Marzena* Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Cześć Aga :) Faktycznie mało coś Ciebie dzisiaj :( Quote
*Agnieszka* Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Mawe napisał(a):Witamy popołudniowo-wieczorkowo :) i zapraszamy do nas Cześć Ewa:) Princess_York napisał(a):Hej Aga :) . Fajnie że z klawiaturą okej :p Cześć Martyna:)ja też się cieszę;) laurin napisał(a):Cześć :) Ale miałaś przejścia z tą klawiaturą :D U mnie nie raz tak sie samo zmienia i np zamiast z jest y - i odwrotnie ;) Cześć Ania:)Troszkę miałam problem ale jest ok;) niunka04 napisał(a):hej hej;) windows 7 jest trochę dziwny dlatego się nie dziwie że masz problemy;) Hej:)Oj tak strasznie dziwny a ja kiedyś narzekałam na vistę... Karolina. napisał(a):To fajnie że już wszystko ok ;) To jak będzie Aga z tymi zdjęciami? ;) Cześć Karolina..może jutro będą..planuję pranie więc może;) Marzena* napisał(a):Cześć Aga :) Faktycznie mało coś Ciebie dzisiaj :( Cześć Marzenka:)tak troszkę mało,ograniczony dostęp do netu... Yoko2009 napisał(a):Witamy się sobotnio:) Cześć Asiu:)witamy,witamy:multi: Quote
Princess_York Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Hej zapraszam na zdjęcia z sesji do nas ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Princess_York napisał(a):Hej zapraszam na zdjęcia z sesji do nas ;) Byliśmy,fajna sesyjka. Quote
*Jot* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Cześć Aga !! No to kiedy pranko? U mnie dzisiaj na pewno nie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Wpadlam na moment zobaczyc czy foty beda ale nie ma...:roll: Quote
*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Marzena* napisał(a):Cześć Aga :) Nati28 napisał(a):Witamy niedzielnie i pozdrawiamy :) *Jot* napisał(a):Cześć Aga !! No to kiedy pranko? U mnie dzisiaj na pewno nie :evil_lol: chrupcia napisał(a):Cześć Aga nudno niedzielnie :p Pegaza napisał(a):Wpadlam na moment zobaczyc czy foty beda ale nie ma...:roll: slawi napisał(a):Cześć Aga, jak chłopaki? Cześć dziewczynki;) A jednak było dziś pranko,uff..więcej tego szykowania,czesania niż patrzenia i zdjęć..Kąpałam Moniego ,Harrego czy jak mu się tam zwie:evil_lol: Jutro West idzie pod prysznic...następny uff..jest roboty trochę przy myciu,a jeszcze muszę zapapilotować.no ale widziały gały co chciały:eviltong: Zdjęcia póżniej ok? Quote
Yourii Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 To czekamy grzecznie :) I zapraszamy do siebie :) Quote
*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Na razie jedna fotka;)papilotuję jak skończę dam resztę... Quote
chrupcia Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://i51.tinypic.com/29v1fuu.jpg włos ma super super super :p ale Aga bomba to Ci niezła wyszła :evil_lol: jakby miała wybuchnąć ;) papilotowanie to Ci chyba trochę schodzi co nie ? Wy macie foliowe papiloty ? Quote
Karolina. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://i51.tinypic.com/29v1fuu.jpg Łał, no super chłopak wygląda :) Quote
*kleo* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Super ma włos :loveu: Ajjj jeszcze trochę i ja też się takiego u Ulencji doczekam :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 No to jedziemy:)Moja śliczna mordzina...uwielbiam jego pychola..oj szkoda że z nim nie można poszaleć na ringu..ten to by dał czadu.... Ale dobre mniam,mniam.. Quote
Mawe Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Aga szaleje ze zdjęciami :) wszystkie piękne, więc nie wklejam żadnego :) Quote
Recommended Posts