Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chrupcia napisał(a):
Mnie ten co Karolina wstawiła to przypomina bardzo Moniego naszego :loveu: te oczka i z kolorków podobny też :p

Cześć dzisiaj :multi:

Cześć Kasia:)ten co teraz Karolina wstawiła w ostatnim poście?2 pierwsze foty są tatusia Moniego:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']http://www.radasvictory.com/image/MiniShopRinaldo2.jpg do tego pieska wydaje mi się bardzo podobny :loveu:

Jak go zobaczyłam po raz pierwszy na zdjęciu co Karola podała to też myślałam że to jest jego dziadek,kolorki,spojrzenie są bardzo podobni-..ale to nie jest jednak jego dziadek,szukam w korzeniach podobieństwa,dopatruje do kogo jest podobny i na razie nie znalazłam....chyba nasuwa mi się jedno stwierdzenie do kogo on jest podobny:)do samego siebie:)heh:)Westuś to kopia tatusia,wypisz ,wymaluj to czysty Oceanic:)

Posted

Princess_York napisał(a):
A ja bym się cieszyła :) ,masz dwa różne ,da się je rozróżnić :diabloti: , i na wystawach sędzia albo woli ciemne albo jasne i któryś wygra napewno :p :evil_lol:

No niby tak:)pięknie wyglądać to nie wszystko......musi mieć w sobie to coś z gracji:)najważniejsze musi to pokazać sędziemu bo to że w domu pięknie i dumnie się prezentuje nie musi tak być na wystawie...tego się boje właśnie!!!

Posted

[quote name='karkakarka']http://www.radasvictory.com/image/MiniShopRinaldo2.jpg ten pies i Moniś mają tego samego dziadka :) i faktycznie Moni jest podobny do niego :)

Cześć Aga
Cześć Karinka:)mi też wczoraj rzuciło się to podobieństwo w oczy że Moniś jest bardzo podobny do niego:)na początku myślałam że to właśnie ten jego dziadek ale nie....ale to że mają wspólnego dziadka to już nie zaskoczyłam:)