*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='Gucci13']hej Aga:multi: ale wysyp fotek, dawno aż tyle nie było:crazyeye: http://i54.tinypic.com/2qvzgr4.jpg te zdjęcie najbardziej mi się podoba, słodko razem wyglądają:loveu: Hania bo u mnie to norma raz a porządnie:eviltong: Quote
Gucci13 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 aaa zapomniałam napisać że ten 3 misio też jest uroczy:loveu: Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Cze Aguchna :multi: Fotek żeś dała, że hoho :crazyeye: Fajne podwórkowe :multi: Moni super w tym ubranku się prezentuje :loveu: Quote
bluerat Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 agamewa - jakie gumki używasz do papilotów? gdzie kupujesz? ja mam zwykłe recepturki ale zazwyczaj nie wytrzymują dugo - jakaś reakcja chemiczna musi zachodzić z olejem i pękają :/ Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 tigrunia napisał(a):Cze Aguchna :multi: Fotek żeś dała, że hoho :crazyeye: Fajne podwórkowe :multi: Moni super w tym ubranku się prezentuje :loveu: W ubranku mu do ryjka heh:)ciekawa jestem jak będzie wyglądał w panterce;) Gucci13 napisał(a):aaa zapomniałam napisać że ten 3 misio też jest uroczy:loveu: He he ten 3 misio aż się oblizywał na ich widok a Moni do niego zaczyna i zawsze z zębami leci! Quote
bluerat Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a dałabyś radę się dowiedzieć? ja to głupia jestem, młoda zrobiła hodowlankę więc teoretycznie powinnam ją ściąć, a mi się dalszego hodowania włosa zachciało i mam teraz wyrzuty sumienia że Suzi lata w papilotach... Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='bluerat']a dałabyś radę się dowiedzieć? ja to głupia jestem, młoda zrobiła hodowlankę więc teoretycznie powinnam ją ściąć, a mi się dalszego hodowania włosa zachciało i mam teraz wyrzuty sumienia że Suzi lata w papilotach... A spójrz na to..dziewczyny sobie je chwaliły http://animalia.pl/produkt,6359,538,GRENE_Gumki_do_grzywy_.html Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A co tu dzisiaj taka cisza?? Jeszcze za wczesna pora na rzmowy hihih Cześć Aga jak tam stresik przed niedzielą:) Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Yoko2009 napisał(a):A co tu dzisiaj taka cisza?? Jeszcze za wczesna pora na rzmowy hihih Cześć Aga jak tam stresik przed niedzielą:) Na razie spokojnie,pewnie się zacznie dopiero w niedziele..a u Ciebie jak tam? Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nie no u mnie spokojnie ale nie mogę się już doczekac hihih no iapisałam ja do Drzonkowa:) rozkręcam się eh Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Yoko2009 napisał(a):Nie no u mnie spokojnie ale nie mogę się już doczekac hihih no iapisałam ja do Drzonkowa:) rozkręcam się eh No i tak trzymać!fajnie ja też się już nie mogę doczekać,będziesz w sobotę? Quote
chrupcia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://i56.tinypic.com/14aj0jl.jpg ale fajne foteczki :loveu: Hej Aga :) i dziewczyny pamiętajcie o dogomaniackiej fotce z wystawy ;) Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='chrupcia']http://i56.tinypic.com/14aj0jl.jpg ale fajne foteczki :loveu: Hej Aga :) i dziewczyny pamiętajcie o dogomaniackiej fotce z wystawy ;) Ja mam taką nadzieję że będzie dogomaniacka fota:) Quote
Yourii Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jacy rozbiegani Panowie :) http://i52.tinypic.com/3hogw.jpg do domku, do domku ! :} Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 agamewa napisał(a):No i tak trzymać!fajnie ja też się już nie mogę doczekać,będziesz w sobotę? my będziemy dopiero w niedzielę, o 4:30 pakujemy się do auta i w drogę:) Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Yoko2009 napisał(a):my będziemy dopiero w niedzielę, o 4:30 pakujemy się do auta i w drogę:) My będziemy też jeszcze w sobotę jako widzowie:)i przećwiczymy na sucho..to pomaga Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 W panterce będzie jeszcze lepiej :loveu: Zresztą.. jak to mówią - ładnemu we wszystkim ładnie ;) A gumki końskie i ja zdecydowanie polecam. :multi: Ada mi kiedyś kupiła juz uhuhu dawno, dawno i mam je do dziś ale fakt - nie papilotuję aktualnie. Ale jak papilotowałam sprawdzały się super ;) Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 tigrunia napisał(a):W panterce będzie jeszcze lepiej :loveu: Zresztą.. jak to mówią - ładnemu we wszystkim ładnie ;) A gumki końskie i ja zdecydowanie polecam. :multi: Ada mi kiedyś kupiła juz uhuhu dawno, dawno i mam je do dziś ale fakt - nie papilotuję aktualnie. Ale jak papilotowałam sprawdzały się super ;) Ja osobiście nie miałam końskich ale słyszałam że są bardzo dobre..te co ja mam to komfort i wygoda,wcześniej jak jeszcze robiłam próby na Weście na gumkach zwykłych..to masakra pękały po 10 minutach!!!!od której yorki w sobotę się zaczynają..chyba mnie w puszczą z M? Quote
*Jot* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Aga postarałaś się.W końcu fotki ze spaceru a nie takie pozowane :lol: A jak z tymi śmieciami co tam są? Nie idą Ci do nich? Jakieś jedzonko albo coś pewnie by się znalazło :evil_lol: Chłopaków masz super :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 *Jot* napisał(a):Aga postarałaś się.W końcu fotki ze spaceru a nie takie pozowane :lol: A jak z tymi śmieciami co tam są? Nie idą Ci do nich? Jakieś jedzonko albo coś pewnie by się znalazło :evil_lol: Chłopaków masz super :loveu: Dziś wywęszyli kawałek torby jakiejś??zaczęły się z nią zabawy,to trochę uciekało ;)ogólnie po jesieni i zimie widok kiedy to latem pełno zieleni teraz widok opłakany,mokro ,grząsko ..nie lubię takiej pory,co innego jak wszędzie sucho i pełno zieleni..to lubię..a foty faktycznie te nie pozowane lepiej się ogląda. Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 tigrunia napisał(a):O 19 Aga ;) Na pewno Cię wpuszczą ;) Powinnam się wyrobić ring 1 tak?..ile masz w klasie dziewczyn? Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Dubel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts