Yoko2009 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Na Yorklandzie pisze że sędzią będzie Pani Niciewicz a na stronie zk bydgoszcz jest 13-02-11 facet Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Asia są dwie wystawy,jedna nocna czyli sędziuje P.Niciewicz a druga walentynkowa i sędziuje P.Trębala. Quote
Yoko2009 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Aaaaaa rozumiem, to my będziemy u Pana Trębali:) Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Yoko2009 napisał(a):Aaaaaa rozumiem, to my będziemy u Pana Trębali:) My tez bo zrezygnowaliśmy u P.Niciewicz...dobrze że udało mi się wycofać tę wystawę. Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No dobrze że zrezygnowaliście ,bo bez sensu jechać do tej Pani po Waszym CWC :) . Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Princess_York napisał(a):No dobrze że zrezygnowaliście ,bo bez sensu jechać do tej Pani po Waszym CWC :) . No właśnie..po co...już nie miało sensu..ale trochę mi szkoda bo chciałam być na tej wystawie,ale z drugiej strony 80 zł.w kieszeni..i tak ta wystawa mnie drogo wyniesie. Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Właśnie właśnie :) . Będziesz miała na inną wystawę . Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Inna dopiero w kwietniu....:( Quote
dysia-u Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 AgA CZY TEN "SPORT" naprawde mozna tak polubić? mnie by pewnie stres zjadł i tyle by było widze że ciebie to wręcz odstresowuje hihi mam racje , prawda? Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 dysia-u napisał(a):AgA CZY TEN "SPORT" naprawde mozna tak polubić? mnie by pewnie stres zjadł i tyle by było widze że ciebie to wręcz odstresowuje hihi mam racje , prawda? Ula jasne że ten sport można polubić..ja jeszcze rok temu nie miałam pojęcia co z czym..kiedyś,daawno temu jak byłam jeszcze dzieciakiem ,mama zabrała mnie na wystawę żebym mogła sobie pooglądać ładne pieski,bardzo mi się tam spodobało i powiedziałam sobie że kiedyś też tak będę robić heh:)no i wykrakałam:) Ogólnie jest fajnie można robić coś innego niż szare monotonne życie,dla mnie to odskocznia od codzienności,od problemów itd...Wiadomo są jeszcze inne przyjemne rzeczy ale to już inna historia:evil_lol: Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No wiem .. Ale spójrz na to z innej strony ,Wy macie już w lutym i potem w kwietniu ,a ja dopiero w kwietniu :( Ja to sie naczekam ... :) Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 agamewa napisał(a): Ogólnie jest fajnie można robić coś innego niż szare monotonne życie,dla mnie to odskocznia od codzienności,od problemów itd...Wiadomo są jeszcze inne przyjemne rzeczy ale to już inna historia:evil_lol: Dokładnie !!! Ja kiedy jade na wystawe i już jestem na ringu i w gronie przyjaciół ,jest inaczej ,dużo lepiej ,zapominam o wszystkim ,o kłótniach i problemach .. Wtedy jest czas na szczęśliwość :loveu: . No ale wszystko co dobre szybko się kończy i potem znowu jest tak jak dawniej ... Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Princess_York napisał(a):Dokładnie !!! Ja kiedy jade na wystawe i już jestem na ringu i w gronie przyjaciół ,jest inaczej ,dużo lepiej ,zapominam o wszystkim ,o kłótniach i problemach .. Wtedy jest czas na szczęśliwość :loveu: . No ale wszystko co dobre szybko się kończy i potem znowu jest tak jak dawniej ... pozostaje Ci wtedy okres oczekiwania na kolejną wystawę a to też same w sobie jest fajne:) Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No jest fajne ,ale ja jestem chyba niecierpliwa i się wtedy jeszcze bardziej denerwuje :) . A najgorzej jest jak sprawdzam stawki :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:) rozkręcamy się hehehe Quote
Yorkomanka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Cześć Aga i chłopaki:lol: mnie tak jak Ule by chyba stres pożarł, ja nie lubię jak na mnie patrzą chociaż wiem że większość patrzyła by na psa to i tak czułabym się trochę nieswojo:oops:. Widzę że pan Harmonijka chce sobie poreproduktorować:diabloti: http://i56.tinypic.com/24fw50h.jpg a co ta twoja córcia mu zrobiła?:mad: Biedactwo moje małe. Mi też by się przydał taki pomocnik ale jednak ciesze się że nie mam młodszej siostry - nie lubie dzieci i w takim małym mieszkanku to bym chyba swoje rodzeństwo podusiła:p. Mame bym mogła podszkolić ale ona się boi że mu krzywdę zrobi:roll: Quote
dysia-u Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Yoko2009 napisał(a):a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:) rozkręcamy się hehehe Asia , weż nie szalej !!!! ale się dziewczyna rozkręciła na gg juz pewnie nie będzie cie można spotkać, bo kiedyyyyy??!! Quote
chrupcia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Cześć Aga :) Asia no to faktycznie jeśli masz te wszystkie wystawy zaliczycie to będziecie mieć dużo treningów z Desi :) Quote
Gucci13 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Yoko2009 napisał(a):a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:) rozkręcamy się hehehe a w marcu gdzie zawitacie?:cool3: Quote
OlaKW Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Czesc Agun :multi: Masz piekne dwa skarby w domu... :loveu: Tylko podziwiac podziwiac i podziwiac !! Ps. Super swieteczne i kapielowe foteczki :D Pzdr ! Quote
bluerat Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Gdzie się kupuje taką nakładkę na wannę? Co do zdjęć - profesjonalna sesja to chyba super sprawa, ale myślę że dopóki z różnych względów nie da się jej zrobić, to należy pokombinować samemu : - zobaczyć jakie zdjęcia nam się najbardziej podobają, - spróbować znaleźć podobne tło, - pokombinować z oświetleniem, - poszukać znajomych z lepszym aparatem i "okiem" do kompozycji zdjęć itp - zaprosić kogoś jako osobę oceniającą z boku naszą pracę=fotografowanie psa - znowu to "oko" W dobie cyfrówek nic nas nie ogranicza w ilości zrobionych zdjęć i efekt widzimy od razu. Jeżeli ciężko z oświetleniem, to można próbować robić zdjęcia w słoneczne przedpołudnia. Bo jak widzę zdjęcia z ogłoszeń na allegro na przykład, to czasem płakać mi się chce, no ale wiele osób "nie widzi", no a zdjęcie to nie tylko aparat ale przede wszystkim fotograf. Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='Yoko2009']a my w lutym i w marcu jak dobrze pójdzie w lutym:) i w maju i potem mamy w czerwcu 2 Szczecin miedzynarodowa i Lubieszyn:) rozkręcamy się hehehe Rozkręcacie się rozkręcacie:) [quote name='Yorkomanka']Cześć Aga i chłopaki:lol: mnie tak jak Ule by chyba stres pożarł, ja nie lubię jak na mnie patrzą chociaż wiem że większość patrzyła by na psa to i tak czułabym się trochę nieswojo:oops:. Widzę że pan Harmonijka chce sobie poreproduktorować:diabloti: http://i56.tinypic.com/24fw50h.jpg a co ta twoja córcia mu zrobiła?:mad: Biedactwo moje małe. Mi też by się przydał taki pomocnik ale jednak ciesze się że nie mam młodszej siostry - nie lubie dzieci i w takim małym mieszkanku to bym chyba swoje rodzeństwo podusiła:p. Mame bym mogła podszkolić ale ona się boi że mu krzywdę zrobi:roll: Cześć Agata:)No widzisz jaka ta moja córcia nie dobra tak męczyć biednego Weściaka hihi [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) Asia no to faktycznie jeśli masz te wszystkie wystawy zaliczycie to będziecie mieć dużo treningów z Desi :) Cześć Kasia:)Dziewczyny będą szaleć w tym roku po wystawach..i dobrze:) [quote name='Gucci13']a w marcu gdzie zawitacie?:cool3: No właśnie? [quote name='OlaKW']Czesc Agun :multi: Masz piekne dwa skarby w domu... :loveu: Tylko podziwiac podziwiac i podziwiac !! Ps. Super swieteczne i kapielowe foteczki :D Pzdr ! Cześć Olcia:multi: Dziewczyny zrobiłam sesję chłopakom i Weronice razem:)..tylko foty dam póżniej bo idę robić kolację ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 bluerat napisał(a):Gdzie się kupuje taką nakładkę na wannę? Co do zdjęć - profesjonalna sesja to chyba super sprawa, ale myślę że dopóki z różnych względów nie da się jej zrobić, to należy pokombinować samemu : - zobaczyć jakie zdjęcia nam się najbardziej podobają, - spróbować znaleźć podobne tło, - pokombinować z oświetleniem, - poszukać znajomych z lepszym aparatem i "okiem" do kompozycji zdjęć itp - zaprosić kogoś jako osobę oceniającą z boku naszą pracę=fotografowanie psa - znowu to "oko" W dobie cyfrówek nic nas nie ogranicza w ilości zrobionych zdjęć i efekt widzimy od razu. Jeżeli ciężko z oświetleniem, to można próbować robić zdjęcia w słoneczne przedpołudnia. Bo jak widzę zdjęcia z ogłoszeń na allegro na przykład, to czasem płakać mi się chce, no ale wiele osób "nie widzi", no a zdjęcie to nie tylko aparat ale przede wszystkim fotograf. Oj to było daawno nawet nie pamiętam:(ale wygodna taka nakładka .. Co do fot to jak na razie będę kombinować sama aż nadejdzie ten dzień i powiem..to jest ta fota na ,którą czekałam!!:) Quote
bluerat Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A co z dogomaniaczkami które robią sesje na cele zwierzęce? Na Miau jest też kilka osób, które oferowały sesje, z których dochód szedł na zwierzaki. Quote
Gucci13 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ja licze że jak w marcu to chodzi o drzonków:lol: czekamy na sesyjke z niecierpliwością :D Quote
Recommended Posts