Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
A ja muszę wybadać jak wygląda dziadek Moniego???...Whirlwinds HIGH HOPES??nie widziałam go na fotach jeszcze????

No co wy laski - przecie to słynny Fritz :crazyeye: :loveu: Przebywa (chyba gościnnie) w hodowli Hunderwood we Francji ;)
Klaudia nawet Ty nie kojarzysz słynnego miotu po Yamajce Bakarat? Właścicielka kupę kasy żądała za szczeniaki nie pamiętam już teraz kwoty ale 6 tyś zł? Pamiętam ostatniego chłopaka, który był u niej dość długo. To właśnie za niego taka cena a pies był no co będę kłamać - okropny :shake:

Weściu uroczy na ostatnich fotkach - zresztą jak zawsze :loveu:

Posted

A wiecie że dziś mija równy roczek odkąd Weściak jest już ze mną???A tak w ogóle w hodowli mówiono na niego Pusio:)chciałam go przechrzcić na Westerna ale nie za bardzo na to imię reaguje:roll:więc po domowemu jest Pusio....

Posted

agamewa napisał(a):
A wiecie że dziś mija równy roczek odkąd Weściak jest już ze mną???A tak w ogóle w hodowli mówiono na niego Pusio:)chciałam go przechrzcić na Westerna ale nie za bardzo na to imię reaguje:roll:więc po domowemu jest Pusio....

Hej Aga (chyba dziś ponownie (?) :eviltong:)
To trza poświętować :cool3:
Pijemy za roczek Westerna vel Pusia z Tobą :beerchug::knajpa:

Posted

Borówka16 napisał(a):
Hej Aga (chyba dziś ponownie (?) :eviltong:)
To trza poświętować :cool3:
Pijemy za roczek Westerna vel Pusia z Tobą :beerchug::knajpa:

No to świętujemy za następny roczek:BIG::popcorn::cunao:

Posted

http://i34.tinypic.com/154h66u.jpg słodziak :p
[quote name='Princess_York']Też macie tak dużo DURRER'Sów w rodowodach ?
Np. Arweny dziadek od strony taty to DURRER'S STRUT YOUR STUFF i od tego dziadka III i IV pokolenie to saame DURRER'Sy :)
Ja mam w takiej samej ilości i z tej samej strony Durrer'sy u Gracki :p
[quote name='tigrunia']No co wy laski - przecie to słynny Fritz :crazyeye: :loveu: Przebywa (chyba gościnnie) w hodowli Hunderwood we Francji ;)
Klaudia nawet Ty nie kojarzysz słynnego miotu po Yamajce Bakarat? Właścicielka kupę kasy żądała za szczeniaki nie pamiętam już teraz kwoty ale 6 tyś zł? Pamiętam ostatniego chłopaka, który był u niej dość długo. To właśnie za niego taka cena a pies był no co będę kłamać - okropny :shake:
Samą sukę kojarzę, ale miotu nie. Może dopiero wtedy zaczynałam wchodzić w yorki, to się nie orientowałam ;)

Aga, życzę żeby było jeszcze wiele udanych lat z Westem :p

Posted

Aga cos Ty z tym kucykie, Pusio ma fajny, a mozesz zapapilotować i podrośnie :) i ma przynajmniej długie włosy i nie wypadają mu z gumki :shake:

wpadnij do mnie jeszcze raz sa jeszcze fotki :)

Posted

agamewa napisał(a):
Właśnie wypadają te nad oczami,połamały się trochę,pewnie jeszcze dobre pół roku i będzie w miarę tak jak chcę....

ja nie szczepiam gumką, żeby suię nie łamały i mam nadzieję że troche urosną i nie będą wypadać na oczka ... :roll:

Posted

karkakarka napisał(a):
hej!!

ten czas tak leci :)

ja rok temu też miałam tylko tolkę, a teraz 2 psiaki hehe

Dokładnie:)równy roczek temu byliśmy jeszcze sami...a teraz mamy jeszcze Moniego(to była tak szybka decyzja,że aż nie mogę w to uwierzyć!)