży Pusiaka,miałam go sobie obejrzeć na stronce Bakaratu i zadzwonić czy się decyduje....no i obejrzałam i w sobotę był już ze mną:)Kocham tą moją mordeczkę,a historię Moniego już znacie:):eviltong:Acha ale za nim doszło już że go od nich kupuję miałam niezły test czy podołam jego wychowaniu,pielęgnacji(to mi się bardzo spodobało)widać że P.Ania szukała naprawdę dobrych rąk dla Puśka i chyba w ten sposób chciała mnie sprawdzić,przy umowie musiałam dać słowo że nigdy nie zmieni właściciela że będzie u mnie do końca swoich dni-wtedy wyczułam że mam do czynienia z hodowcą od serca,widać było że Pani Ania bardzo kochała swoje psy:) Jak to Aga pięknie napisałaś:loveu: Quote
Katie Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Hej Aga ;) czas szybko leci... niestety... Aga, jesli mozna wiedziec, na czym polegal ten test? ;) Quote
chrupcia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Aga, no to miałaś piękną przygodę :loveu: ja nie zapomne dni w którym odebrałam Jazz'a był tak nagle i w ogóle rano myślałam że nie uda mi się nawet płakałam, w szkole siedziałam załamana, później przyszłam do domu, a mama powiedziała że idziemy i JUŻ i nikogo nie będzie słuchać, tylko że ja się 'obraziłam' i udawałam że nie chce iść, ale w końcu poszłam, a momentu kiedy wchodziłyśmy do bloku i waliło mi serce to nigdy nie zapomne i tego jak weszłam do mieszkania, a do stóp podbiegła mała kuleczka i i większa sunia :loveu: wspaniałe chwile !! Quote
*Agnieszka* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 dagos1 napisał(a):Jak to Aga pięknie napisałaś:loveu: Uwielbiam wspominać te chwile o których napisałam.. Katie napisał(a):Hej Aga ;) czas szybko leci... niestety... Aga, jesli mozna wiedziec, na czym polegal ten test? ;) Oczywiście że możesz wiedzieć na czym ten test polegał:) przede wszystkim Pani Ania chciała wiedzieć czy będę w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki,czy będzie mnie stać na wysokiej jakości karmy(żadnych markietówek),drogie kosmetyki,opiekę weterynaryjną itd... Czy mam dużego psa(zagrożenie),ogród w ,którym Pusiek będzie mógł biegać...Ale Pani Ani najbardziej zależało czy będę w stanie utrzymać go finansowo....i masa innych pytań-to było takie badanie czy można mi zaufać :)A przy odbiorze jak już wspomniałam przyżeczenie że nigdy go nie sprzedam ani nie rozmnoże,słowa dotrzymam!!! chrupcia napisał(a):Aga, no to miałaś piękną przygodę :loveu: ja nie zapomne dni w którym odebrałam Jazz'a był tak nagle i w ogóle rano myślałam że nie uda mi się nawet płakałam, w szkole siedziałam załamana, później przyszłam do domu, a mama powiedziała że idziemy i JUŻ i nikogo nie będzie słuchać, tylko że ja się 'obraziłam' i udawałam że nie chce iść, ale w końcu poszłam, a momentu kiedy wchodziłyśmy do bloku i waliło mi serce to nigdy nie zapomne i tego jak weszłam do mieszkania, a do stóp podbiegła mała kuleczka i i większa sunia :loveu: wspaniałe chwile !! Piękne są te chwile Kasiu co??? Quote
Aleksandra:) Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 pamiętam jak mój Słitusiek do mnie trafił :) to było w moje urodziny rodzice byli w pracy troszkę dłużej, byłam w domu sama z bratem siedziałam przed telewizorem M jak miłość leciało:evil_lol::evil_lol:.W końcu mama wróciła z czymś kudłatym na rękach. Już powiedziałam jaki fajny MIŚ!!!!! wyobraźcie sobie moją minę jak ten miś się poruszył:evil_lol::evil_lol::loveu: Słituś już 16 września będzie miał 2 latka.. jak ten czas szybko leci:eviltong: Aguś ujawnisz jakieś zdjęcia Bakaracików ? :lol: Quote
Aleksandra:) Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='agamewa']A przy odbiorze jak już wspomniałam przyżeczenie że nigdy go nie sprzedam ani nie rozmnoże,słowa dotrzymam!!! szkoda tylko że ktoś inny rozmnożył Bakaracika ...http://allegro.pl/item1199832911_yorki_sunie_po_rodowodowych_rodzicach_bakarat.html psiaki nie mają rodowodu Quote
Borówka16 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Aleksandra:)']szkoda tylko że ktoś inny rozmnożył Bakaracika ...http://allegro.pl/item1199832911_yorki_sunie_po_rodowodowych_rodzicach_bakarat.html psiaki nie mają rodowodu :( Biedne psiaki :placz: Aga ,to miałaś fajny teścik i super chwile :) Quote
chrupcia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jak bys mogła go sprzedać, przecież Ty go kochasz nad życie!!!! :loveu: chociaż rozumiem, Pani nie znała Cię za bardzo i chciała Cię sprawdzić :p kupili drogiego psa, a teraz chcą chyba żeby kasa się zwróciła, bo widzę po dużym piesku że też nie za bardzo zadbany raczej :roll: Quote
Borówka16 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 chrupcia napisał(a): kupili drogiego psa, a teraz chcą chyba żeby kasa się zwróciła, bo widzę po dużym piesku że też nie za bardzo zadbany raczej :roll: Dokładnie... Kupili drogiego psa ,a teraz chcą ,żeby kasa się wróciła :( Quote
*Agnieszka* Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='chrupcia']Jak bys mogła go sprzedać, przecież Ty go kochasz nad życie!!!! :loveu: chociaż rozumiem, Pani nie znała Cię za bardzo i chciała Cię sprawdzić :p kupili drogiego psa, a teraz chcą chyba żeby kasa się zwróciła, bo widzę po dużym piesku że też nie za bardzo zadbany raczej :roll: No właśnie jak ja bym mogła go sprzedać????!!!A co do tego Bakarata co go rozmonożyli...no cóż...nie koniecznie musiał być drogi,mógł być sprzedany jako nie wystawowy a wtedy cena jest znacznie niższa,a wiadomo nie wystawowy nie zdobędzie nigdy uprawnień. [quote name='Aleksandra:)']szkoda tylko że ktoś inny rozmnożył Bakaracika ...http://allegro.pl/item1199832911_yorki_sunie_po_rodowodowych_rodzicach_bakarat.html psiaki nie mają rodowodu Szkoda:( [quote name='Borówka16']Dokładnie... Kupili drogiego psa ,a teraz chcą ,żeby kasa się wróciła :( [quote name='Borówka16']Aguś ,u mnie fotki - zapraszam :loveu: Niekoniecznie drogiego... Zaraz lecę do Ciebie na foto:) A tak w ogóle to cześć laski we wtorkowy ranek:) Quote
chrupcia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No tak, a że nie zależało im na wystawach, a na psu do rozmnożenia to mają, a teraz szczeniaki po 1300zł... :shake: Quote
*Agnieszka* Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 chrupcia napisał(a):No tak, a że nie zależało im na wystawach, a na psu do rozmnożenia to mają, a teraz szczeniaki po 1300zł... :shake: No niestety:(Ale P.Ania przestrzegała przed czymś takim,prosiła,by nie rozmnażać póżniej szczeniąt bez rodo!!!a tu..... Dam póżniej kilka fotek,ale to póżniej bo mykam na razie z dogo.. paaaaa Quote
chrupcia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 agamewa napisał(a):No niestety:(Ale P.Ania przestrzegała przed czymś takim,prosiła,by nie rozmnażać póżniej szczeniąt bez rodo!!!a tu..... Ludzie niektórzy nie słuchają, może zrobili to nawet z głupiej ciekawości jak to jest mieć szczeniaki, bo moja sąsiadka miała taki pomysł np.. :roll: Quote
Borówka16 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 chrupcia napisał(a):Ludzie niektórzy nie słuchają, może zrobili to nawet z głupiej ciekawości jak to jest mieć szczeniaki, bo moja sąsiadka miała taki pomysł np.. :roll: O takim pomyśla to jeszcze nie słyszałam :roll: Dziwny :roll: Cześć Aga , czekam na foto :loveu: Quote
chrupcia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Borówka16 napisał(a):O takim pomyśla to jeszcze nie słyszałam :roll: Dziwny :roll: Wiem że dziwny, ale prawdziwy... :roll: Quote
Borówka16 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 chrupcia napisał(a):Wiem że dziwny, ale prawdziwy... :roll: Niestety :roll: Quote
Recommended Posts