*Agnieszka* Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 karkakarka napisał(a):hehe no to szybko... dobrze, że w ogóle się odezwali. Ile można czekać ;/ No błyskawicznie!!!!czekałam po dobroci ponad tydzień-a jak skończyła się moja cierpliwość....tylko 10 minut.-dobre:)he he. Wiecie dziewczyny w czym ta moja paskuda się przed chwilą wysmarowała???o Harmoniego chodzi....w jakiejś paskudnej kupie,wcześniej tego nie zauważyłam ale poczułam jakiś brzydki zapach w pokoju,chodzę i wącham...myślałam że to któreś z chłopaków mi na paskudziło,podchodzę do Harego a to od niego tak pachnie....jestyśka zaraz będę musiała go kąpać!!!kurcza a 3 dni temu go kąpałam!!!!ale mi się nie chce.... Quote
Marzena* Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 agamewa napisał(a):No błyskawicznie!!!!czekałam po dobroci ponad tydzień-a jak skończyła się moja cierpliwość....tylko 10 minut.-dobre:)he he. Wiecie dziewczyny w czym ta moja paskuda się przed chwilą wysmarowała???o Harmoniego chodzi....w jakiejś paskudnej kupie,wcześniej tego nie zauważyłam ale poczułam jakiś brzydki zapach w pokoju,chodzę i wącham...myślałam że to któreś z chłopaków mi na paskudziło,podchodzę do Harego a to od niego tak pachnie....jestyśka zaraz będę musiała go kąpać!!!kurcza a 3 dni temu go kąpałam!!!!ale mi się nie chce.... Mi Carmen jakiś czas temu zrobiła podobny numer. Dzień po kąpieli próbowała wytarzać się w rozkładających się zwłokach jakiegoś zwierzaka, kreta chyba bo razpoznać było już ciężko ;) Wprawdzie pogoniłam ją szybciutko, ale profilaktycznie i tak ją kąpałam od razu :( Quote
Borówka16 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cześć Aga !!! :) Boziu , ile ja miałam u Ciebie do nadrobienia :lol: Ja oczywiście też się dopisuje ,bo przy Luckym robię wszystko naj naj ;) Mi Lucky też kiedyś taki numer odwalił ,że ja się ze znajomą zagadałam ,a gnojek wytarzał mi się w zdechłej myszy :-( Oczywiście w domu miał baaardzo skuteczną karę - kąpiel + czesanko :diabloti::diabloti::diabloti: Zapraszam na focie do mnie :p Quote
*Agnieszka* Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Cześć dziewczyny:) wróciłam niedawno ze spaceru i się wku.......wiecie co, mam już dość tych debilów ,którzy mieszkają w mojej miejscowości(zacofane buraki!!!),byłam z Monim w papilotach i koszulce,nie obyło się oczywiście bez głupich komentarzy!!!że mu gorąco,że go męczę!!!jedni że pies wygląda jak pier......co ja z nim zrobiłam!!i te głupie szydzące uśmieszki.....ja mam dosyć!!! I w dodatku dowiedziałam się (mam już doła)że moja koleżanka umarła dzisiaj w nocy(zostawiła córkę i męża),zachorowała na raka płuc,choroba rozwinęła się po pobycie na wycieczce w Egipcie(była w maju),7 sierpnia miała urodziny...34!!! Życie nie ma sensu!!!!!!!! Quote
Marzena* Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zawsze mówiłam, że większość ludzi to buraki ;) Właśnie takich reakcji się obawiam bo u nas też ludziska mało wyedukowani w kierunku kynologii :( Większość nigdy nie była na wystawie a nawet nie bardzo wie, że coś takiego jest (mimo, że w Głogowie jest organizowana od kilku lat co roku) a co dopiero papiloty. Kucyk z kokardką dziwi, ubrany pies szokuje więc papiloty..... Aga to bardzo smutne co napisałać o koleżance. Straszne gdy umierają tak młodzi ludzie i zostawiają osierocone dzieci :( Quote
chrupcia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cześć Aga ! nie przejmuj się ludzmi, wiadome że będą gadali... niestety :roll: u mnie papiloty byłyby wielkim szokiem.. z kucyka się dziwili.. :roll: Quote
*Agnieszka* Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Aga ! nie przejmuj się ludzmi, wiadome że będą gadali... niestety :roll: u mnie papiloty byłyby wielkim szokiem.. z kucyka się dziwili.. :roll: W Polsce ludzi jest mało tolerancyjnych..a szkoda!!! Quote
Karolina. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Aga ty też? :) Weź głęboki oddech i wpadnij do Marzki poczytać co nieco ;) Ludzie gadać będą zawsze, bo takie jest nasze społeczeństwo, i nic się z tym nie zrobi ;) A po co się denerwować i szarpać sobie nerwy? ;) Co do koleżanki to bardzo mi przykro... Quote
Aleksandra:) Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Aguś nie dołuj się :) będzie lepiej :) przykro mi z powodu koleżanki :(( Quote
dagos1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Niestety tak niekiedy bywa, że umierają młodzi ludzie. Przykro. A co do "buraków" to się nie przejmuj. Niech sobie gadają. Quote
*Agnieszka* Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cześć dziewczyny:) Mam pakę,hura przyszła paczka z Amberhouse!!!jeszcze jej nie otwierałam ale idę zaraz....... Quote
dagos1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Otworzyłaś??? Wszystko gra? A co dokładnie zamówiłaś? Quote
dagos1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Aga chyba się wzięła za wypróbowanie tych kosmetyków, bo jej nie ma i nie ma. Ja się zastanawiam teraz nad czymś nowym, albo Lady Bell albo Laser Lites i nie wiem co wybrać???:shake: Teraz mamy ISB, są w porządku, ale może coś lepszego znajdziemy? Quote
*Agnieszka* Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 No jestem już jestem:)nie nie wypróbowywałam jeszcze,musiałam trochę ogarnąć dom,co do kosmetyków to zamawiałam Lady bell i olejek norkowy coś w stylu Puck-(bardzo znany olej wśród hodowców)wrażenie estetyczne i ogólne jak najbardziej,oleje w konsystencji na razie mi odpowiadają(takie nie za ciężkie ani za lekkie),zapach średni,można powiedzieć że taki sobie,no ale zobaczymy????używałam do tej pory KW-ale chyba tej firmie jak odpowiadać nam będzie lady bell podziękujemy.Cieszę się że paka doszła bo miałam małe przygody z nią,najpierw musiałam baaaaaardzo długo prosić się o towar w Amber,w końcu jak już raczyli się odezwać i wysłać paczkę podając numer przesyłki,miałam z nią problem przy jej śledzeniu(to już chyba takie moje zboczenie że wszystko co idzie do mnie pocztą czy kurierem lubię sobie to śledzić(a jest teraz taki system w necie że można nawet śledzić paczki pocztowe:))no i bęc bo komunikat mi mówił od piątku Brak przesyłki o podanym identyfikatorze.....ale dzisiaj system znalazł pakę i z samego rana już był jej przebieg,gdzie jest i kiedy będzie....więc kamień z serca,ale od piątku co wstukałam numer paki,komunikat mi wciąż taki wyskakiwał!!!!!Tak więc Amber jako tako wybielił się u mnie ale okres czekania na towar.....beznadziejnie długi(towar prawie otrzymałam po miesiącu,a było napisane okres oczekiwania 2-5 dni!!!)tak więc....no ale wybór towaru jest!!! Quote
dagos1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ja u nich ISB zamawiałam i wszystko było OK. Nawet przelew zrobiłam, a towar był na drugi dzień. Quote
dagos1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Olejek to mam Pure paws, z tym, że nie robię papilotów.Jest w porządku i prawie nie ma zapachu. Tylko myślę nad nowym szamponem i odżywką i tak mnie ten Laser Lites kusi. Quote
*Agnieszka* Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 dagos1 napisał(a):Olejek to mam Pure paws, z tym, że nie robię papilotów.Jest w porządku i prawie nie ma zapachu. Tylko myślę nad nowym szamponem i odżywką i tak mnie ten Laser Lites kusi. Wypróbuj wtedy zobaczysz;)no widzisz a ja miałam problemy.....już tam kilka razy zamawiałam ale taką przygodę miałam po raz pierwszy i mam nadzieję że po raz ostatni.....ale jakbym miała im wystawić ocenę to i tak piątkę-za duży wybór towaru!!!mogli by popracować nad kontaktem telefonicznym.....to było by już w miarę dobrze:) Quote
Yoko2009 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cześć Aga, moze na wakacyjne foteczki wpadniesz? Quote
niunka04 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ja polecam odżywkę oster truskawkową nieziemsko pachnie... Ja na trymer czekałam też koło miesiąca także nie jesteś sama;) Quote
chrupcia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Aga nie strasz, bo ja chce u nich zamówić szampon, a nie chce czekać miesiąc na niego :evil_lol::evil_lol: Quote
dagos1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To zamów wcześniej i nastaw się na dlugie czekanie:diabloti: Chociaż ja nie miałam z nimi problemu, wysyłka była błyskawiczna. Quote
*Agnieszka* Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 chrupcia napisał(a):Aga nie strasz, bo ja chce u nich zamówić szampon, a nie chce czekać miesiąc na niego :evil_lol::evil_lol: dagos1 napisał(a):To zamów wcześniej i nastaw się na dlugie czekanie:diabloti: Chociaż ja nie miałam z nimi problemu, wysyłka była błyskawiczna. Cześć Dziewczyny:) Może to tylko tak u mnie było takie dłuuuugie czekanie:)zresztą teraz okres wakacyjny to i w mniejszym składzie są,ale ze względu na różnorakość towaru zostanę z nimi he he:) Quote
chrupcia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A ja nie wiem czy jak mi sie nie skończy szampon to czy nie kupie jednak na allegro ISB, bo chce kupić taki 1litr, a widze że tam u jednego gościa coś taniej wychodzi :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 chrupcia napisał(a):A ja nie wiem czy jak mi sie nie skończy szampon to czy nie kupie jednak na allegro ISB, bo chce kupić taki 1litr, a widze że tam u jednego gościa coś taniej wychodzi :eviltong: Jeżeli tak masz to pewnie,taniej to zawsze taniej!!! Quote
Recommended Posts