*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='Karolina.']Cześć Aga! No muszę powiedzieć że się postarałaś, i to bardzo! :klacz: Super zdjęcia :multi: http://i51.tinypic.com/mwrvqb.jpg To mi się bardzo podoba, hihi, struś pędziwiatr :multi: Lecę, bo dzisiaj mam taki zwariowany dzień, że głowa mała, wszystko robię na wariackich papierach i wyrobić się nie mogę :roll: Obiecałam fotki więc musiałam słowa dotrzymać;)heh:),następne będą dogomaniackie z Bydgoszczy... Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 agamewa napisał(a):Powinnam się wyrobić ring 1 tak?..ile masz w klasie dziewczyn? A nie wiem nawet który ring.. W klasie mam 10. Dostałam zgłoszenie i wszystko się zgadza na szczęście :multi: Myślałam, że będą jakieś jaja z zapłatą ale pozytywnie mnie zaskoczyli :multi: Quote
Karolina. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Cześć Aga! No muszę powiedzieć że się postarałaś, i to bardzo! :klacz: Super zdjęcia :multi: http://i51.tinypic.com/mwrvqb.jpg To mi się bardzo podoba, hihi, struś pędziwiatr :multi: Lecę, bo dzisiaj mam taki zwariowany dzień, że głowa mała, wszystko robię na wariackich papierach i wyrobić się nie mogę :roll: Quote
Yourii Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Witam popołudniowe w ten piękny środowy dzień :) U nas słonko zagląda przez okna :) szkoda tylko że w pracy trzeba siedziec :mad: Jak bedziesz na nocnej to wpadnij do nas :) Quote
Yourii Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ojojoj to się kuruj szybciutko byś na niedziele tryskła zdrowiem :) Quote
kiniaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 hej Aga :multi: teraz ta pogoda taka, że wszystkich coś bierze, ja też nadal zakatarzona chodzę i od czasu do czasu pobolewa gardło... niech już wiosna przyjdzie to lepiej będzie;) i do tego ta wstrętna wichura od kilku dni, oszaleć można... :( zdrówka :) Quote
*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 .......................................... Quote
Yourii Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 O kurczaki, to poważna sprawa... a może ktoś Twoich okolic jedzie i by Cię zabrał? jak myślisz? Ale jesteś zaradna i na pewno coś wymyślisz:) Quote
kiniaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 agamewa napisał(a):Teraz to już naprawdę nie wiem czy pojadę...samochód ten ,którym miałam jechać popsuł się..i nie wiem co teraz:(?????no kurczę naprawdę mam jakiegoś pecha!!!!!chorobę można zwalczyć ale brak samochodu już nie bardzo. Złośliwość rzeczy martwych!!!!!!! Aga, na pewno coś wymyślisz, wierzę w to! Quote
*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ......................................... Quote
dysia-u Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Aga ! tak jak mówiłaś WSTAŃ, OTRZEP SIĘ I DO PRZODU !!! jak nie drzwiami to oknem Quote
*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ............................................ Quote
tigrunia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ależ się gorrąco zrobiło :crazyeye: No ale przecież koleżanka randki nie przepuści więc tak czy siak jakoś byście dojechały :cool3: Zawsze są pociągi jeszcze :multi: Quote
*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 .............................. Quote
*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dziś przyszła do mnie koszulka od Marzenki:)Marzenka dziękuję jest prześliczna a oto fotki: Quote
Fiolka_130 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 hej ;) Fotki w ruchu super :D chłopaki mają swój urok ;) A Tobie zdrowia życzę :* Quote
Karolina. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://i56.tinypic.com/2ngzv9i.jpg Pięknie w niej wygląda! :) Quote
dysia-u Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://i53.tinypic.com/20feza0.jpg śliczna panterka ale jest pracy z tymi papilotami, nie? Quote
*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ............................................. Quote
bluerat Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mi wczoraj przewijanie Suzanki zajęło chyba z godzinę! Staram się robić to jak najdelikatniej a czas płynie nieubłaganie. Suzi na szczęście nie rusza papilotów, tylko ciągle energicznie się otrzepuje. Ona w ogóle chyba pozwoliłaby zrobić ze sobą wszystko. Quote
dysia-u Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Aga przyszłam z wiosennymi zapachami oj ale juz cudny dzień Quote
*Agnieszka* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 .................................. Quote
Recommended Posts