kiniaaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 tigrunia napisał(a):Ojj Aga gamoniu jeden - jednak z noclegiem przyjeżdżasz?? Co chcecie zwiedzać w Bydg. ? Bo ja nie wiem co tu można podziwiać :roll: Be, mamy Focusa :evil_lol: A tak serio to wyspa młyńska ostatnio ładna jest:) chociaż nie wiem czy po roztopach coś ładnego tam się da zauważyć... wiosną będzie pieknie;) Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 kiniaaa napisał(a):AAAaaa to takie zwiedzanie mówisz:) hehehehe no fajnie :p Muszę pilnować jej cnoty hihihih Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 kiniaaa napisał(a):AAAaaa to takie zwiedzanie mówisz:) hehehehe no fajnie :p No takie takie :evil_lol: Quote
kiniaaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 agamewa napisał(a):Heh koleżanka się napaliła na Bydgoszcz heh:) Koleżanka będzie miała randkę w ciemno heh:)a ja za przyzwoitkę mam robić...więc chyba nudzić mi się nie będzie.. AAAaaa to takie zwiedzanie mówisz:) hehehehe no fajnie :p Quote
Yoko2009 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cześć Aga:) Wpadnij do nas na fotki przedwystawowe:) Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Yoko2009 napisał(a):Cześć Aga:) Wpadnij do nas na fotki przedwystawowe:) No już biegniemy do Was.....Wy też wpadnijcie do nas będzie kilka fot Puśkowych... Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ale się wkurzyłam!!!!miałam takie fajne fotki...i wszystkie ktoś mi skasował..jestem zła,bo porobiłam fajne fotki chłopakom jak się wczoraj buziaczkowali,nie zdążyłam ich przełożyć do komp.patrzę a dziś ich już nie ma:( Quote
Yoko2009 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='agamewa']Ale się wkurzyłam!!!!miałam takie fajne fotki...i wszystkie ktoś mi skasował..jestem zła,bo porobiłam fajne fotki chłopakom jak się wczoraj buziaczkowali,nie zdążyłam ich przełożyć do komp.patrzę a dziś ich już nie ma:( to nie ja:) Mnie też kiedyś sie tak stało, zrobiłam fotki a synek mi wykasował z aparatu buuuu Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Yoko2009 napisał(a):to nie ja:) Mnie też kiedyś sie tak stało, zrobiłam fotki a synek mi wykasował z aparatu buuuu Wrrrrr..któreś z dzieciaków..wiem ,wiem Asiu że to nie Ty heh:) Quote
tigrunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 kiniaaa napisał(a):Be, mamy Focusa :evil_lol: A tak serio to wyspa młyńska ostatnio ładna jest:) chociaż nie wiem czy po roztopach coś ładnego tam się da zauważyć... wiosną będzie pieknie;) Tia.. :p Wyspę Młyńską obejdziesz w pół godziny a jak tylko wyjdziesz na Focha to już brzydka Bydgoszcz się ukazuje :shake: Rynek też gdyby nie kamienica Sowy byłby marny.. :eviltong: No i Myślęcinek ewentualnie warto by zwiedzić no ale właśnie - wiosną (MÓWIŁAM CI AGA!! agamewa napisał(a):Heh koleżanka się napaliła na Bydgoszcz heh:) Koleżanka będzie miała randkę w ciemno heh:)a ja za przyzwoitkę mam robić...więc chyba nudzić mi się nie będzie.. Też mi zwiedzanie :crazyeye: A gdzie ta randka ? Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 ........................................................... Quote
tigrunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 agamewa napisał(a):Randka w hotelu heh:)ja zajmę się Harmonim a koleżanka..hmmm..nie wiem????;)mam zamiar wpaść na nocną przećwiczyć z Harmonim by trochę się oswoił,przyzwyczaić bo on z tym hałasem to trochę na bakier.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A gdzie to zwiedzanie ? :razz: Wpadnij, Bufficzkę poznasz :multi: Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 tigrunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A gdzie to zwiedzanie ? :razz: Wpadnij, Bufficzkę poznasz :multi: A wystawiać ją będziesz na nocnej? Tak to się teraz tak nazywa że zwiedzanie heh......:diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 tigrunia napisał(a):Tak, na nocnej. W pośredniej czy otwartej? Quote
tigrunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 agamewa napisał(a):A wystawiać ją będziesz na nocnej? Tak to się teraz tak nazywa że zwiedzanie heh......:diabloti: Tak, na nocnej. Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 tigrunia napisał(a):Tak, na nocnej. W pośredniej czy otwartej? Quote
tigrunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 agamewa napisał(a):W pośredniej czy otwartej? Otwartej, toć Buff już 2,5 roku ma :crazyeye: Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 tigrunia napisał(a):Otwartej, toć Buff już 2,5 roku ma :crazyeye: Toż faktycznie ,kawał panny z niej;) Quote
Yourii Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='agamewa']Ale się wkurzyłam!!!!miałam takie fajne fotki...i wszystkie ktoś mi skasował..jestem zła,bo porobiłam fajne fotki chłopakom jak się wczoraj buziaczkowali,nie zdążyłam ich przełożyć do komp.patrzę a dziś ich już nie ma:( O kurczę... jaka szkoda :( Quote
Karolina. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='agamewa'] Cześć Karolina,spójrz o ten model kupiłam KLIK Dzięki Aga :) To co, nie będzie zdjęć? :-( Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 ..................................... Quote
Pegaza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cze Aga poniedzialkowo:) taa znam ten bol jak mi sie foty z kompa stracily myslalam ze sie zalamie;) Quote
dysia-u Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 cze Aga wiosenny poranek przynosze u nas tak cudnie a ja w domu kibluje, ech!tak mi sie spacer długaśny marzy Quote
Recommended Posts