Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa - jakie gumki używasz do papilotów? gdzie kupujesz? ja mam zwykłe recepturki ale zazwyczaj nie wytrzymują dugo - jakaś reakcja chemiczna musi zachodzić z olejem i pękają :/

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Aguchna :multi:
Fotek żeś dała, że hoho :crazyeye: Fajne podwórkowe :multi: Moni super w tym ubranku się prezentuje :loveu:

W ubranku mu do ryjka heh:)ciekawa jestem jak będzie wyglądał w panterce;)
Gucci13 napisał(a):
aaa zapomniałam napisać że ten 3 misio też jest uroczy:loveu:

He he ten 3 misio aż się oblizywał na ich widok a Moni do niego zaczyna i zawsze z zębami leci!

Posted

a dałabyś radę się dowiedzieć?
ja to głupia jestem, młoda zrobiła hodowlankę więc teoretycznie powinnam ją ściąć, a mi się dalszego hodowania włosa zachciało i mam teraz wyrzuty sumienia że Suzi lata w papilotach...

Posted

Yoko2009 napisał(a):
A co tu dzisiaj taka cisza?? Jeszcze za wczesna pora na rzmowy hihih
Cześć Aga jak tam stresik przed niedzielą:)

Na razie spokojnie,pewnie się zacznie dopiero w niedziele..a u Ciebie jak tam?

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Nie no u mnie spokojnie ale nie mogę się już doczekac hihih no iapisałam ja do Drzonkowa:) rozkręcam się eh

No i tak trzymać!fajnie ja też się już nie mogę doczekać,będziesz w sobotę?

Posted

agamewa napisał(a):
No i tak trzymać!fajnie ja też się już nie mogę doczekać,będziesz w sobotę?

my będziemy dopiero w niedzielę, o 4:30 pakujemy się do auta i w drogę:)

Posted

W panterce będzie jeszcze lepiej :loveu: Zresztą.. jak to mówią - ładnemu we wszystkim ładnie ;)

A gumki końskie i ja zdecydowanie polecam. :multi: Ada mi kiedyś kupiła juz uhuhu dawno, dawno i mam je do dziś ale fakt - nie papilotuję aktualnie. Ale jak papilotowałam sprawdzały się super ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
W panterce będzie jeszcze lepiej :loveu: Zresztą.. jak to mówią - ładnemu we wszystkim ładnie ;)

A gumki końskie i ja zdecydowanie polecam. :multi: Ada mi kiedyś kupiła juz uhuhu dawno, dawno i mam je do dziś ale fakt - nie papilotuję aktualnie. Ale jak papilotowałam sprawdzały się super ;)

Ja osobiście nie miałam końskich ale słyszałam że są bardzo dobre..te co ja mam to komfort i wygoda,wcześniej jak jeszcze robiłam próby na Weście na gumkach zwykłych..to masakra pękały po 10 minutach!!!!od której yorki w sobotę się zaczynają..chyba mnie w puszczą z M?

Posted

Aga postarałaś się.W końcu fotki ze spaceru a nie takie pozowane :lol:
A jak z tymi śmieciami co tam są? Nie idą Ci do nich? Jakieś jedzonko albo coś pewnie by się znalazło :evil_lol:
Chłopaków masz super :loveu:

Posted

*Jot* napisał(a):
Aga postarałaś się.W końcu fotki ze spaceru a nie takie pozowane :lol:
A jak z tymi śmieciami co tam są? Nie idą Ci do nich? Jakieś jedzonko albo coś pewnie by się znalazło :evil_lol:
Chłopaków masz super :loveu:

Dziś wywęszyli kawałek torby jakiejś??zaczęły się z nią zabawy,to trochę uciekało ;)ogólnie po jesieni i zimie widok kiedy to latem pełno zieleni teraz widok opłakany,mokro ,grząsko ..nie lubię takiej pory,co innego jak wszędzie sucho i pełno zieleni..to lubię..a foty faktycznie te nie pozowane lepiej się ogląda.