*Agnieszka* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Borówka16 napisał(a):Aga , masz PW ;) Ola już Ci odpisałam:) Quote
chrupcia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kurcze faktycznie, jak już Karina zauważyła wszyscy sobie PW piszą ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 chrupcia napisał(a):Kurcze faktycznie, jak już Karina zauważyła wszyscy sobie PW piszą ;) A nio:p.............. Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 agamewa napisał(a):Ola już Ci odpisałam:) Na pierwsze tak ,zauważyłam przed sekundką :cool3: Ale na 2 jeszcze nie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Borówka16 napisał(a):Na pierwsze tak ,zauważyłam przed sekundką :cool3: Ale na 2 jeszcze nie :eviltong::eviltong::eviltong: Już odpisałam:)) Quote
tigrunia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 agamewa napisał(a):A ja muszę wybadać jak wygląda dziadek Moniego???...Whirlwinds HIGH HOPES??nie widziałam go na fotach jeszcze???? No co wy laski - przecie to słynny Fritz :crazyeye: :loveu: Przebywa (chyba gościnnie) w hodowli Hunderwood we Francji ;) Klaudia nawet Ty nie kojarzysz słynnego miotu po Yamajce Bakarat? Właścicielka kupę kasy żądała za szczeniaki nie pamiętam już teraz kwoty ale 6 tyś zł? Pamiętam ostatniego chłopaka, który był u niej dość długo. To właśnie za niego taka cena a pies był no co będę kłamać - okropny :shake: Weściu uroczy na ostatnich fotkach - zresztą jak zawsze :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Ja o nim nie słyszałam:oops:tylko P.Małgorzata cosik tam wspominała.... Quote
Borówka16 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 agamewa napisał(a):Ja o nim nie słyszałam:oops:tylko P.Małgorzata cosik tam wspominała.... Ja też nie słyszałam :oops: Quote
Gucci13 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 ja widziałam ale tylko na fotkach i filmikach razem z dziećmi:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 A wiecie że dziś mija równy roczek odkąd Weściak jest już ze mną???A tak w ogóle w hodowli mówiono na niego Pusio:)chciałam go przechrzcić na Westerna ale nie za bardzo na to imię reaguje:roll:więc po domowemu jest Pusio.... Quote
Borówka16 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 agamewa napisał(a):A wiecie że dziś mija równy roczek odkąd Weściak jest już ze mną???A tak w ogóle w hodowli mówiono na niego Pusio:)chciałam go przechrzcić na Westerna ale nie za bardzo na to imię reaguje:roll:więc po domowemu jest Pusio.... Hej Aga (chyba dziś ponownie (?) :eviltong:) To trza poświętować :cool3: Pijemy za roczek Westerna vel Pusia z Tobą :beerchug::knajpa: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Borówka16 napisał(a):Hej Aga (chyba dziś ponownie (?) :eviltong:) To trza poświętować :cool3: Pijemy za roczek Westerna vel Pusia z Tobą :beerchug::knajpa: No to świętujemy za następny roczek:BIG::popcorn::cunao: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 dziewczyny impreza u mnie....:beerchug: Quote
Borówka16 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='agamewa']dziewczyny impreza u mnie.... Laski ,impra u Agi ,a Was nie ma ? :-o:eviltong: To na razie tylko we dwie jumprezkujemy :multi:;):beerchug: Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://i34.tinypic.com/154h66u.jpg słodziak :p [quote name='Princess_York']Też macie tak dużo DURRER'Sów w rodowodach ? Np. Arweny dziadek od strony taty to DURRER'S STRUT YOUR STUFF i od tego dziadka III i IV pokolenie to saame DURRER'Sy :) Ja mam w takiej samej ilości i z tej samej strony Durrer'sy u Gracki :p [quote name='tigrunia']No co wy laski - przecie to słynny Fritz :crazyeye: :loveu: Przebywa (chyba gościnnie) w hodowli Hunderwood we Francji ;) Klaudia nawet Ty nie kojarzysz słynnego miotu po Yamajce Bakarat? Właścicielka kupę kasy żądała za szczeniaki nie pamiętam już teraz kwoty ale 6 tyś zł? Pamiętam ostatniego chłopaka, który był u niej dość długo. To właśnie za niego taka cena a pies był no co będę kłamać - okropny :shake: Samą sukę kojarzę, ale miotu nie. Może dopiero wtedy zaczynałam wchodzić w yorki, to się nie orientowałam ;) Aga, życzę żeby było jeszcze wiele udanych lat z Westem :p Quote
chrupcia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Oooo no to Pusio takie tyci urodzinki dziś obchodzi, bo narodził sie u Was rok temu :loveu: :) Quote
chrupcia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Aga cos Ty z tym kucykie, Pusio ma fajny, a mozesz zapapilotować i podrośnie :) i ma przynajmniej długie włosy i nie wypadają mu z gumki :shake: wpadnij do mnie jeszcze raz sa jeszcze fotki :) Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Właśnie wypadają te nad oczami,połamały się trochę,pewnie jeszcze dobre pół roku i będzie w miarę tak jak chcę.... Quote
chrupcia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 agamewa napisał(a):Właśnie wypadają te nad oczami,połamały się trochę,pewnie jeszcze dobre pół roku i będzie w miarę tak jak chcę.... ja nie szczepiam gumką, żeby suię nie łamały i mam nadzieję że troche urosną i nie będą wypadać na oczka ... :roll: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Ja mu ciut skróciłam przez bombkę:(nieumiejętnie rozczesałam tapir i ....niestety. Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Gucci13 napisał(a):.hej Aga:) Hej Guciaki:) Quote
Gucci13 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jakiś foteczek można się spodziewać w najbliższym czasie?:lol: Quote
karkakarka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 hej!! ten czas tak leci :) ja rok temu też miałam tylko tolkę, a teraz 2 psiaki hehe Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 karkakarka napisał(a):hej!! ten czas tak leci :) ja rok temu też miałam tylko tolkę, a teraz 2 psiaki hehe Dokładnie:)równy roczek temu byliśmy jeszcze sami...a teraz mamy jeszcze Moniego(to była tak szybka decyzja,że aż nie mogę w to uwierzyć!) Quote
Recommended Posts