Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
No dobrze że zrezygnowaliście ,bo bez sensu jechać do tej Pani po Waszym CWC :) .

No właśnie..po co...już nie miało sensu..ale trochę mi szkoda bo chciałam być na tej wystawie,ale z drugiej strony 80 zł.w kieszeni..i tak ta wystawa mnie drogo wyniesie.

Posted

dysia-u napisał(a):
AgA CZY TEN "SPORT" naprawde mozna tak polubić?
mnie by pewnie stres zjadł i tyle by było
widze że ciebie to wręcz odstresowuje hihi mam racje , prawda?

Ula jasne że ten sport można polubić..ja jeszcze rok temu nie miałam pojęcia co z czym..kiedyś,daawno temu jak byłam jeszcze dzieciakiem ,mama zabrała mnie na wystawę żebym mogła sobie pooglądać ładne pieski,bardzo mi się tam spodobało i powiedziałam sobie że kiedyś też tak będę robić heh:)no i wykrakałam:)
Ogólnie jest fajnie można robić coś innego niż szare monotonne życie,dla mnie to odskocznia od codzienności,od problemów itd...Wiadomo są jeszcze inne przyjemne rzeczy ale to już inna historia:evil_lol:

Posted

agamewa napisał(a):

Ogólnie jest fajnie można robić coś innego niż szare monotonne życie,dla mnie to odskocznia od codzienności,od problemów itd...Wiadomo są jeszcze inne przyjemne rzeczy ale to już inna historia:evil_lol:

Dokładnie !!! Ja kiedy jade na wystawe i już jestem na ringu i w gronie przyjaciół ,jest inaczej ,dużo lepiej ,zapominam o wszystkim ,o kłótniach i problemach .. Wtedy jest czas na szczęśliwość :loveu: . No ale wszystko co dobre szybko się kończy i potem znowu jest tak jak dawniej ...

Posted

Princess_York napisał(a):
Dokładnie !!! Ja kiedy jade na wystawe i już jestem na ringu i w gronie przyjaciół ,jest inaczej ,dużo lepiej ,zapominam o wszystkim ,o kłótniach i problemach .. Wtedy jest czas na szczęśliwość :loveu: . No ale wszystko co dobre szybko się kończy i potem znowu jest tak jak dawniej ...

pozostaje Ci wtedy okres oczekiwania na kolejną wystawę a to też same w sobie jest fajne:)

Posted

Cześć Aga i chłopaki:lol:
mnie tak jak Ule by chyba stres pożarł, ja nie lubię jak na mnie patrzą chociaż wiem że większość patrzyła by na psa to i tak czułabym się trochę nieswojo:oops:.
Widzę że pan Harmonijka chce sobie poreproduktorować:diabloti:
http://i56.tinypic.com/24fw50h.jpg a co ta twoja córcia mu zrobiła?:mad: Biedactwo moje małe. Mi też by się przydał taki pomocnik ale jednak ciesze się że nie mam młodszej siostry - nie lubie dzieci i w takim małym mieszkanku to bym chyba swoje rodzeństwo podusiła:p. Mame bym mogła podszkolić ale ona się boi że mu krzywdę zrobi:roll:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:)

rozkręcamy się hehehe

Asia , weż nie szalej !!!! ale się dziewczyna rozkręciła
na gg juz pewnie nie będzie cie można spotkać, bo kiedyyyyy??!!

Posted

Yoko2009 napisał(a):
a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:)

rozkręcamy się hehehe

a w marcu gdzie zawitacie?:cool3:

Posted

Czesc Agun :multi:

Masz piekne dwa skarby w domu... :loveu: Tylko podziwiac podziwiac i podziwiac !!

Ps. Super swieteczne i kapielowe foteczki :D

Pzdr !

Posted

Gdzie się kupuje taką nakładkę na wannę?

Co do zdjęć - profesjonalna sesja to chyba super sprawa, ale myślę że dopóki z różnych względów nie da się jej zrobić, to należy pokombinować samemu :
- zobaczyć jakie zdjęcia nam się najbardziej podobają,
- spróbować znaleźć podobne tło,
- pokombinować z oświetleniem,
- poszukać znajomych z lepszym aparatem i "okiem" do kompozycji zdjęć itp
- zaprosić kogoś jako osobę oceniającą z boku naszą pracę=fotografowanie psa - znowu to "oko"

W dobie cyfrówek nic nas nie ogranicza w ilości zrobionych zdjęć i efekt widzimy od razu.

Jeżeli ciężko z oświetleniem, to można próbować robić zdjęcia w słoneczne przedpołudnia.

Bo jak widzę zdjęcia z ogłoszeń na allegro na przykład, to czasem płakać mi się chce, no ale wiele osób "nie widzi", no a zdjęcie to nie tylko aparat ale przede wszystkim fotograf.

Posted

[quote name='Yoko2009']a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:)

rozkręcamy się hehehe
Rozkręcacie się rozkręcacie:)
[quote name='Yorkomanka']Cześć Aga i chłopaki:lol:
mnie tak jak Ule by chyba stres pożarł, ja nie lubię jak na mnie patrzą chociaż wiem że większość patrzyła by na psa to i tak czułabym się trochę nieswojo:oops:.
Widzę że pan Harmonijka chce sobie poreproduktorować:diabloti:
http://i56.tinypic.com/24fw50h.jpg a co ta twoja córcia mu zrobiła?:mad: Biedactwo moje małe. Mi też by się przydał taki pomocnik ale jednak ciesze się że nie mam młodszej siostry - nie lubie dzieci i w takim małym mieszkanku to bym chyba swoje rodzeństwo podusiła:p. Mame bym mogła podszkolić ale ona się boi że mu krzywdę zrobi:roll:
Cześć Agata:)No widzisz jaka ta moja córcia nie dobra tak męczyć biednego Weściaka hihi
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)

Asia no to faktycznie jeśli masz te wszystkie wystawy zaliczycie to będziecie mieć dużo treningów z Desi :)
Cześć Kasia:)Dziewczyny będą szaleć w tym roku po wystawach..i dobrze:)
[quote name='Gucci13']a w marcu gdzie zawitacie?:cool3:
No właśnie?
[quote name='OlaKW']Czesc Agun :multi:

Masz piekne dwa skarby w domu... :loveu: Tylko podziwiac podziwiac i podziwiac !!

Ps. Super swieteczne i kapielowe foteczki :D

Pzdr !

Cześć Olcia:multi:

Dziewczyny zrobiłam sesję chłopakom i Weronice razem:)..tylko foty dam póżniej bo idę robić kolację ;)

Posted

bluerat napisał(a):
Gdzie się kupuje taką nakładkę na wannę?

Co do zdjęć - profesjonalna sesja to chyba super sprawa, ale myślę że dopóki z różnych względów nie da się jej zrobić, to należy pokombinować samemu :
- zobaczyć jakie zdjęcia nam się najbardziej podobają,
- spróbować znaleźć podobne tło,
- pokombinować z oświetleniem,
- poszukać znajomych z lepszym aparatem i "okiem" do kompozycji zdjęć itp
- zaprosić kogoś jako osobę oceniającą z boku naszą pracę=fotografowanie psa - znowu to "oko"

W dobie cyfrówek nic nas nie ogranicza w ilości zrobionych zdjęć i efekt widzimy od razu.

Jeżeli ciężko z oświetleniem, to można próbować robić zdjęcia w słoneczne przedpołudnia.

Bo jak widzę zdjęcia z ogłoszeń na allegro na przykład, to czasem płakać mi się chce, no ale wiele osób "nie widzi", no a zdjęcie to nie tylko aparat ale przede wszystkim fotograf.

Oj to było daawno nawet nie pamiętam:(ale wygodna taka nakładka ..
Co do fot to jak na razie będę kombinować sama aż nadejdzie ten dzień i powiem..to jest ta fota na ,którą czekałam!!:)